Şimdi Ara

@@@HASTA BİR ÇOCUK İÇİN@@@FOTO EKLENDİ ARKADAŞLAR LÜTFEN KAYITSIZ KALMAYIN (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
2.687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • elimdeki fanlar ve bikaç malzemehasta çocuk için mahapurusha kardeşim tarafından alınmış çocuğun hesabına havale yollanmıştır.ALLAH çocuğun yardımcısı olsun.
  • Arkadaşlar bu söylenenler ve hasta çocuk gerçekten var yada yok.. Siz iyi niyetinizi gösterin ve yardımlarınızı yapın.. Unutmayın Ameller niyetlere göredir.. Allah sizin içinizi biliyor... Allah'tan acil şifalar diyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: C@GL@R

Arkadaşlar bu söylenenler ve hasta çocuk gerçekten var yada yok.. Siz iyi niyetinizi gösterin ve yardımlarınızı yapın.. Unutmayın Ameller niyetlere göredir.. Allah sizin içinizi biliyor... Allah'tan acil şifalar diyorum.

+1
    illede içinin rahat etmesini isteyen bence arar ki arayanlar olmuştur vede eminim herhangi bir olumsuzluk olsaydı buraya yansırdı

bu arada yaptıgınız işe gercekten cok saygı duydum başka bir insan için rencide edilmeyi hatta suclanmayı ve bunun gibi sizin yaşadıgınız ama bizim aklımıza gelmeyen şeyler için gercekten baya bir olgun kişilik gerekir sanırım
    umarım amacınızı başarırsınız ve umarımki mükafatını alırsınız Allah razı olsun
  • quote:

düşmemişsiniz bilmiyorsunuz düşmedim bilmiyorum ama o insanların hali gerçekten çok kötü
    siz hakkınızı ararsınız oldumu hastaneye düştüğünüzde akıl verende çok olur o zaman size
    ve mutlaka birileri çıkıpta sizin yaptığınız şeye saygı duymaz köstek olur.düşmez kalkmaz bir allah
    ben elimden geleni yaptım maddi yardım yapanlara TEŞEKKÜR EDERİM
    AYRICA MANEVİ YARDIMDA BULUNUP AKIL VEREN ARKADAŞLARA MİNNETTARIM

Ufak kardeşimize allah acil şifalar versin...
    rabbim cümlemizin yarrr ve yardımcısı olsun inş.
  • hala devam ediyor mu yardım işi? devam edip etmediği hakkında bilgilendirebilir misiniz beni?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bakkal Gazi -- 29 Eylül 2005, 14:10:30 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.