Şimdi Ara

HASSAS OLANLAR İÇİN GEÇMİŞ OLSUN (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
1
Favori
2.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • MARDATONE TEFANKARDO kullanıcısına yanıt
    O zaman bize yardim etme tavsiyesi ver motivasyon dusurecegine 2010 diye dolaşanlar ile ayni iq ya sahipsin. Kardes pardon da niye korkayim senden ben dusuncemin her daim arkasindayim burada bos yapacagina git bir seyler basar . gecen sene de uyarmis sinav kahini olsun adin bence tam yakisir. Gecen sene sinav zor falan degildi .her sene sinavi calisan yapar bunu bile anlamiyorsun neyse senle zaman kaybedemem a101 bim calisanini degil o sistemi bilsen neyi kotuledigimi anlarsin. Market reyoncusu diye giriyorsun tuvalet yıkatip gec cikarip maasindan da kesiyorlar hamam bocekleriyle dolu hepsinin deposu. Hem isini yapiyorsun hem begendiremiyorsun boyle yapmaya devam edersen kendini gelistiremeyerek issiz kalip oraya gireceginden bahsettim boş yapma .

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • iyibilirdik İ kullanıcısına yanıt
    Hala bana issiz demek de israrlisin ... ne yardim tavsiyesi ne motivasyonu ya .. işte uyarıyorum sınav zor olsa bile bırakmayın diyorum bundan daha iyisi var mı duygularınıza yenilmeyin diyorum o kadar cümle arasından ne anladın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Uslubun yanlis bir kere attigin basliga bak . benim derdim verdiğimiz emegin arkasinda durmak belki zor gelecek ama emek verdiğimiz kadar yapicaz emekle alay olmaz bize yardim etmek istiyorsan sıralamanla tavsiye konusu ac . yoksa cidden 2010 culardan tubitakcilardan farkin kalmiyor . neyse zamanini caldim 17 yaşındaki bir kardesin tarafindan uyarilmak agrina gitmezse dediklerimi kafanda olc bic bence cunku yanlış seyler yapiyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iyibilirdik -- 9 Kasım 2019; 14:4:4 >
    Ben kimseye bazı youtuber kılıklı hocalar gibi umut saçmıyorum belli ki ilk defa gireceksin .çok net bir uyarı cümlesi yazmışım HASSAS OLMA SINAVDA !! YOKSA KAZANAMAZSIN

Herkes emeği kadar rahat olacak zaten sen canini sikma
    Daha da yazma

Sana mı soracam yazıp yazmayacağım herkesin emeği kadar rahat olduğu sınav ayt tyt kara kutu şimdi git ders çalış

• Bloklayın geçin

• maalesef haklı...

Sınav anında 2+2'yi sorsalar bile yine de düşünürsünüz acaba doğru mu yaptım diye. Bu sene ben de bir tık daha zor bekliyorum soruları. Ayrıca soruların zor olması ile herkesin zorlanacağı çıkarımını yapmamak gerekir. "Bana zorsa herkese zor" anlayışı ile pek bir başarı gelmez maalesef. Sizin o anki psikolojiniz ile yan sıranızda olan kişinin psikolojisi farklıdır. O soruları yapabilir belki ama siz yapamayabilirsiniz.
    2019 yılında sınava girmiş biri olarak, sınav sabahı yapacağınız her şey sizi etkileyecek. Ben kahvaltı yaparken midem bulanmıştı. Sınıfa girdiğimde elim terlemeye başladı. Kendimi sakinleştirmeyi bildiğim için sınav sırasında çok sıkıntı çekmedim. Size tavsiyem kendinizi nasıl sakinleştireceğinizi öğrenin. Yoksa pek bir başarı elde edemezsiniz.
    Benim 2020 TYT-AYT'den beklentim şu şekildedir:
    -Sorular 2019 senesine göre genel olarak 1-2 tık daha zor olacak. Türkçe,Matematik 1-2 tık, Fen aynı veya 1 tık zor, Sosyal ise aynı kalabilir fakat coğrafyada zorlayabilirler.
    -Sıralamalar yine kötü gelecek. Sorular ne kadar zor olsa bile sınava giren sayısı çok. Bir soru bile 1-2 bin kişi atacağından dolayı her türlü kötü gelecek. Geçen sene 93 tyt 60 ayt ile 24 bin yaptım. Bu sene 95-100 tyt , 65-70 ayt ancak 20 bin yapabilir.
    -Ülkenin içerisinde bulunduğu ekonomik durumdan dolayı insanlar daha garantili iş imkanı olan mesleklere yönelmeye başladı. Tıp bu sene 17-16 ya yükselebilir. Bilgisayar mühendisliği ülkeden kolay kaçış gibi görünüyor. Bu yüzden sıralamalarında %15-20 arası bir yükseliş bekliyorum. Hacettepe itünün ardındaki 10k'ya kadar olan boşluğu kapatacaktır.
    YTÜ-> 10K ile 15K arasındaki boşluk
    Marmara->15K ile 20K arasındaki boşluk
    GTÜ,İYTE->20K ile 25K arasındaki boşluk
    şeklinde gidecektir.

Tyt içinde durum vahim Tyt tr matematik ortalamasi 5.7,Türkçe ortalamasi 14.2,Fen Ortalamasi 2.4 adamlar biraz daha zor sorsa ortalama netler 1-2 arasına düşer bu da ülkede egitimin yetersiz olduguna dair kaos çıkartır.Ayrica bu sınava sadece fen liseliler girmiyor.

Bak şuna okeyim "Arkadaşlar ÖSYM min sağı solu belli olmaz çok zor bir sınav sorabilirler buna yönelik çalışın, kendinizi geliştirin ,sınav anında pes etmeyin unutmayın ki sınav zorsa sizin seviyenizdeki diğer insanlarada zor siz orda pes etmeyerek bir adım öne çıkarsınız vs vs ."
    Senin yaptığın çok farklı uyduruyorsun seninki yapıcı değil yıkıcı demoralize eden bir yazı anlatabiliyor muyum ?

• quote:

Orijinalden alıntı: BlueEarth

Geçen sene senden .al olmasın bir tane .al da soruları bu sene Tübitak hazırladı diyordu
    Ben sizin .oş beyninize tü...... geçen sene yığılma çok oldu ulaaaaa o zaman bu sene ÖSYM .ıçımızı tetletecrk uleeeen elimde bununla alakalı bir veri yok ,kaynak dötüm çok havalı değiller mi büyük resmi görebiliyorlar ckfzkfzkfzkxo.
    Ulan TÜBİTAK hazırlayınca ne oluyor? Bilen yapar işte soruların zor olması falan önemli değil.

Veri olsun olmasın siz girin sınava tokatlarsınız zaten kafanız basıyorsa. İsterse Allahı hazırlasın.

• The Time Lord kullanıcısına yanıt
    Ne bileyim tutturmuşlar Tübitak diye .

• Zor olabilir ozman daha cok caliscaz :(

• Yani? Biz bunu okuduktan sınav ortasında kopacakken artık kopmayacak mıyız? Bir de kendimi kurtardım demişsin tebrik ederim fakat artık liselilerin üniversite sınavı forumundan çıkıp kendi üniversitenden arkadaş bulursan senin için daha iyi olur dostum. Burada takılıp üniversiteli olanlar genelde üniversitede arkadaş bulamayan tipler çünkü.

• böh yok mu

• manavmuhittin kullanıcısına yanıt
    tamam kötümsersin anladık ama hiç 100 tyt 70 ayt 20k yapar mı ya azıcık mantıklı konuşun lütfen kötümser yorum yapacam derken uçmayın

• Boşadam

• 65-70 ayt ve 95-100 tyt aralığı olarak verdim herhalde anlama problemin var.

2018-> 90 tyt 60 ayt 20K
    2019-> 95 tyt 63 ayt 20K
    2020-> 95-100 ARASI tyt 65-70 ARASI ayt 20K olacaktır.

Bu tabloyu okuyamıyorsan senin sıkıntın. Ama eğer seni tatmin etmemi istiyorsan 2020de 80 tyt 50 ayt 20K gelir güzel kardeşim. Şimdi umarım memnun olmuşsundur.

yoo ne alakası var iyimser geleceğini düşünmüyorum zaten 95-65 e 20k diyorum ben de senin anlama problemin var sanırım 100-70 uçuk dedim sadece 99-69un çok farkı var dimi bi de oraya ARASI yazıyon bak ne yap biliyon mu 120-80 yapamayan üniversiteye giremez falan de tam senlik olur kötümserliğin dibine vurursun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-89F03B04A -- 10 Kasım 2019; 14:49:8 >
    Kardeşim ortada sınav yok soruların zorluğu kolaylığı yok nerenden net aralığı ve sıralama uyduruyorsun? Malum yer mi kaynağın?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.