Şimdi Ara

Hassas cilt icin tras makinesi onerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
2.571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Is hayatina yeni basliyorum ve artik her sabah sakal trasi olmak zorundayim. Bu zamana kadar 4-5 gunde bir jiletle kesip idare ediyordum ama jilet benim cildimi mahvediyor. Cildim cok hassas ve sakallarimin cikis yonleri farkli bazi yerlerde. Bu nedenle jiletle tras olduktan sonra savastan cikmis gibi oluyorum. Sabahlara isimi kolayca halledebilecegim, cildimi tahris etmeyecek, beni yillarca goturecek bir tras makinesi satin almak istiyorum. Ancak bu konuda oldukca bilgisizim. Braun'un birkac makinesine baktim ama modeller arasinda fiyat 500 TL lere kadar cikiyor. Sirf fotografina, urun ozelliklerine bakip satin alma yapmak istemiyorum. Bizzat tras makinesi kullanan arkadaslar varsa onlarin onerilerini almak istiyorum.

Butce: 300 TL

Panasonic ESRF-31 onerilmis bir kac yerde. Kullanan var mi acaba?

• Panasonic LF 51 one cikiyor su an. 319 TL'ye alabiliyorum sizce benim isteklerimi karsilar mi?
  • bende çok araştırdım traş makinalarını özellikle Panasonic lv 61 çok tavsiye edildi özellikle donanım haberin değerlli üyeleri tarafından.en uygunwww.stoklumarket.com da buldum ancak ürünün şu an için Panasonic Türkiye tarafından getirilmediğini ancak ona muadil olarak yine aynı şekilde japon malı olarak lf51 modelini tavsiye ettiler kullana warsa fikirlerini bekliyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    lazer goz ameliyati mi lens mi ?
    11 yıl önce açıldı
    Pamuk Fotograf kagidi ve Yazici?
    8 yıl önce açıldı
    Tıraş makinesi tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.