Şimdi Ara

haswell işlemcili ultra book

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
1.643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar konuyu ilk tavsiye bölümüne açtım ama yardimci olan olmadı gaming book lara yoğunlaşmış herkes. Ultrabook alacağım yardımlarınızı bekliyorum.
    Istediğim özellikler;
    intel haswell i7 işlemcili
    8gb rami olan
    12-14 inch arası ekranı olan
    Mümkünse vga portlu yoksa bile opsiyaneli olan bir ultra book.
    Sizin aklınızda böyle bir model var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Acer Aspire S7 yeni modellerinde haswell i5 ve i7 işlemciler var.
    Sony yeni modelleride haswell işlemci ile geliyor artık.
    ben ise Samsung Ativ Book 9 Plus ı bekliyorum.
    şimdilik sadece i5 haswell işlemcili versiyonu çıktı piyasaya (NP940X3G) i7 versiyonu ne zaman çıkar emin değilim.
  • Acer malzeme kalitesi olarak kafamda soru işareti bırakıyor. Aspire 5470 kullaniciyim ve laptop resmen dağıldı diyebilirim.
    Öte yandan Sony ürünleri çok hoşuma gidiyor heleki vaio pro serisi fakat problemleri
    olduğunu duydum siz ne diyorsunuz bu duruma?

• quote:

Orijinalden alıntı: hakanxd

Acer malzeme kalitesi olarak kafamda soru işareti bırakıyor. Aspire 5470 kullaniciyim ve laptop resmen dağıldı diyebilirim.
    Öte yandan Sony ürünleri çok hoşuma gidiyor heleki vaio pro serisi fakat problemleri
    olduğunu duydum siz ne diyorsunuz bu duruma?

Ben de vaio pro serisini çok arastirdim ama problemleri yüzünden ve artirilamayan hafizasi yüzünden eyledim.simdi asusun haswellini bekliyorum.aradigim özellikler seninkilere çok benziyor.ek olarak maksimum 1.5 e kadar agirlik sinirim var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonye hiç yakistiramadim bu sorunları. Asusun haswell işlemcileri ne zaman çıkacak? Bir bilginiz var mı? Ocak ayına kadar almam lazım ultrabooku

• Vaio pro da en can sıkıcı problem içe esneyen klavye.

Acer i 5470 modelini baz alarak karar vermeniz dogru olmaz. Ultrabooklar ayri bir segment ve s7 392 serisi haswell islemcili olanlari arastirmanizda fayda var.

Asusta beklediginiz zenbook prime serisi sanirim. Haswell islemcili.

Bunlarin disinda degistirilebilir ssd Ultrabooklar icin uygun bir ozellik olmamakla birlikte genelde garanti disi birakan bir islemdir.

Bu arada samsung ativ book 9 plus ta gorilla glass 3 var ekranda cam olarak.

• Ativbook plus hakkında Turkiyede henüz bir bilgi yok.

http://www.pcdepo.com/asus-zenbook-u500vz-ultrabook-urun8339.html

Asusun bu modeli cok hosuma gitti ama stoklarda bulunamıyor bu seferde :(

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gold bilgisayarda lenovo u330 touch gördüm. Ancak nette hakkında pek bilgi yok. Fiyat olarakta uygundu. Kullanan var mı acaba forumda ?
  • nohackmove kullanıcısına yanıt
    esnek klavye bir problem değil, o şekilde tasarlanmış..
  • Klavye yazmaya engel olmuyorsa esnesin sorun değil diğer dedikleri fan sesi, wifi, anakart sorunu düşündürücü

• haswell islemcinin ne artisi var?

• quote:

Orijinalden alıntı: switel

haswell islemcinin ne artisi var?

Daha düşük pil tüketiminde daha fazla performans sunuyor. En büyük artısıda grafik biriminde HD5000 ile WoW dahil bir çok oyunu oynayabiliyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakanxd

quote:

Orijinalden alıntı: switel

haswell islemcinin ne artisi var?

Daha düşük pil tüketiminde daha fazla performans sunuyor. En büyük artısıda grafik biriminde HD5000 ile WoW dahil bir çok oyunu oynayabiliyorsun

ivy bridge işlemcilerde olan hd4000 gpu ile de wow ve benzeri oyunları oynayabiliyorsunuz?

haswell ile gelen ekran kartlarının artısı ivy bridge 4000hd serisini 2 ye katlaması. dolayısı ile neredeyse harici ekran kartı performansı vermesidir.
    full ayarlarda hangi oyunları açabilecekler orası tartışılır ama 3. nesile göre daha gelişmiş gpu ya sahip haswell işlemciler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fkaplan

Gold bilgisayarda lenovo u330 touch gördüm. Ancak nette hakkında pek bilgi yok. Fiyat olarakta uygundu. Kullanan var mı acaba forumda ?

http://shop.lenovo.com/gb/en/laptops/ideapad/u-series/u330-touch/
    burada modelleri belirtmişler. güzel özellikler var Haswell işlemcileri var ve daha orjinal sitede bile içerik tam düzenlenmemiş. çok yeni bir model yani.
    sistem boşta windows 8 için 10 saate kadar batarya süresi vaad edilmiş.
    full hd film oynatarak ise 6 saat dayanabiliyormuş bataryası.

Darty de mevcut değil diyor ama mediamarkt te var ve özelliklerine göre çok uygun fiyattan sunmuşlar.
    Fiyat/Performans ürünü olmuş.
    http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/LENOVO-Ideapad-U330-59392726-13-3-in%C3%A7-i5-4200U-4-GB-500-GB-Turuncu-Tablet,103452,471116,979697.html?langId=-14#refId=catalogEntryDetails&scroll=0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nohackmove -- 19 Ekim 2013; 1:28:30 >

• Yaklasik 3 aydir haswell islemcili ultrabooklar cikacak diye bekliyorum piyasada tik yok.sadece vaio pro var onun da sikintilari var.haswell olmasi, 1.5kgdan hafif olmasi ve hd5000 kullanmasi yeterli ama piyasaya surulmuyorlar.asusun transformer ultrabook modelinden de(gorilla glass 3) ses seda cikmiyor.yakin zaman bildiginiz asusun samsungun bu ozelliklerde cikacak ultrabooku var mi?

• ALTINBAŞAK kullanıcısına yanıt
    Samsung NP940X3G-K01TR Diğer adı ile ki nasıl oldu da atladılar bilmiyorum ATIV Book 9 Plus Gorilla Glass 3 , Haswell i5 işlemci, 3200x1800 piksel çözünürlük, dokunmatik ekran özelliklerine sahip ve 11 saat pil ömrü ile iddialı benim aylardır beklediğim bir bilgisayar.
    yılbaşına doğru fiyatların düşeceğini umarak beklemedeyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: nohackmove

Samsung NP940X3G-K01TR Diğer adı ile ki nasıl oldu da atladılar bilmiyorum ATIV Book 9 Plus Gorilla Glass 3 , Haswell i5 işlemci, 3200x1800 piksel çözünürlük, dokunmatik ekran özelliklerine sahip ve 11 saat pil ömrü ile iddialı benim aylardır beklediğim bir bilgisayar.

bu model de neden hd5000 serisi yok acaba?ve i7li modeli var mi?varsa tavsiye eder misiniz?bir de ram arttirilabiliyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALTINBAŞAK -- 21 Ekim 2013; 19:06:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ALTINBAŞAK

quote:

Orijinalden alıntı: nohackmove

bu model de neden hd5000 serisi yok acaba?ve i7li modeli var mi?varsa tavsiye eder misiniz?bir de ram arttirilabiliyor mu?

haswell işlemcilerin sadece üst seviye modellerinde hd5000 gpu geliyor.
    diğerlerinde hd4400 var.

buradan inceleyebilir hangi modellerde hd5000 var öğrenebilirsiniz.
    i7 haswell işlemciler için :
    http://ark.intel.com/tr/products/family/75023

i5 haswell işlemciler için:
    http://ark.intel.com/tr/products/series/75026

Başlıklardan Mobil i seçerseniz sadece notebook işlemcileri listeleri çıkacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nohackmove -- 22 Ekim 2013; 21:11:19 >

• bende u330 touch u bekliyorum ama hakkında detayli bilgi yok maalesef
  • quote:

Orijinalden alıntı: okulaptus

bende u330 touch u bekliyorum ama hakkında detayli bilgi yok maalesef

Geçen gün gold trabzon mağazasında 1650 liraydı. İnternetten araştırayım diye almadım. Sonra gittim kalmamış, şimdi yana yana arıyorum bulamıyorum aleti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TurkishByte -- 22 Ekim 2013; 22:46:49 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.