Şimdi Ara

@@@HASTA BİR ÇOCUK İÇİN@@@FOTO EKLENDİ ARKADAŞLAR LÜTFEN KAYITSIZ KALMAYIN (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
2.688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OVERMOD -- 24 Eylül 2005, 17:36:54 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: OVERMOD

ben sadece uyarı yaptım yardım etmek isteyen arar , bulur , görür gereken neyse yapar ben modlardan yada yöneticilerden yönlendirilmemiş hiçbir çağrıya tepki vermem bu benim tercihim madem o kadar ilgililer onlarda şu konuya bir el atsın bizde bakarız bir hal çaresine herkes kalkıpta işini gücünü bırakıp hacettepelerde araştırma yapamazki

ya sabır
  • cok ön yargılısınız durumum olsa yemin ederim yardımcı olurdum bende ögrenciyim ama sadece Allahtan acil sifalar dilerim elimden gelen bu
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cango34

quote:

****ARKADAŞLAR BU TİP YARDIMLAR SUİSTİMALE AÇIK OLDUĞUNDAN YARDIM EDECEK SAHISLARIN DİKKATLİ OLMALARINI TAVSİYE EDİYORUM****
    sırf bir resme bakarak ki bu resim uydurmada olabilir kimse fazlasını beklemesin......

sayın overmod, konuya belki şüpheci yaklaşmakda haklısınız ama, forumlarda bazı kişiler vardır, kendini kanıtlamış, verdiği sözün arkasında duran, yardımsever, dürüst ... ragıp arkadaşımızda bunlardan biridir, bilenler iyi bilir, neden formun kıdemlilerinden hiç ses çıkmıyor? şüphelenilecek bir durum olsa zaten ortalığı ayağa kaldırırlardı, bu konuda üst konu olmazdı, lütfen birşeyleri eleştirip yargılamadan önce bir araştırın, insanların kafasını boş yere karıştırmayın ...

cango34 abime katılıyorum.böyle şeyler ile insanların aklını karıştırmamalıyız.üstelik cango34 abiminde söylediği gibi forumda kendini kanıtlamış insanlar vardır.benim tanımadığım bir insan olmasına rağmen böyle bir iş yaptığı için engerek abimi alkışlıyorum engereğe ise

• anlayan anladı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OVERMOD -- 24 Eylül 2005, 21:42:30 >
  • Allah acil şifa versin.
  • kardeş bu kadar muhalefet yapacağına şu kişileri ve hastahaneyi arasan buraya da para yardımında bulunmasan bile en azından ben aradım onayladım desen de insanlar daha rahat para yatırsa çok mu zor bir şey yapmış olursun. en kısa zamanda elimden geleni yapmaya çalışacağım. umarım bi yararımız olur. gerçi bu durumda çok insan var ne yazık ki. keşke hepsine yardım edebilsek.
  • OWERMOD HASTANEYİ ARA SOR ARAMAZSANDA CEVAP YAZMA BİR DAHA Kİ CEVABIM ÇOK AĞIR OLACAK TAMAM MI?
    quote:

yanlış düşünüyorsun "bilenler iyi bilir " dersen ozaman bu işi bilenler aralarında halletsin derim yada anlatında herkes bilsin! böyle bir üslupla yardım toplanmaz forum kıdemlilerinin sessiz kalması ise benimde aklıma neden sorusunu getirmiyor değil madem samimi bir ortamda yardım toplamak istyorsunuz bunu bazı gereklerini yerine getirmelisiniz yoksa toplayacağınız yardımlar okul çocuklarının harçlıklarından daha fazla olmaz....
    quote:

Orjinalden alıntı: cagdas27

quote:

Orjinalden alıntı: Cango34

quote:

****ARKADAŞLAR BU TİP YARDIMLAR SUİSTİMALE AÇIK OLDUĞUNDAN YARDIM EDECEK SAHISLARIN DİKKATLİ OLMALARINI TAVSİYE EDİYORUM****
    sırf bir resme bakarak ki bu resim uydurmada olabilir kimse fazlasını beklemesin......

sayın overmod, konuya belki şüpheci yaklaşmakda haklısınız ama, forumlarda bazı kişiler vardır, kendini kanıtlamış, verdiği sözün arkasında duran, yardımsever, dürüst ... ragıp arkadaşımızda bunlardan biridir, bilenler iyi bilir, neden formun kıdemlilerinden hiç ses çıkmıyor? şüphelenilecek bir durum olsa zaten ortalığı ayağa kaldırırlardı, bu konuda üst konu olmazdı, lütfen birşeyleri eleştirip yargılamadan önce bir araştırın, insanların kafasını boş yere karıştırmayın ...

cango34 abime katılıyorum.böyle şeyler ile insanların aklını karıştırmamalıyız.üstelik cango34 abiminde söylediği gibi forumda kendini kanıtlamış insanlar vardır.benim tanımadığım bir insan olmasına rağmen böyle bir iş yaptığı için engerek abimi alkışlıyorum engereğe ise

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ENGEREK -- 24 Eylül 2005, 14:56:29 >

• böyle tehdit savuracağına hastaya ait raporları ve hastanın doktorlarıyla çekilmiş bir fotoğrafını buraya yollayabilirdin bunu ben yapmak zorunda değilim ama en azından buraya üst konu olarak seçip koyanların yapmak zorunda olduğunu söyleyebilirim oc yaptıklarında boy boy screen shot koymayı bilenler bunu yapar herhalde
    sen ise tam adına yakışır şekilde cevap verdin bravo! sırada ne var mekan basmakmı?
    ama ben iyi niyetimi göstermek için yukarıda yazdıklarımı tekrar düzenleyeceğim. sen üstüne alınma istersen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OVERMOD -- 24 Eylül 2005, 17:41:46 >
  • OVERMOD haklı, bi resim çok daha fazla insanı buna inandırı ve cok daha fazla yardım toplanabilir..bunda ağır konuscak bişi yok...
  • quote:

böyle tehdit savuracağına hastaya ait raporları ve hastanın doktorlarıyla çekilmiş bir fotoğrafını buraya yollayabilirdin bunu ben yapmak zorunda değilim ama en azından buraya üst konu olarak seçip koyanların yapmak zorunda olduğunu söyleyebilirim oc yaptıklarında boy boy screen shot koymayı bilenler bunu yapar herhalde
    sen ise tam adına yakışır şekilde cevap verdin bravo! sırada ne var mekan basmakmı?
    ama ben iyi niyetimi göstermek için yukarıda yazdıklarımı tekrar düzenleyeceğim. sen üstüne alınma istersen

Arkadaş haklı. Bi kodamanın halledeceği bi iş yani tarih ise sorun. Birde para arayacağına bu konuda ağırlığını koyacak birini ara. Neden sömürenlere boyun eğiyorsunuz?..
    Verilen tarihten önce size sıra verilemeyeceğine dair belge al. Bu belge ile git mahkemeye enden sonra gelan hastalardan bazıları benden daha önceki tarihlere sıra aldılar de. İş bitmiştir. Tazminatını da al o tazminatla da çocuğa bisiklet alırsınız...
    Neden kaçıyorsunuz neden haklarınızı koruyacağınıza en basit yolu seçiyorsunuz.
    İyi niyetinizden şüphem yok. Burada 1 çocuğu kurtardınız diyelim diğerleri ne olacak?
    Böyle birkaç kişi hakkını ararsa bu sömürücüler kan emiciler de birşeylerin farkına varırlar sonuda...

Saygısızlık ettiğimi düşünen var ise özür dilerim...

• sabancı vakfı dahil başvurduk arkadaşlar kodaman meselesine gelince benim tanıdığım bir kodaman yok sizin varsa söleyin başvursun
    bakalım olursa eğer doktorlarla çekilmiş bir foto koyarız en kısa zamanda mutlaka vardır
  • Hele şükür mesele anlaşılmaya başlandı sonunda. Bende zaten kimseye art niyetli demeye çalışmıyorum ama daha öncede ifade etmi
    ştim yardım toplamanın bir yordamı vardır ve "amddma" nın da dediği gibi farklı mücadele seçeneklerine yönelmek tüm vatandaşların zamanla önünü açacaktır bugün onların başına gelen yarın bizlerden birinin başına gelebilir hastanelere para yetiştirilmez bu işi resmi bir platforma taşıyabilmenin mücadelesi verilirse tedavinin devamlılığınıda garanti altına almış oluruz.
  • Mahkemeye gitmeyi düşünürsen ben maddi olarak yardım toplamaya çalışırım çevremden mahkeme masrafları için
  • düşmemişsiniz bilmiyorsunuz düşmedim bilmiyorum ama o insanların hali gerçekten çok kötü
    siz hakkınızı ararsınız oldumu hastaneye düştüğünüzde akıl verende çok olur o zaman size
    ve mutlaka birileri çıkıpta sizin yaptığınız şeye saygı duymaz köstek olur.düşmez kalkmaz bir allah
    ben elimden geleni yaptım maddi yardım yapanlara TEŞEKKÜR EDERİM
    AYRICA MANEVİ YARDIMDA BULUNUP AKIL VEREN ARKADAŞLARA MİNNETTARIM
  • Allah kimseyi düşürmesin!!!
    Ben de yardımcı olmaya çalışıyorum. Ama geçici bir çözüm için para yardımı yapmam.
    Sen 1 çocuktan bahsediyorsun ben ise çok sayıda insandan. Bu şekilde de yardım edenlere saygı duyuyorum. Allah bütün (inansın veya inanmasın) yardımsever insanlardan razı olsun. İyi niyeti sömürenlerden de nasıl olsa hesabı sorulur.......(senden bahsetmiyorum ENGEREK hemn üstüne alınma)
  • BAK SEVGİLİ KARDEŞİM EN KISA ZAMANDA BURAYA FOTOĞRAF KOYMAYA ÇALIŞACAĞIM
    AYRICA EĞER GÜVENMİYORSAN ARA SOR ŞU HASTANEYİ ZOR DEĞİL HA SENİNDE BU ŞEKİLDE
    YARDIMIN OLSUN BEN ARADIM SORDUM DOĞRUDUR VEYA YALANDIR DE HERKES OKUR SENİNDE YARDIMIN BU OLUR...
  • kardeş, hacettepe hastanesinde (ya da diğer hastanelerde) randevuların çok ileri tarihlere atıldığı doğrudur yalnız çocuğun durumunda bir aciliyet varsa sanırım daha erken ilgileneceklerdir.bir aciliyet var mı?hastalığı nedir?bir de hacettepe hastanesinde doktor tanıdığı olan birine ulaşıp tarihleri öne aldırabilirsiniz.geçmiş olsun.
  • POLEMIGE GIRMEM YARDIMIMI YAPARIM ENGEREK ÇOK GUZEL BIR INSANDIR. BOYLE BIR ise el attigi için onu tebrik ediyorum.
    Eline saglik RAGIP' cigim. Tebrik ederim güzel insan.
  • quote:

Orjinalden alıntı: deccasoft

POLEMIGE GIRMEM YARDIMIMI YAPARIM ENGEREK ÇOK GUZEL BIR INSANDIR. BOYLE BIR ise el attigi için onu tebrik ediyorum.
    Eline saglik RAGIP' cigim. Tebrik ederim güzel insan.

teşekkür ederim sevgili kardeşim
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.