Şimdi Ara

hasarlı araç i30 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
1
Favori
2.468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • siz yapacaksanız yada yapan kişi iyi bir usta ise olabilir. ben 4 yıl iyi yapılmış pertten çekilmiş araca bindim. tık demedi. sıfır araçlar bile bir sürü sorun çıkarabilir. ancak aracın gönyesinin ve motorunun iyi olması önemli. ayrıca 10 bin lirada pazarlık yapın. hava yastığının açılması kötü olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: elcas

siz yapacaksanız yada yapan kişi iyi bir usta ise olabilir. ben 4 yıl iyi yapılmış pertten çekilmiş araca bindim. tık demedi. sıfır araçlar bile bir sürü sorun çıkarabilir. ancak aracın gönyesinin ve motorunun iyi olması önemli. ayrıca 10 bin lirada pazarlık yapın. hava yastığının açılması kötü olmuş.

aracı arkadaşima almak istiyoruz en az 6 sene biner bütçede kısıtlı satıp kar etme derdinde değil bir kaç yerden fiyat alcagiz şayet aracı alabilirsek yârin görüşcez bakalim 10000 ini altinda neye alabilirsek alma taraftariyiz .
  • Bazen ağır hasarlı araçları kısmi toplayarak az hasarlı gibi satabiliyorlar. Buna dikkat etmenizi öneririm.
  • Fiyatı bana da makul geldi. Sonuçta airbag değişimi hariç ciddi bir masrafı yok. Pert kaydı bulunacak ama çoğu pert kayıtlı araca nazaran daha düzgün ve az hasarlı bir araç.

Binici için alınabilir bence.
  • Eski kasa i30.Alınmaz....Dizel olsaydı biraz daha farklı olabilirdi....
  • Blokta ve şaside hasar yoksa mantıklı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mantıklı fakat sağlam tanıdıklarınız yoksa bulaşmayın hasarın nerden çıkcağı belli olmaz
  • Paranızı boşuna vermeyin bence.Onun yerine hyundai i20 yada diğer alternatiflere yönelin derim.
  • Uzun süreli binilecekse alınır ama satılırkende pek fayda ediceğini dusunmuyorum .. cunku alıcak ınsan kriterlerinde pert olmuyor coğu zaman o yuzden satıs zor oluyor bu gibi araclarda ona göre alınır satılır gerci her türlü aracın bir alıcısı muhakkak var ülkemizde .. herseyden once içimize siniyorsa alınır binilir
  • Mantıklı aslında binici açısından.
  • Bence alınır hasar ı yok gibi birşey.. Siz almaz iseniz beni yönlendirirseniz sevinirim ...
  • Airbag araçların kızlık zarıdır.Bi kere patladımmı kaç kere servise yattığı bilinmez.
  • motor nerede ise düşecek gibi duruyor. aracın altına da bakmak gerek. hasar oradan daha iyi anlaşılabilir.

bence alınmaz.
  • Kendimin yapmayacağı birşeyi başkasına önermeyi doğru bulmam, sonuç: ben almazdım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilyus

özel bir serviste 1 aydır beklemede olan perte çıkmış araç sigorta şirketi satıyor bugün iş için gittiğim anlaşmalı calıştıgımız özel serviste karşılaştım airbagler açılmış gördüğünüz gibi , motpr şanzıman sağlam yan çamurluklar bile hasar almamış radyotor değişecek Atiker marka lpg yeni takılmış işletilmiş trafiktende çeklimiş doğal olarak 10000 TL satılıyor (1 aydırda alıcısını bulamamış ) tahmini 6000 Tl hasar var denildi 7000 olsun ıvır zıvır 18000 bin TL bulsa degermi binici için Degerli yorumlarınızı bekliyorum .

2010 model 1.4 manuel 28000 km Team paket

http://i.imgur.com/He4ylLS.jpg

http://i.imgur.com/OVpjf5L.jpg

http://i.imgur.com/Z3mjDBn.jpg

Ne yaptınız aldınızmı aracı?

• Çok riskli ben tercih etmem şahsen , belki sizde ilerde kaza yapacaksınız ve airbag açılmayacak olmaz demeyin , o ihtimal hayatınıza mal olabilir
  • çıkmacılardan aracın parçaları bulunup toplanabilir hatta ön göğüs bile bulabilirsin ( takla atmış hava yastıkları açılmamış araçlar mevcut )
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilyus

değil biniciye,ölücüye bile alınmaz 20 bin lira paradan söz ediyorsun çılgınlık olur resmen.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.