Şimdi Ara

Hasar kayıtsız Peugeot 206 alacağım. Yardımlarınızı bekliyorum. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hocam km orjinal 276binse iyiymiş gayet sıkıntı yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Acemiliği atmak için 8-10 bine Mazda 323HB al. Hem vurursan hiç üzülmezsin hemde güzel ve performanslı.

• Ben de bir 6 ay kadar once 2. Arac olarak 1.4 dizel 206 aldim. 2005 modeldi, 215 bindeydi arac.

16 bine aldim. Sorunsuzlari 23 bin civariydi. 2-3 bin de masraf yaptim. Simdi is yerinde gayet de isimizi goruyo.

Aractan beklentin cok yuksek degilse al bence. Fiyati normalin altindaysa ve yaptirabileceksen tabi.

Ote yandan komple boyali ve 280 binde aracin illaki hasari vardir. Bunu bilerek al.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hlksnrr kullanıcısına yanıt
    ne kadar ekmek o kadar köfte misali bu paraya bu oluyor tabi malum ülkemizde araç fiyatları çok pahalı bu paraya avrupada adam gibi arac alınır her 2.el aracın illaki sıkıntısı oluyor herşeyi tertemiz olsun yarın sorun çıkmıycağı garanti değil parçaların ömrü doluyor sonuçta
  • acemiliği atmak için alınır, hatta hasarsız aramana da gerek yok illa
  • Hasar kayitli ucuz arac almanizi oneririm.

• Al kardesim sok expere ak mi kara mi cikar ortaya benim aracimda su anda 207 250 binde su an sorun yok,burada yazilanlara bakma,her malin alicisi vardir

• Bende almayı düşünüyordum ama burada yazılanlara bakınca biraz daha koyup temiz bir araba almaya karar verdim.
  • Öncelikle 206 kullanan birisi olarak motorun gayet yeterli olduğunu düşünüyorum. Uzun yolda 110 sabitle keyfini çıkart. Fakat full boyalı ve 280000 km ise düşünmek lazım.
    Öncelikle çok detaylı incelenmesi gerekir.
    Size tavsiyem 2004 ve sonrası kasa
    x-line gibi Abs donanımı olan kasa bakmanızdır. Kilometre de daha düşük olabilir.

• bu km de son sahibi olacağın kesin .
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.