Şimdi Ara

HASTANE SIKINTILARIM (LÜTFEN OKUYUN) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Lenf kanserinin erken dönem belirtilerinden birisi, sıklıkla koltuk altı veya vücudun başka bir bölgesinde oluşan sivilceye benzer kaşıntılı ve ağrılı yaralardır.Bunu iştahsızlık halsizlik ve sık tekrarlayan yüksek ateş takip eder.Gece terlemeleri hastalığın artık bariz bir şekilde buradayım demesidir.
    Boyunda şişliklerden bahsetmişsiniz.Bastırdığınızda ağrı veya acı varsa büyük ihtimalle enfeksiyondur.Hiç bir şikayeti hafife almayın.Ve mümkünse Ankara da ya da başka bir büyükşehirde üniversite hastanesine gidin.Geçmiş olsun...
  • Koltuk altındaki veya boyundaki şişlikler belirgin mi olmalı. Yani el ile basınca hemen hissedilir mi? Ben dokununca şişlik yok çünkü. Gece terlemesi oruçtan sonra başladı. Eşofmanı çıkarırdam terleme bitiyor. Bir de bu öksürük aslında geçen sene bu zamanlarda buğday tozu solumamla başlamıştı. 2 ay sonra geçti. Bu sene de arpa tozu soludum tekrar başladı. Normalde hiç ateş olmuyor. Doktor da ölçtü 37 çıktı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İştahsızlık bende küçüklüğümden beri var. Yemekte herkes tabağını bitirmişken ben daha yarısına bile gelmemiş olurdum. İlginç olarak bu sene 10 kilo aldım.

• FktMzyynBDBT kullanıcısına yanıt
    Akdeniz anemisi bende de var. Şikayetlerinizi özelden yazarsanız benim şikayetlerimle uyuşup uyuşmadığına bakarız. Öncelikle sağlık geçmiş olsun dostum.
  • Bir de şunu velirteyim sabahları erken kahvaltı yapamıyorum. Genelde canım istemiyor. 10 gibi falan yapıyorum. Eğer zorla yersem bir kusma hissi oluşuyor bazen de kusuyorum sürekli, ayrıca her zaman dişimi fırçalarken de kusma hissi oluşuyor

• İlgili doktora kuzeninle ilgili durumu söyle, korkma. İhtimalleri hiç birimiz bilmiyoruz. Öyle bir durumda eğer tanıyı kolaylaştıracaksa ve hızlandıracaksa bilsinler. Çünkü lenf kanserinde erken tanı tedavi için çok önemlidir, ne kadar erken o kadar başarılı tedavi.

Bir de, hastayken oruç tutmamalısın. Bağışıklık sistemini dumura uğratma. İyileştiğinde telafi edersin.
  • Hocam daha büyük bir hastane varsa oraya gidin ihmale gelmez.

Doktorları bir yerlere şikayet edebilir misin bilmiyorum hastane yönetimine dilekçe yazmayı yada başhekimle konuşmayı dene.

Mideniz yanıyormuş sanırım, oruç tutarken hep böyle olursa tutmayın bence. Midenize zarar verebilir.

Geçmiş olsun.

• Forum1th kullanıcısına yanıt
    Midem yanmıyor da hocam öksürürken sanki içi boşmuşta havaya kalkıyormuş gibi hissediyorum. Ayrıca çalıştığım iş ağır olduğu için ağırlık kaldırırkende bu his oluşuyor.

• Kusura bakmayın herkese tek tek teşekkür edemiyorum. Ama herkes çok yardımcı oldu tavsiyeleriyle çözümleriyle. İnanın insan bu tür şeyleri anlatma ihtiyacı hissediyor. İyi ki varsınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: FktMzyynBDBT

Midem yanmıyor da hocam öksürürken sanki içi boşmuşta havaya kalkıyormuş gibi hissediyorum. Ayrıca çalıştığım iş ağır olduğu için ağırlık kaldırırkende bu his oluşuyor.

Hocam patrondan izin isteyin çalışamıyorsanız.

• crp ve sedi yüksek çıktığına göre vücudunun herhangi bir yerinde iltihaplanma olabilir. ama doktorların da dediği gibi ne olduğunun kesin anlaşılabilmesi için dedikleri tüm testleri yaptır. özele gitme, fakülte hastanesinde ısrarcı ol ve ordan devam et.
  • Arkadaşlar dün birşeyi söylemeyi unuttum.

Bundan 10-11 sene önce ön iki dişim kırılmıştı. Yaklaşık iki senedir de bir tanesinin içi oyuldu diş etimde sürekli iltahaplanma vardı. Maddi imkansızlıklardan dolayı yaptıramadım. Mart ayında durumum düzelince implant yaptırmaya başladım. Diş zaten iltihaplıydı dişi çekince de yaklaşık bir ay iltihap devam etti sonrasında oraya implant takılınca tekrar iltihaplanma oldu o da 1 hafta sonra geçti. Ve ben bu testleri dişimi taktırırken yaptım. Yani demek istediğim CRP ve Sedim'in yüksek olmasının sebebi bu olabilir mi?

• Eğer testler sırasında iltihaplıysa bu ikisi yüksek çıkar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Crp sedim yüksek te wbc ve lenfositler ne durumda ? Kan tahlil sonuçlarını pmden atarsan iyice incelerim.

O 2 si yüksek çıktığında antibiyotik baslanip kontrol edilmeliydi. Ayrica sürekli sevk ede ede vakit kaybı olacak. En iyisi fakülte hastanesinde enfeksiyon bölümüne tüm kan tahlillerini alarak gidip göstermen gerek. Vucudunda birşeyler ters gidiyor

• imkanın varsa ünivesitenın ilgili bölüm hocalarına (doç,prof) bir göründen daha iyi olur.bu ünvandaki ögretım üyeleri koly kolay baştan savma muayene yapamazlar kariyerleri gereği..
    geçmiş olsun.inşallah tez sürede salıgına kavuşursun..
  • Hoş geldin arkadaşım aynı sorunlar benimde akrabamda vardı dalak sorunu kansızlık v.s avrupada hastane kaldı sonra askeri hastane gatada yattı Akdeniz Ateşi dediler

Aslında iltihaplı romatizması vardı gerçek hastalığı iltihaplı romatizmaydı ama Akdeniz Ateşi ile karıştırıyorlar malesef

Beslenmeye dikkat edin ve stresten uzak durun

Tatlı yiyecekler sakıncalı olabilir

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.