Bir hafta kadar önce elimdeki sızı ve ağrı için hastaneye gittim ve doktor iskelet sisteminde iltihap olmasından şüphelendi. Tam olarak neyim var bilmiyorum fakat ameliyat gerektiren bir durum olduğunu düşünüyorum. Nitekim ağrı birkaç ün önce omzuma, ordan da boyun, sırt ve bel bölgeme doğru indi. Gece ağzı sızıdan dolayı rahat uyuyamıyorum. Küçüklüğümden beri böyle olagelmiştir;ne zaman bir şey biraz yolunda gitse, ne zaman bir sorunu mu hallettim desem ya bir hastalık ya bir badire beni buldu. Öyle parlak bir hayatım, büyük mutluluklarım olmadı. Bugün yaşıtım olan amcamın oğlu eşiyle misafirliğe geldi mesela, normalde aramız çok iyidir ama arada patavatsız konuşmaları olur. Bugün de öyle oldu. Kendi kısa süre içinde iş, eş durumunu halletti ya evlilik konusunda bana laf çarptı. Neymiş ben evlenmezmişim. Herkesin tuzu kuru, herkes mutlu;bana gelince tüm iyi niyetime, tüm iyimserliğime rağmen türlü müsibetler beni bulur. Yemin ederim kimsenin mutluluğunda gözüm yok. Haset duygular beslemem kimseye karşı ama neden? Çevremdeki hastalıklar, maddi sıkıntılarım yetmezmiş gibi bir de kendim rahatsızlandım. Buraya yazıyorum çünkü gerçekte kimseye içimi dökmek istemiyorum. Hiç takatim yokken bile, kimse beni bu hâlde görsün bilsin istemiyorum. Birkaç gün sonra doktora randevum var. Pozitif bir sonuç alırsam yazarım ama kötü bir sonuç doğarsa bunları da silerim herhalde. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim