Şimdi Ara

HASSAS OLANLAR İÇİN GEÇMİŞ OLSUN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
1
Favori
2.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu sene sınavın zor geleceğini bilmeyen yoktur .bundan dolayı kimse sınavın ortasında kopmasın diyecem ama bu forumun %75i bu durumu yaşayacak . (Tyt icin soyluyorum)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Geçen sene senden .al olmasın bir tane .al da soruları bu sene Tübitak hazırladı diyordu
    Ben sizin .oş beyninize tü...... geçen sene yığılma çok oldu ulaaaaa o zaman bu sene ÖSYM .ıçımızı tetletecrk uleeeen elimde bununla alakalı bir veri yok ,kaynak dötüm çok havalı değiller mi büyük resmi görebiliyorlar ckfzkfzkfzkxo.
  • Hakli

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Basaramayacaksin
    Insanlarin moralini bozmaya calistigin icin umarim Allah da senin moralini bozar

• Daha mayısa nisana çok var hadi abi işinize ya ...

• Geçen sene senden .al olmasın bir tane .al da soruları bu sene Tübitak hazırladı diyordu
    Ben sizin .oş beyninize tü...... geçen sene yığılma çok oldu ulaaaaa o zaman bu sene ÖSYM .ıçımızı tetletecrk uleeeen elimde bununla alakalı bir veri yok ,kaynak dötüm çok havalı değiller mi büyük resmi görebiliyorlar ckfzkfzkfzkxo.

• yine bir troll kon..... şaka şaka 2010

• %100 doğru bilgi yayalım

• BlueEarth kullanıcısına yanıt
    Belli ki çok sinirlenmişsin hatta eski başlıklarına gidip orda da bana salamissin. Ama dur orda burda size bir konuda yardımcı oluyorum ve bu tepki .uyarıcı mode on .sene sonunda üzülme ben kendimi kurtarmışım zaten rakip eleme gibi bir uğraşım yok bile ama geçen sene ki o yigilmadan sonra bu sene daha ayırt edici zorlukta sorular gelecektir

• iyibilirdik İ kullanıcısına yanıt
    Hahahahah ben zaten unideyim ve istedigim yerdeyim umarim sizler de kazanirsiniz ama simdiden onlem alin bu duruma memleketiminboschgenci

• Böyle birşey olabilir mi acaba ya ? Bi noktada haklı gibisiniz. Ama o soru oraya sorulduysa mutlaka yapılacaktır.ayriyeten ne gibi onlemler almamizi bekliyorsun hocam??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hüseyinhayko cepkinci -- 9 Kasım 2019; 13:34:43 >
  • hüseyinhayko cepkinci kullanıcısına yanıt
    Mesela matı sona bırakın ve sınavda hiç bir zaman umudumuzu kaybetmeyin.

• BlueEarth kullanıcısına yanıt
    2019DA OLMADI AMA 2020 TUBITAKTAN KESIN BILGI
  • MARDATONE TEFANKARDO kullanıcısına yanıt
    ÖSYM'nin kolay diye nitelendirdiginiz sorularinda tr kimya ortalamasi 0.98 biyo ortalamasi 1.04

• MARDATONE TEFANKARDO kullanıcısına yanıt
    Bak dilini yabancı ve anlamsız sözcüklerle kullanan ulkemin luzumsuz universitelisi simdiden a101 veya bime başvurunu yap cunku bencil yapin sayesinde surekli birilerinin başarmamasi icin motivasyon düşürmeye calisarak kendini gelistirmeyek mezun olunca issiz kalacaksin. Sonra gelip a101 mi bim mi diye konu acarsin yazik sana . gelip de kazandigin halde burda senden kucuk kardeşlerinin motivasyonunu dusurmeye çalışıyorsun ozybgr gibi ona noldu sonunda yalniz kaldi sende sonunda boyle olmaya mahkumsun cunku biz başaracağız belki de emrimizde çalışacaksin :)

• Dayım ÖSYM de çay tabağı kesin bilgi Tübitak hazırlayacak. 2019’dan kötü gelecek.

• iyibilirdik İ kullanıcısına yanıt
    Al işte yine a101 ve bim çalışanlarını küçümseyen bir velet yok senin patronun olacağız yok şöyle böyle...
    Sen kimin patronu oluyorsun ki illa sana hangi üni ve bölümde olduğumumu soyleyim reelde beni gorsen bu lafları bana söyleyebilecek misin ? Ha bi de issiz kalacaksın diyorsun ya şu an unideyim ve aynı zamanda part time çalışıyorum ki iyi bir maaş da alıyorum. Hatırlayanlar bilir geçen sene sizin bir büyük abileriniz de uyarmıştık ancak haklı olduğum sınav sonuçları açıklanan gece belli olmuştu tabi iş işten geçmişti yemediğimiz küfür kalmamıştı sonuçlar açıklanana kadar ...burda bir konu hakkında uyarıyoruz siz de buna göre önleminizi alın .

• OneThousandAli kullanıcısına yanıt
    Ben tyt icin konusuyorum bir de bu rakamlara aldanmayın eskiden mf cilerin sadece fkb çözdükleri için ortalaması alınıyordu çünkü sınavlar farklı farklıydı. Şimdi tek kitapçık olduğundan fkb cozmeyen sozelcinin de fkbleri 0 alınınca mecbur ortalama diblere vuruyor çünkü tek kitapçık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MARDATONE TEFANKARDO -- 9 Kasım 2019; 13:57:12 >
  • yolunubulacak kullanıcısına yanıt
    Suyu çıkmadımı bunun salın şu espriyi artık komik gelmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MARDATONE TEFANKARDO -- 9 Kasım 2019; 13:55:59 >
  • Zor gelse de gelmesede. Sınavın henüz ortasında kopma olacak çoğu kişide zaten. Zor gelirse bu sayı dahada artacak. Haklısınız hocam.
    Ayrıca arkadaşa rakip eliyor felan diyenlere de şaşıyorum :) Böyle bir şey için elenecek varsa şimdiden elensin zaten ilerde nelere elenecek kim bilir. Şimdiden hazırlığınızı ona göre yapın, denemelerinizi ona göre çözün sizde

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • MaVzeR16 kullanıcısına yanıt
    Böyle yapıcı konuşamıyorlar işte... ne diyim

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.