el kamerasıyla çekilen korku fimleri yada zombi filmleri güzel oluyor yaw
quote:
Orijinalden alıntı: expander_
quote:
Orijinalden alıntı: serhat_ps3
Grave Encounters SÜPER TAM İSTEDİĞİN GİBİ
Ülen bu filmin nesi iyi, komedi resmen, 1:27de adamı nasıl fırlattılar öyle kurbağa gibi fırladı
Moda oldu böyle elde kamera karanlık yerlerde korku filmi çekme işi, başlarda iyiydi orjinaldi ama yetdi artık, sıkdı
Yarım saattir gülüyorum, pat diye yapıştı yere :D
Halloween II
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manero -- 8 Şubat 2012; 20:49:57 >
quote:
Orijinalden alıntı: elzemsin
quote:
Orijinalden alıntı: safkar14
The Ward Fragile the Innkeepers Anatomie Gothika
John Carpenter üstadın bu filmini büyük bir heyecanla izlemeye koyuldum. Lakin büyük bir hayalkırıklığına uğradım.
Fazla korkutmasa da ben çok kötü bulmadım filmi ama dediğiniz gibi daha iyi bir film bekliyor insan.
Hacı siz bu korku filmlerini nasıl izliyosunuz ya ben izlesem bayılırım herhalde
Üstad, Jack Nicholson'un, "One Flew Over the Cuckoo’s Nest" filmini de unutmamak lazım
quote:
Üstad, Jack Nicholson'un, "One Flew Over the Cuckoo’s Nest" filmini de unutmamak lazım
arkadaş korku filmi demiş....
Wrong turn 4
quote:
Orijinalden alıntı: expander_
quote:
Orijinalden alıntı: serhat_ps3
Grave Encounters SÜPER TAM İSTEDİĞİN GİBİ
Ülen bu filmin nesi iyi, komedi resmen, 1:27de adamı nasıl fırlattılar öyle kurbağa gibi fırladı
Moda oldu böyle elde kamera karanlık yerlerde korku filmi çekme işi, başlarda iyiydi orjinaldi ama yetdi artık, sıkdı
aynen katılıyorum
quote:
Orijinalden alıntı: bhiziroglu
hastaneden geçmeyen korku filmi kalmadı artık hepsini geç sana sadece 1 tavsiyem var, "shutter".. bunu izle hayatında izlediğin en korkunç filmlerden biri olacağını garanti ederim.. ama dandik amerikan versiyonunu değil, japon versiyonunu izle.. özellikle 2. yarısı adamı bitirir
efsane bir filmdir şiddetle tavsiye ederim .
up önerilere ihtiyacım var
quote:
Orijinalden alıntı: JAMESx
Aslında hastane atmosferinin en iyi yansıtıldığı yapım Riget (1994) dizisi.Pek çok kişi Stephen King uyarlaması Kingdom Hospital'ı bilir.Ancak Riget o uyarlamanın fikir babası.
Yok dizi olmasın illa film olsun dersen daha önce mesajımda eklemiştim.Ama çoğaltayım; Pathology (2008) Session 9 (2001)
quote:
Orijinalden alıntı: LuX Aeterna
quote:
Orijinalden alıntı: JAMESx
Aslında hastane atmosferinin en iyi yansıtıldığı yapım Riget (1994) dizisi.Pek çok kişi Stephen King uyarlaması Kingdom Hospital'ı bilir.Ancak Riget o uyarlamanın fikir babası.
Yok dizi olmasın illa film olsun dersen daha önce mesajımda eklemiştim.Ama çoğaltayım; Pathology (2008) Session 9 (2001)
Session 9 , 2001 yapımı olmasına rağmen kaliteli bir filme benziyor bu gece izleyeceğim
ayrıca Grave encounters (Mezarlık buluşmaları) ve Lanetli tepe bu iki filmi izlemiştim... lanetli tepe benim için efsane bir film harika ötesidir...
Madhouse diye bir film görmüştüm.İzlemedim fakat bu tarzda bir filme benziyor bakabilirsiniz.
arkadaşlar ben yıllardır arıyorum bi türlü kavuşamadım korku filmi ama işin içinde polisler sheriff ler olcak kurtarmalı filmler bildiğiniz öyle filmler varsa lütfen söyleyin
kafanız mı güzel ya
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: oguz_19811981
kırılgan diye bir film var kardeş tavsiye ederim.
Kırılgan (The Fragile) izledim hocam. Gerçekten güzel filmdi
quote:
Orijinalden alıntı: talos1224
Dağda bir akıl hastanesinde geçen bir film vardı ama şimdi hatırlayamadım.
Şeytanın oteli olmasın hocam o ?
Wron turn serisinden bir filmdi ama kaçıncı film oldugunu hatırlayamadım.