Şimdi Ara

Hastalığımdan dolayı ehliyet verirler mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi geceler. Sara Epilepsisi rahatsızlığım var. 19 yaşındayım. Motor ve Araba kullanıyorum. Ama Babam rahatsızlığımdan dolayı ehliyet vermezler diyor. Sizce vermezler mi ? Çünkü rapor veriyormuşuz sanırım. Sürücu kursuna ondan dolayı vermezler diye tutturdu doğrumudur. Hiç araştırmadım sormak istedim.

• hocam öncelikle geçmiş olsun böyle bir durum olabilir hastalığınızdan dolayı nöbet geçirme vs olabiliyor bundan dolayı trafiği tehlikeye sokabilecek durum olur diye vermeye bilirler ama yinede denemenizi tavsiye ederim.

Böyle bir yazı mevcut;c) Epilepsi tespitinde sürücü belgesi verilmez. Şüpheli durumlarda klinik gözlem ve EEG tetkiki dikkate alınır.
  • Kendimden ÖRNEK VERIYIM Kardesim Bende Ufakken Gecirmisim EPİLEPSI Ve kalbimde bufurme varmis Ama Çok ŞÜKÜR GEÇTI GITTI SADECE SINAZUT VARDI HER 2 SENEDE BIR DOKTURUMA GIDIYORUM DOKTORUM BANA KAN TAHLILI Bide EEG Yaptir gel diyodu Bunlari Maalesef yaptiriyodum Bakiyodu 2sene sonra tekrardan gel diyo ve halende gidiyorum 10sene yada 10seneden fazla dokturuma gidiyorum Her Neyse Epilepsi İŞİ İÇİN SIKINTI OLMAZ SEN GIT HAYIRLISIYLA AL EHLIYETINI KARDESIM SONRADA ARKADASLARINI TOPLA BIRLIKTE ISLATMAYA GİDİN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozan16vk -- 22 Kasım 2015; 20:45:03 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lemansky

hocam öncelikle geçmiş olsun böyle bir durum olabilir hastalığınızdan dolayı nöbet geçirme vs olabiliyor bundan dolayı trafiği tehlikeye sokabilecek durum olur diye vermeye bilirler ama yinede denemenizi tavsiye ederim.

Böyle bir yazı mevcut;c) Epilepsi tespitinde sürücü belgesi verilmez. Şüpheli durumlarda klinik gözlem ve EEG tetkiki dikkate alınır.

KARDESIM BEN KENDIMDEN BILIYORUM EEG Yİ ALISTIK ARTIK EEG YE DOKTORLAR ARTIK TANIDIK GIBIYIM

• ozan16vk kullanıcısına yanıt
    Hocam haklısınız denemekten zarar gelmez ama farklı türleri mevcut özellikle epilepsinin benim arkadaşımında kene zehri sonucu oluştu epilepsi/ms onda o kadar sık nöbet geçirme olayı yok anladığım kadarıyla sizde de olmamış sık nöbet olayı arkadaş da yok ise sıkıntı olacağını sanmıyorum ama EEG ve nöroloji uzmanın görüşünü isteyebilirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lemansky

Hocam haklısınız denemekten zarar gelmez ama farklı türleri mevcut özellikle epilepsinin benim arkadaşımında kene zehri sonucu oluştu epilepsi/ms onda o kadar sık nöbet geçirme olayı yok anladığım kadarıyla sizde de olmamış sık nöbet olayı arkadaş da yok ise sıkıntı olacağını sanmıyorum ama EEG ve nöroloji uzmanın görüşünü isteyebilirler.

Ben bayadir gidiyorum bu haziran da gidicem bakalim ne dicek doktorun dedigi sey belli zaten 2 sene sonra gel dicek ezberledik artik hastanedekilerle tanidik olduk yakinda akrabada oluruz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.