Şimdi Ara

HASTANE SIKINTILARIM (LÜTFEN OKUYUN)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle yazı uzun sabırla okuyup yardımcı olursanız sevinirim. Sizden isteğim bana bir yol gösterip sıkıntılarımı hafifletmeniz.
    Bundan yaklaşık 1 ay önce sürekli devam eden demir eksikliği anemisi, sürekli öksürük ve dalak büyümesi nedeniyle bağlı bulunduğumuz ilçedeki hastaneye gittim. Dahiliye bölümünde sıram gelince doktora bütün sıkıntılarımı tek tek anlattım. O da "Bir kaç test yapalım bakarız" dedi. Testleri yaptırdım. Sonuçları bir sonraki gün çıkacağı için sonraki gün tekrar geldim. Sonuçlara baktı bir kaç test daha yapıp iyice anlayalım dedi. Gittim tekrar kan verdim. Öğleden sonra sonuçları alıp doktorun yanına gittim. Sonuçlarda demir eksikliği anemisi çıktı. Ayrıca CRP ve Sedim çok yüksekti. Tabi bunları doktor bana söylemedi. Dedi ki ben bunlardan pek birşey anlamadım. Seni Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde Hematoloji bölümündeki bir doktora yönlendireceğim. Tamam dedim. Hematolojiye randevu alınamadığı için alamadım. Kayseri bize biraz uzak olduğu için ve bir kaç otobüs değiştirdiğim için saat 10'da sıra aldım. 11.30'da sıram geldi girdim. Yine doktora tek tek sıkıntılarımı anlattım diğer doktordan aldığım sonuçları gösterdim. "Bu sonuçlar bizim hastanenin değil tekrar test yapmamız lazım" dedi. Gittim yine kan verdim. Sonraki gün tekrar gittim. Yine Demir eksikliği, CRP ve Sedim çok yüksek çıktı. "Bir kaç test daha yapalım" dedi. Kan verdim. Sonraki gün imkanım olmadığı için bir hafta sonra doktorun yanına gittim. "ateşin var mı" dedi. Yok dedim. "Akdeniz Anemisi olabilir. Bazı testler yapmamız lazım ama bu 15 gün sonra çıkar" dedi. Aceba korkulacak birşey var mı dedim. "Yok. Ama CRP ve Sedim çok yüksek olduğu için bir de Enfeksiyon bölümüne git" dedi. Ordan çıkıp enfeksiyon bölümüne sıra aldım. 1 saatlik beklemeden sonra sıram gelince girdim. Doktor yaklaşık 5 saniye sonuçlara baktı. "Benim yapabileceğim birşey yok, fakültenin enfeksiyon bölümüne gitmen lazım" dedi. Dedim ki "önemli bir hastalık varsa ona göre gelip gideyim" "Ben birşey diyemem" dedi. Bu hafta Kayseri üniversitesi Hastanesinin enfeksiyon bölümüne gittim. O da birkaç muayene yaptı. Tekrar aynı testleri yaptırmamı, fakültedeki hematoloji bölümüne de gitmemi söyledi. Birkaç soru soracakken mesaisinin bitmek üzere olduğunu ve çıkmamı söyledi. Kan verme bölümü kapandığı için o gün kan veremedim. Patrondan da sürekli izin almaktan artık çekindiğim için kan vermeye de gidemedim. Bu kadar evham yapmamın sebebi dayımın oğlunun da bir sene önce aynı şikayetlerle hastalığının başlaması ve sonucunda lenf kanseri olduğunu öğrenmesi.
    Eğer bana yardımcı olursanız çok sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Too long didn't read. LoL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi its not an S -- 4 Haziran 2017; 11:29:8 >
  • Önce sağlık Hocam.Ne olursa olsun sabret ve sonuçları yaptır.Geçmiş olsun.
  • Koltuk altında herhangi bir şişlik veya boğaz kısmında şişlik belirtisi varmı
  • Sağolun hocam . Bugün öksürürken karnım da yanmaya başladı, oruçtan mı bilmem. Kendi başıma ilaç almak da istemiyorum. İnşallah bir an önce sıkıntı neymiş bulurlar da kurtulurum şu illetten.

• KöfteSuyu kullanıcısına yanıt
    Kotluk altında yokta boğaz kısmında hafif şişlik var bastırınca ağrı oluyor. Geçen hafta yemek yiyemiyordum ağrıyordu bu hafta geçti. Son gittiğim doktor da oraları kontrol etti ama birşey demedi.

• Ama doktorlarda da ilgisizlik var. En ufak bir şüphen varsa bile söyle ki hergün hastaneyi bekleyeyim yine de ilerlemesin hastalık.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: FktMzyynBDBT

Sağolun hocam . Bugün öksürürken karnım da yanmaya başladı, oruçtan mı bilmem. Kendi başıma ilaç almak da istemiyorum. İnşallah bir an önce sıkıntı neymiş bulurlar da kurtulurum şu illetten.

İnşallah Hocam.Bir şey çıkmaz inşallah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FktMzyynBDBT

Kotluk altında yokta boğaz kısmında hafif şişlik var bastırınca ağrı oluyor. Geçen hafta yemek yiyemiyordum ağrıyordu bu hafta geçti. Son gittiğim doktor da oraları kontrol etti ama birşey demedi.

iş yerindeki patronunuz ile görüşüp izin alıp tüm testleri yaptırmanı öneririm sağlık sonuçta ters bir tepki vereceklerini sanmıyorum
  • KöfteSuyu kullanıcısına yanıt
    Pek sıkıntı çıkaracak bir insan değil de daha işe gireli 2 hafta oldu. Artık adamdan izin almaya da utanıyorum.

• Geçmiş olsun hocam. Bence iyi bir hastaneye görünmek de fayda var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • FktMzyynBDBT kullanıcısına yanıt
    Henüz hastalığınız nedir bilmiyorum fakat oruç tutmanız sağlığınız için zararlı olabilir.Umarım şifa bulursunuz.

• Özel bir hastaneye mi gitsem aceba. Kayserideki hastanelerde bütün testleri yaparlar mı?. Bir de doktora söyledim özel hastaneye gidiyim mi diye. Sakın gitme boşa uğraştırırlar seni falan dedi. İyice karamsarlığa düştüm ne yapacağım bilmiyorum

• Hakkını Arayan Serçe kullanıcısına yanıt
    Çok sağolun hocam.

• karbonbazliorganizma kullanıcısına yanıt
    Çok sağolun.

• Şüphelendikleri hastalıklar var ama daha tanı koymamışlar ki yeni testler istiyorlar. Bu arada üniversitede poliklinikte genelde asistan doktorlar bakar, bölümüne göre değişmekle beraber tüm hastaları veya kendini aşan hastaları hocalara danışırlar. Eğer bu testin sonucunda da tanı konulamamış olursa, hocalara görün parayla.

• Fakülteden şansını bi daha dene olmazsa özele git

Ama onu da araştır git...

• Patronuna başından geçenleri dile getir ayriyeten yanında bir ebeveyn olması daha iyi olacaktır en azından teşhisini ebeveynine söyler.
    Patronun az bir şey insansa izin verir diye düşünüyorum.
  • Türkiye'de ki sağlık hastane sistemi
  • Eskiden hastane muane olamıyorduk Akp geldi düzeltti.

Her neyse vişne suyu iç bol bol kansızlıktan ölme çok almışlar. Yine hastane hastane dolaş. Ve tüm testleri topla özele git en azından test parası ödemezsin. Özel uygun iyi olan vardır bulunduğu yerde bak yorumlar. Özel daha ilgili ama para çok gider. Yinede değer.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.