Şimdi Ara

Hasar kayıtsız Peugeot 206 alacağım. Yardımlarınızı bekliyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ben ilk defa araba alacağım. Peugeot 206 anlaştık adamla 17bin liraya full boyalı gri çok beğendim aracı. Expertiz raporuda getirdi motor %100 ve aracın ilk alındığında verilen kitapçıkları bile duruyor. Şase nosunu ve Plakasını 5664den sorguladım hiç hasar kaydı yok kilometresi orjinal 276bin. Aracın tam modeli : Peugeot 206 1.4 XR.. buda sahibinden linki :https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-ekspertiz-raporlu-kazasiz-hasar-kayitsiz-206-319543296/detay

Aracı babamla 18.250den 17e indirdik yarın expertize götürüp anlaşacağız. Moturu 4 ay önce yeni yapılmış. Masrafsız diyor. Ayrıyeten ses sistemi var onlarıda ücretsiz verecekmiş. İlk defa arac alacağım ve fazla bilgim olmadığı yardımlarınızı bekliyorum. Adam temiz biri aracı bize göstermek için eve ve işyerine gitti düzgün birine benziyor evli biriydi. Çok uzun yazdım kusura bakmayın :) Görüşlerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi babike -- 13 Temmuz 2016; 18:47:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: babike

Merhaba arkadaşlar.

Ben ilk defa araba alacağım. Peugeot 206 anlaştık adamla 17bin liraya full boyalı gri çok beğendim aracı. Expertiz raporuda getirdi motor %100 ve aracın ilk alındığında verilen kitapçıkları bile duruyor. Şase nosunu ve Plakasını 5664den sorguladım hiç hasar kaydı yok kilometresi orjinal 276bin. Aracın tam modeli : Peugeot 206 1.4 XR.. buda sahibinden linki :https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-ekspertiz-raporlu-kazasiz-hasar-kayitsiz-206-319543296/detay

Aracı babamla 18.250den 17e indirdik yarın expertize götürüp anlaşacağız. Moturu 4 ay önce yeni yapılmış. Masrafsız diyor. Ayrıyeten ses sistemi var onlarıda ücretsiz verecekmiş. İlk defa arac alacağım ve fazla bilgim olmadığı yardımlarınızı bekliyorum. Adam temiz biri aracı bize göstermek için eve ve işyerine gitti düzgün birine benziyor evli biriydi. Çok uzun yazdım kusura bakmayın :) Görüşlerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

206 ilk pismanligin olacaktir.

• Komple boyalı + 280.000 de araç almak çok mantıklı değil hocam.
  • Valla 280.000 pejo az binsen 300.000 km.. komple boyali ustelik halk arasında mimli bir araci almak hic mantikli degil.
  • dizel yerine Lpg tercih et diyeceğim ama 17.000 tl daha iyisi bulanabilir mi emin değilim
  • quote:

Orijinalden alıntı: APPY038

Valla 280.000 pejo az binsen 300.000 km.. komple boyali ustelik halk arasında mimli bir araci almak hic mantikli degil.
    Sizinki biraz heves gibi. O kilometrede ki araç illa sorun çıkartacaktır hevesini kıracaktır. Belki sizi pek tatmin etmez ama Fiat palio 1.2 almanızı tavsiye ederim.Biraz daha performans isterseniz 1.4 de alabilirsiniz.
  • quote:

Valla 280.000 pejo az binsen 300.000 km.. komple boyali ustelik halk arasında mimli bir araci almak hic mantikli degil.
    Hiç alınabilir bir yanı yokmu? Expertize dahi gerek yok mu diyorsunuz yani? Öyleyse vazgeçeceğim.
  • rapzedee kullanıcısına yanıt
    Aslında maximum bütçem 23bin yani 10bin nakit var 13binde krediyle alabiliriz. Ama bu aracı görünce ne biliyim kanım kaynadı birden bu araca. Bide hasar kaydı vb. durum söz konusu olmayınca tam bi heveslendim yani. Sorun çıkartacaktır demişsiniz ama sahibi gerekli evraklarla birlikte motorunun yapıldığını yenilendiğini belirtti. Bu durumda bile sorun çıkartır diyorsanız ozaman hiç expertize bile göstermeden almaktan vazgeçeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi babike -- 13 Temmuz 2016; 19:39:52 >
  • babike B kullanıcısına yanıt
    Motor konusunda birşey diyemeyeceğim ama 600.000 lerde sağlam gezen albealar var.Hatta mahalleden tanıdığım bir taksici abimiz taksisini yeniledi eski taksisi albeayı yanlış hatırlamıyorsam 425.000 lerde ve halen özel işlerinde kullanıyor.

Size tavsiyem şekle çok bakmadan dizel albea almanız bu konuda albea çok sağlam bir motora sahip.Eğer bütçeniz 90 yada 110 luk bir HDI almaya yetseydi onuda tavsiye ederdim fakat 1.4 HDI 68 hp. hakkında çok tecrübem yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hlksnrr -- 13 Temmuz 2016; 20:05:41 >
  • Yorumlar için Teşekkürler arkadaşlar. Babamın sanayide tanıdığına baktirdiktan sonra kararı vereceğiz.
  • quote:

Bence almamalısın bu arabayı, neden dersen:
    1 - Komple boyalı araba alma
    2 - 280 bin kmde araba alma
    3 - Motoru açılmış ellenmiş yapılmış arabayı hiç alma
  • Fiyat pahalı değil ama 14 Yaşında neredeyse 300 binde komple Boyalı 206nın büyük bir ihtimal son sahibi olursunuz ve arıza potansiyeli baya yüksek. Piyasa berbat durumda. 90 binde boyasız dizel 2007 model bol ekstralı 206 mi 26 nin altına vermem şahsen bu piyasada

Merak ettiğiniz sorular varsa sorabilirsiniz. 1 sene 12.000 km dir dizel 206 kullanıyorum
  • Temiz araç az yakar hayırlı olsun 17 bine alacağın araçta km boya pek önemli değil.
  • hlksnrr kullanıcısına yanıt
    bende albea var 2009 taksi çıkması ufak tefek sorunları var illaki ama motor diri sıkıntıları ön dış aks parçası değişcek 50 lira falandı galiba bide 3.vitese takarken direk atarsam gacırt diye bir ses geliyor vitesde sıkıntı var onun haricinde kaportasında yürüyüşünde sıkıntı yok motor diri kullanan kişilerde öyle diyor ama tek sıkıntım km satmam zaten parçalanana kadar binerim 15bine aldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: cem1907

bende albea var 2009 taksi çıkması ufak tefek sorunları var illaki ama motor diri sıkıntıları ön dış aks parçası değişcek 50 lira falandı galiba bide 3.vitese takarken direk atarsam gacırt diye bir ses geliyor vitesde sıkıntı var onun haricinde kaportasında yürüyüşünde sıkıntı yok motor diri kullanan kişilerde öyle diyor ama tek sıkıntım km satmam zaten parçalanana kadar binerim 15bine aldım
    280 binde dizel peugeot ocağınıza incir ağacı dikebilir uzak durun derim.
  • Yavuz. kullanıcısına yanıt
    Aslında 22 23binlik C segment araba arıyordum ama bu aracı bulunca acemiliğimi bu araçla atıp, 2 yıl sonra satmayı düşünüyorum açıkçası ama sizin dediğinize göre son sahibi olursam ozaman hiç yanaşmıyım. Yorumlara baktığımda neredeyse %99luk bir kesim bu aracı alma diyor. İlerde pişman olmamam için dediklerinize uyacağım. Bunun haricinde 20 23 lira fiyat bandında acemiliğimi atmak amaçlı önerebileceğiniz B yada C segment, sattığımda en az orta düzeyde piyasası, parça sıkıntısı yaratmayacak araç varsa önerilerinize açığım. İyikide almadan önce size danışmışım. Herkese yorumları için teşekkür ederim.
  • cem1907 C kullanıcısına yanıt
    Hocam albea çok güzel seçenek taksi çıkmaları sizinde dediğiniz gibi çok ucuza bulunuyor tabi km haliyle yüksek oluyor ama genel olarak kullananlar çok memnun.

Ufak tefek sorunları olsada o fiyata dizel araba için önemsenmeyecek sorunlar zaten parçasıda ucuz.

• 1.6 clio alinir pasa pasa binilir olmadi clio rxt 1.4 100 beygir fransiz kasa her turlu alinir.
  • Sadece motora bakılmamalı elektronik aksam olarak sorun çıkarma olasılığı yüksek
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.