Şimdi Ara

Hasarlı Bmw 3.20d

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-xdrive-sport-paket-2013-model-bmw-320d-05327122751-175939961/detay

Arkadaşlar sizce bu araba alınır mı.
    Dipnot:onarım işinden filan hic anlamam ama piyasa fiyatının cok altında:)))

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: eyerdemyildiz

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-xdrive-sport-paket-2013-model-bmw-320d-05327122751-175939961/detay

Arkadaşlar sizce bu araba alınır mı.
    Dipnot:onarım işinden filan hic anlamam ama piyasa fiyatının cok altında:)))

Onarım işinden anlamıyorsanız bence yaklaşmayın. Görünen hasara göre anormal ucuz fiyat. Sağ tarafta da bir hasar var , çok iyi araştırmak lazım.

Bazen araç ağır hasar aldığında 3-5 bin tl ye derli toplu görünecek şekilde toparlayıp satmaya çalışıyorlar. Bu araç için konuşmuyorum ama dikkat edilmesi lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sağ sol hasarlı .sağda da marşpiyel kısmında hasar var. Muhtemel birşeyin üstüne çıkmış araba. Kapalı kutu alırsınız hemde xdrive.

Sadece xdrive kutusu arızalı çıksa dünya para eder.
  • Çok teşekkürler.galiba haklısınız.az aşım dertsiz başım.ucuz yollu bı tane bakacaz artık:)))

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • final otomotiv sandım bir an en basitinden sadece sol çamurluk olsa boyatır öyle satar hiç bulaşılmaz
  • Bu arabanın kazalı hali bu değildir,final otomotivin yaptığını yapmışlar toplamışlar bu arabayı..
  • Yaklasık 3 aydır piyasayı takip ediyordum bu aracı biryerden gözüm ısrıyor. Sanırım baya bir eski bir ilan.

piyasa fiyatından 30-40 bin aşağıda soru işareti çok. bence bulaşmayın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.