Şimdi Ara

Haswell ultrabook ne zaman gelir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bir proje kapsamında kullanılması amacı ile bir taşınabilir bilgisayar alacağım, tam haswell ürünlerin haberleri piyasada yayılmışken 3. nesil bir işlemci almamayı yeğliyorum. Fakat cihazı da biran önce alıp işe koyulmak gerekli.14" yada daha büyük ekrana sahip, i5-i7, 8+ gb ram, mümkünse vga portu bulunan, dokunmatik ekranlı, arka aydınlatmalı klavyesi olan bir ürün arıyorum. Opsiyonel olarak parmak izi okuyucu ve dock desteği tercih sebebidir. Bu özelliklerde bir ürün önerebilir misiniz? Lenovo t440s bu özellikleri epey karşılamakta fakat klavye aydınlatması opsiyonel olarak belirtilmekte ve ürünün piyasaya nezaman çıkacağı meçhul. Türkiyede bu özellikleri sağlayan yada kısmen yaklaşan bir ürün satıldığını bilen var mı?

• asus s551lb ye gözatabilirsin. Vatan bilgisayara geldi 4. nesil işlemcili ultrabooklar.
  • Toprak9 T kullanıcısına yanıt
    Darty'ye de Sony gelmişti. 4200u. Klavye aydınlatması var ama tüm özellikleri karşılar mı bilemiyorum. Özellikle ram biraz düşük.
  • quote:

Orijinalden alıntı: multimode

Darty'ye de Sony gelmişti. 4200u. Klavye aydınlatması var ama tüm özellikleri karşılar mı bilemiyorum. Özellikle ram biraz düşük.
    Merhaba, cevaplar için teşekkür ederim. İki cihazı da inceledim, asus ekran çözünürlüğü bu dönem için gereksiz düşük, üstelik 15,6". Sony genel özellik olarak güzel fakat ekran 13" ve ram arttırılamayacak şekilde 4 gb. Başka önerebileceğiniz bir ultrabook var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Toprak9

Merhaba, cevaplar için teşekkür ederim. İki cihazı da inceledim, asus ekran çözünürlüğü bu dönem için gereksiz düşük, üstelik 15,6". Sony genel özellik olarak güzel fakat ekran 13" ve ram arttırılamayacak şekilde 4 gb. Başka önerebileceğiniz bir ultrabook var mı?

Şuan sadece o ürünler ve macbook air var.
    1 ) Ultrabook ram leri çoğunlukla yükseltilemez ve değiştirilemezler.
    2) ultrabook ekranları çoğunlukla 13.3" dır fakat birkaç 14"model çıkmıştı eski serilerde , Haswell dede çıkabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: veysel93

quote:

Orijinalden alıntı: Toprak9

Şuan sadece o ürünler ve macbook air var.
    1 ) Ultrabook ram leri çoğunlukla yükseltilemez ve değiştirilemezler.
    2) ultrabook ekranları çoğunlukla 13.3" dır fakat birkaç 14"model çıkmıştı eski serilerde , Haswell dede çıkabilir.

Alıntıları Göster
    Ben i7 4500u şeklinde haswell tabanlı işlemci kullanıyorum asus ultrabook'ta. Basit sorusu olanlar varsa cevaplayabilirim.

i7 4500u'dan, i7 3632qm beklemek saçma olur ama çok da yabana atılmayacak bir işlemci olduğunu düşünüyorum mesela i7 4500u'nun.

• quote:

Orijinalden alıntı: jovanovic

Ben i7 4500u şeklinde haswell tabanlı işlemci kullanıyorum asus ultrabook'ta. Basit sorusu olanlar varsa cevaplayabilirim.

i7 4500u'dan, i7 3632qm beklemek saçma olur ama çok da yabana atılmayacak bir işlemci olduğunu düşünüyorum mesela i7 4500u'nun.

Alıntıları Göster
    vatandan lenova idea flex 14 inçlik İ3 4. nesil ultrabook aldım dokunmatik ekran gerçekten hoş fiyatıda iyi 1326 tl ye önerebilirim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: turgut213

vatandan lenova idea flex 14 inçlik İ3 4. nesil ultrabook aldım dokunmatik ekran gerçekten hoş fiyatıda iyi 1326 tl ye önerebilirim

link verebilir misiniz? ben goremedim ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: okulaptus

quote:

valla aldıktan sonra bende baktım internete ama göremedim vatanbilgisayardaki eleman dün geldi dedi daha yeni dedi ama ultrabook alırken görülmesi gereken bir alet dokunmatik ve ekranını ters çevirerek kullanılabiliniyor şarj süreside iyi aldığım fiyat %30 indirimli kampanyalı
  • quote:

quote:

quote:

valla aldıktan sonra bende baktım internete ama göremedim vatanbilgisayardaki eleman dün geldi dedi daha yeni dedi ama ultrabook alırken görülmesi gereken bir alet dokunmatik ve ekranını ters çevirerek kullanılabiliniyor şarj süreside iyi aldığım fiyat %30 indirimli kampanyalı

Alıntıları Göster
    Merhaba, bende 29 Ekim günü Vatan bilgisayar'dan 2838 TL'ye Samsung Ativ Book 9 Plus (NP940X3G) ultrabook aldım.
    Özellikleri: i5 4200 haswell işlemci, 128gb SSD, 4GB ram, 3200x1800 (kutusunda FHD yazıyor ancak ekran QHD+) çözünürlüklü 10 parmak dokunmatik PLS ekran.

• quote:

Orijinalden alıntı: aisiklilar

Merhaba, bende 29 Ekim günü Vatan bilgisayar'dan 2838 TL'ye Samsung Ativ Book 9 Plus (NP940X3G) ultrabook aldım.
    Özellikleri: i5 4200 haswell işlemci, 128gb SSD, 4GB ram, 3200x1800 (kutusunda FHD yazıyor ancak ekran QHD+) çözünürlüklü 10 parmak dokunmatik PLS ekran.

Alıntıları Göster
    http://shop.lenovo.com/us/en/laptops/ideapad/flex/flex-14/
    Bende gelmesi için bekliyorum ama ne zaman gelir bilmiyorum.

• ahmckr kullanıcısına yanıt
    link
  • quote:

link

Sadece i3 4gb ram mevcut. İ5 8gb ram 14" bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmckr

quote:

link

Sadece i3 4gb ram mevcut. İ5 8gb ram 14" bekliyorum.

Alıntıları Göster
    Sony Vaio Flip
    Ama henüz satışa sunulmadı sitesinde çok yakında yazıyor.

http://www.sony.com.tr/hub/yeni-vaio-fit?cpint=homeA

• quote:

Orijinalden alıntı: Performance.

Sony Vaio Flip

Sanırım Amerika Pazarında satışa sunulmuş
    VAIO Fit 13A | Flip PC
    VAIO Fit 14A | Flip PC
    VAIO Fit 15A | Flip PC

13" versiyonu 1.4kg iken 14" versiyonu 1.95kg. 1.6 dan ağır olmasaydı 14" olanı beklerdim. çünkü 13" biraz küçük kalabiliyor. 14" en ideal ekran boyutu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nohackmove -- 26 Kasım 2013; 21:47:50 >

• quote:

güzel makine hayırlı olsun. kaça aldın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sunshines35

quote:

güzel makine hayırlı olsun. kaça aldın?

Ilk satirda yazdigi uzere 2838tl ye almis arkadas.

• quote:

link

LENOVO IDEAPAD YOGA 13 ile aralarında hangisi tercih edilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: nohackmove

quote:

Orijinalden alıntı: Performance.

Sony Vaio Flip

Sanırım Amerika Pazarında satışa sunulmuş
    VAIO Fit 13A | Flip PC
    VAIO Fit 14A | Flip PC
    VAIO Fit 15A | Flip PC

13" versiyonu 1.4kg iken 14" versiyonu 1.95kg. 1.6 dan ağır olmasaydı 14" olanı beklerdim. çünkü 13" biraz küçük kalabiliyor. 14" en ideal ekran boyutu

Hocam orda çoktan satışa sunuldu sunulmaya da bize bir türlü gelemedi Sitede uzun zamandır ''çok yakında'' yazıyor.

• Performance. kullanıcısına yanıt
    valla nette araştırdım da bayağı problemli bir seriymiş. hem donanım hem yazılım olarak.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.