Konusu hastanede (akıl hastaneside olabilir) geçen en iyi korku filmleri hangileri arkadaşlar?
starda izlemiştim geçen sene gal,ba. japon filmi mi ne. hayatımda izlediğm en iğrenç filmdi. sürekli suratlarına bakıp şaşırıyorlar falan. herkes hayalet gibi beyaz. bir zot anlayamadım filmden aten.
quote:
Orijinalden alıntı: elzemsin
Konusu hastanede (akıl hastaneside olabilir) geçen en iyi korku filmleri hangileri arkadaşlar?
hocam bu filmi önerebilirim ...puanı düşük ama izlemeye değer gibi...Cherilyn Wilson un güzelliği icin izlenir..
showda izlediğim bir film vardı eski akıl hastanesinde kalırsan su kadar ödül vercez gibisinden bir kurguyla 5 6 kişi toplanıyodu falan o zamanlar beni baya etkilemişti ama adı gelmiyo aklıma tepedeki hastanemiydi neydi
quote:
Orijinalden alıntı: mic check
showda izlediğim bir film vardı eski akıl hastanesinde kalırsan su kadar ödül vercez gibisinden bir kurguyla 5 6 kişi toplanıyodu falan o zamanlar beni baya etkilemişti ama adı gelmiyo aklıma tepedeki hastanemiydi neydi
Alıntıları Göster
grave encounters iyidir.
ama sonunu halen tam çözemedim. ve o kaset nasıl video firmasının eline ulaşıyor ?
quote:
Orijinalden alıntı: Doktor.Z
grave encounters iyidir.
ama sonunu halen tam çözemedim. ve o kaset nasıl video firmasının eline ulaşıyor ?
Alıntıları Göster
Biraz Türk işi geyik gibi ama aslında kendi klasmanında eh işte konumunda bir filmdir,bizden çıkmadır '' Gen ''
hastaneden geçmeyen korku filmi kalmadı artık hepsini geç sana sadece 1 tavsiyem var, "shutter".. bunu izle hayatında izlediğin en korkunç filmlerden biri olacağını garanti ederim.. ama dandik amerikan versiyonunu değil, japon versiyonunu izle.. özellikle 2. yarısı adamı bitirir
quote:
Orijinalden alıntı: Frank Lapidus
hastaneden geçmeyen korku filmi kalmadı artık hepsini geç sana sadece 1 tavsiyem var, "shutter".. bunu izle hayatında izlediğin en korkunç filmlerden biri olacağını garanti ederim.. ama dandik amerikan versiyonunu değil, japon versiyonunu izle.. özellikle 2. yarısı adamı bitirir
Alıntıları Göster
The Ward Fragile the Innkeepers Anatomie Gothika
quote:
Orijinalden alıntı: mic check