Şimdi Ara

Haswell ultrabook ne zaman gelir? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hocam ne gibi sorunlar var bildiklerinizi başlık altında paylaşırmısınız

http://forum.donanimhaber.com/m_83316468/tm.htm
  • haswell'in en önemli yanı daha az enerji tüketmesi yani daha az ısı ve daha uzun batarya ömrü performans olarak 3.nesilden pek farkı yokmuş
  • Performance. kullanıcısına yanıt
    forum.notebookreview.com sitesinde owners lounge başlığı olması lazım. arkadaşa modelleri yazdıktan sonra orda birkaç sayfa okumuştum.

yazdığınız linktede söylenmiş. fan sesi ile ilgili bir sıkıntı varmış özellikle 13" modelde
    birde windows 8.1 güncellemesi sonrası sony tüm driverları güncellemediği için aksaklıklar oluyormuş işletim sisteminde.

ekranın tasarımından kaynaklı olarak çok hassas ve kırılgan bir yapıda olduğunuda yine kullanıcı yorumlarından okumuştum. Gerçi öyle bir tasarımda hassas bir yapıda olması beklenir zaten.

ben özellikle i5 4200u ve 8gb ram seçeneği olan 13" modeli beğendim. ancak hem ülkemie geç geleceğinden hemde astronomik fiyatı olacağından Samsung Ativ Book 9 Plus aldım haftasonu
  • bu ay içinde geleceğini söylemiş sony ama hala bi gelişme yok. açıkçası çok fazla sabrım kalmadı acilen laptopu yenilemem gerekiyor bu gidişle bende farklı bir markaya yöneleceğim. fiyatları astronomik olursa ki bi arkadaş 3000-4000 aralığında olacağını söylemiş bence bu fiyatlar çok yüksek. bu fiyatlarla girerse piyasaya sony e dönüp bakmam bile o meblağlara 4 çekirdekli canavar gibi notebook alırım. bu arada hayırlı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Performance. -- 18 Aralık 2013; 21:44:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Performance.

bu ay içinde geleceğini söylemiş sony ama hala bi gelişme yok. açıkçası çok fazla sabrım kalmadı acilen laptopu yenilemem gerekiyor bu gidişle bende farklı bir markaya yöneleceğim. fiyatları astronomik olursa ki bi arkadaş 3000-4000 aralığında olacağını söylemiş bence bu fiyatlar çok yüksek. bu fiyatlarla girerse piyasaya sony e dönüp bakmam bile o meblağlara 4 çekirdekli canavar gibi notebook alırım. bu arada hayırlı olsun

benim bilgisayar geldi bu akşam.
    eve geçince açtım test ederim diyordum.
    sağ menteşede gevşeklik olduğunu farkettim.
    çağrı merkezine sorduğumda da sol ve sağ aynı olmalı sizdeki arızalı olabilir servise getirin dediler.
    bu durumda pazartesiye kadar sadece cihazı test edicem. sonrada vatana iade edicem.
    telefonla alınca cayma hakkın oluyor 1 ay içinde.
    umarım haftaya flip 13A gelirde 3-4 bin fark etmez bari sony alırım.

AB9+ ilk açılışta otomatik windows 8 ile geldi. bir sürü sayfa için sertifika hataları verdi. chrome bile kuramıyorum. teknik destek elemanlarıda ilk açılışı yaptığım cihazda virüs vardır dediler baya bir güldük. :D
    Samsung çağrı merkezi pek birşey bilmiyor demek çalışanlar.
    adamlar ekran parlaklığı ortama göre değişiyor onu nasıl kapatırım diye sorduğumda standart cevaplardan öteye geçemediler.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.