Şimdi Ara

ilanında HATASIZ - BOYASIZ yazan aracın tramer de 6.300 TL hasarı olması hk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
8.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bayi araba satıyor iyi hoş ilana yazmış HATASIZ - BOYASIZ diye ve 108.000 TL fiyat belirtmiş bende satış müdürüne e-mail gönderdim ilgileniyorum ama cebimdeki para 103.000 TL dedim, zaten araç 14.000 km'de, alırsam 15.000 km bakımı var onu da sizde yaptırıcam dedim.
    kredi vss kıl tüy yok direk peşin para cebimde dedim.
    o da ılımlı bir cevap verdi aracı inceleyin yardımcı olurum şeklinde.
    akabinde plakayı tramere sorgulattım 6.300 TL hasar çıktı, Temmuz 2017 Dolu - Fırtına şeklinde.
    Bu ne demek şimdi?
    hasarı varsa arabanın niye ilana HATASIZ - BOYASIZ yazıyorsun di mi?
    yani galeri degilsin, sahibinden satıcı değilsin, markanın bayisinin, kurumsal firmasın.
    sonra sitemli mail yazdım HATASIZ - BOYASIZ yazıyorsunuz ama 6.300 TL hasarı çıktı diye sonra yanıt vermedi.

Belki ben bakmadan söylese durumu anlatsa kabul edeceğim ama böyle ortaya çıkınca acaba bilmediğim başka şeyleri de var mıdır diye düşünmeden edemedim.

Ayrıca boyasız dolu hasarını nasıl çözdüler merak ettim boya işin içinde yoksa 6.300 TL masraf nasıl oldu? Cam kırılıp değişse kesin kaportaya da zarar gelir ve masraf daha da artması lazımdı.
    felan felan

Siz ne düşünürdünüz beyler?

• Dolu hasarı boyasız yapıldıysa boyasız yazabilir ancak hatasız yazamaz. Elin Japonu sattığı arabadaki 1 cm'lik çiziği bile gösterir bunlar 6.300 liralık hasarlı arabayı hatasız diye satarlar. Niye ? - Memlekette ticaret ahlakı yok çünkü.
  • Karşı tarafın hasarı sen kusurluysan sende görünüyor araç sahibine sor isetersen
  • quote:

Orijinalden alıntı: K0rkunc

Karşı tarafın hasarı sen kusurluysan sende görünüyor araç sahibine sor isetersen

demek istediğinizi anlamadım hocam
  • quote:

Karşı tarafın hasarı sen kusurluysan sende görünüyor araç sahibine sor isetersen

Fiyat yazmaz o durumlarda. Adam dolu yağışı 6300 tl gözüküyor demiş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • K0rkunc kullanıcısına yanıt
    Karşı tarafın hasarı kusurlu tarafta gözükmez. Aksine kusurluysan sende sadece fiyatsız KZx (x kaçıncı kazaysa) olarak gözükür. Ödeme hangi plakaya ve şase numarasına yapılırsa onda gözükür.

Boyasız hasar kaydı şu şekilde olabilir. Araç alttan veya alt takım tekerlekler vs darbe almıştır kaportaya bişey olmamıştır kaskodan yapılmıştır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kayın pederimin aracının geçenlerde sağ arka lastiğine çarpmışlar, görünürde hiç bişey yok, yinede tutanak tutuldu, hafif lıkırtı geliyordu,
    Servise götürdük, listesi dahi elimizde 4-5 tane alt takım parçası değişmiş, 6500tl hasar kaydı yazdılar.
    Tampon dahi boyanmayan araçlarda maalesef böyle saçma sapan rakamlar yansıtıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi earl2000 -- 27 Eylül 2017; 15:38:15 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

dolu hasarında karşı taraf kim oluyor tam olarak? Bulutlar mı? yağmur damlalarını buza çeviren soğuk hava mı? onların hasarı nedir? kaybettikleri su miktarı 6300 tl midir?
  • Bende de 14000 TL hasar kaydı var

Temmuz 2017 de yağan doluya yakalanan biri olarak inanın bana şuan büyüklüğünde yağdı

Bende boyasız duzelttiriyorum

2 cam Panjur ayna arka stop 4900 TL 8000 TL de göçük düzeltme toplam 13000 TL

Boyasız degisensiz

Tabi baştan soylemeli ayri

• Boyasız deyip aracın bu şekilde bir tramer kaydı var doludan dolayi demeliydi biraz ittirmasyon olmuş

• quote:

Orijinalden alıntı: zgbayraktar

Bende de 14000 TL hasar kaydı var

Temmuz 2017 de yağan doluya yakalanan biri olarak inanın bana şuan büyüklüğünde yağdı

Boyasız degisensiz

sizin şu yazdıgınız aracı satın almak için engel degil benim gözümde.
    insanın yada işletmenin dürüst olması lazım.

sanıyorum artık hasar kaydı tutarından daha çok, hasar sonucunda degişen onarılan parçaların, yapılan işlemin listesini görmek lazım yoksa dolu düzelttirmesi 14000 TL nedir ya.
    ilk başta 14000 TL'yi duyan bir irkilir sonra yapılan işleme baksa eyvallah der.
    gerçi bugün D sınıfı bir arabanın ön camı en az 7000 - 8000 TL , tek cam değişse bile tutarlar acaip.

• quote:

Orijinalden alıntı: kvadankpakal

quote:

Orijinalden alıntı: zgbayraktar

Bende de 14000 TL hasar kaydı var

Boyasız degisensiz

sizin şu yazdıgınız aracı satın almak için engel degil benim gözümde.
    insanın yada işletmenin dürüst olması lazım.

sanıyorum artık hasar kaydı tutarından daha çok, hasar sonucunda degişen onarılan parçaların, yapılan işlemin listesini görmek lazım yoksa dolu düzelttirmesi 14000 TL nedir ya.
    ilk başta 14000 TL'yi duyan bir irkilir sonra yapılan işleme baksa eyvallah der.
    gerçi bugün D sınıfı bir arabanın ön camı en az 7000 - 8000 TL , tek cam değişse bile tutarlar acaip.

Ya başkan pars arkadaş ile 3000 TL ye anlaştı sonra 6000 TL dedi insaf yok

Ben göçük için Yetkili servise gittim 5900 TL ye yapacaktı arabayı verdim sonra bakmaya gittim perişan etmişler ön kaput ve tavan çizilmiş

Sonra bagaj ve direk boyanacak dedi bende arabayı toplayın alacağım dedim

Bagaj ve direk için başka yer ile 3500 e anlaştım

Yetkili servis yarım işe 5300 TL fatura çıkarttı experi gazladimiaim yarim oldu çizdiler vs bakayım yetkiliye ne odeyecek

Bu arada arabam Passat

Ayna camı ve arka stopaj tek parçası 500 er TL

Ön arka cam 2300 TL

Panjur amblem 1200 TL işçilik vs 4900 TL

Abim izin verse idi hasar kaydın 7000 TL gorunecekti

Arka cam yan sanayi ayna ve panjur orijinal ön cam kaskoyu yenileyince gocuklerde 6000 e yaptiracaktim abim yetkili diye ısrar edince duduklendik

• quote:

o zaman daha kotu degil mi? arac bir kazaya karismis, karsi tarafa zarar vermis ama kendisinde sorun yok. acikcasi arkama bakmadan uzaklasirim bu durumda. anlayacagin hasar yazamasa bile bir kazaya karismis oldugundan hatasiz olamaz.
  • Bence ifşa edin kimseyi dolandirmasin. İlan sitesine yazı yazın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurmaurer

Bence ifşa edin kimseyi dolandirmasin. İlan sitesine yazı yazın.

evet mantıklı öyle yapacağım.
  • Olabilir hocam benim aracımda da boya yok ama bir kere far bide stop değişti, 5bin küsür kayıt var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: caspento

Olabilir hocam benim aracımda da boya yok ama bir kere far bide stop değişti, 5bin küsür kayıt var.

bu anlaşılabilir birşey, zaten takıntı yapılacak bir durumda degil lakin markanın kendi bayisi ilana HATASIZ yazıp, tramerde hasar gözüküyorsa bu ayıptır.
    siz satacağınız aracın ilanına yazarsanız 5.000 tl hasar var nedeni far değisti şeklinde, bu dürüstlük olur bana göre, yazmazsanız ve alıcı tramer'den öğrenirse bu sefer 10.000 tl - 20.000 tl gibi saçma sapan ölücülükler de yapabiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kvadankpakal

quote:

Orijinalden alıntı: caspento

Olabilir hocam benim aracımda da boya yok ama bir kere far bide stop değişti, 5bin küsür kayıt var.

bu anlaşılabilir birşey, zaten takıntı yapılacak bir durumda degil lakin markanın kendi bayisi ilana HATASIZ yazıp, tramerde hasar gözüküyorsa bu ayıptır.
    siz satacağınız aracın ilanına yazarsanız 5.000 tl hasar var nedeni far değisti şeklinde, bu dürüstlük olur bana göre, yazmazsanız ve alıcı tramer'den öğrenirse bu sefer 10.000 tl - 20.000 tl gibi saçma sapan ölücülükler de yapabiliyor.

Ne zaman aracımı satacak olursam hep şu kadar tramer vardır, sebebide budur diye belirtirim zaten ama insanımız art niyetli, o kadar para sadece far için mi diyor bu sefer, bilmiyor ki bi far 3.500tl işçilik hariç...

• İstanbulda dolu hasarsız araç kalmadı. Ayrıca 4500-6500tl artık yüksek rakamlar değil. Herşey çok pahalı.
  • aracımın sol yolcu kapısından tampona kadar ufak bir çiziği vardı küçük bir kaza olmuştu
    serviste kaskodan hallettim 1000 lira hasar gözüküyor
    950 lirası işçilik

50 lira malzeme gibi bir şey
    fotoğrafını da çekmiştim
    yaptırmayıp çizik içindeki araca binmek çok mantıksız
    neymiş tramersiz hatasızmış
    varsın gözüksün
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.