Bildirim
Yıl olmuş 2022, hala oyun için i5 mi i7 mi? “i5 12500 vs i7 12700 karşılaştırması”
Amazon.com.tr: Süpermarket Ürünlerinde 4 Al 3 Öde promosyon
https://www.amazon.com.tr/promotion/psp/A377HWVLBWIRHI
geçen hafta paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Videodaki ilk karşılaştırma bölümünde iki taraf da i5 olarak yanlış yazılmış.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Güzel bir karşılaştırma ve güzel bir içerik olmuş bu sistem 3080 ti de nasıl bir sonuç verir acaba darboğaz durumu açısından 🤔
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Emeğine sağlık Burak
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu kasayı almayı düşünüyorum (NZXT H510) yer gök hava akışının kötü olduğuyla dolu ama harici ekran kartı takmadan i5 12400 veya 13400 ile kullanacağım ne kadar kötü olabilir, kaç derece fark eder ki? Uzun süredir kasa araştırıyorum görünce fikirlerinizi almak istedim.
-
Kimse de ekran kartı alabilecek para olmadığından artık pek önemi kalmamıştır.
Ekran kartı alamadıktan sonra i5 olsa ne olur i7 olsa ne olur.
-
Bu ne biçim başlık böyle ya hey allam ya webtekno haber başlığı gibi ya
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isimsiz55_55 -- 10 Ekim 2022; 21:29:31 >
-
3000 serisi ve 5000 serisi ryzenler 800 liralık anakartlarda çalışıyorken bunlar ancak yüklü miktarda sponsorluk üzerine yapılacak işler
-
İkiside değil bütçemizin dostu mahallemizin kahramanı i3 12100f tabiki:)
-
Bir dahakine içmeden önce şu haberleri sununki, insanlar faydalansın, sizin kafanız güzel herhalde, 12. nesil işlemciye halamı denen modlar görmek beni çok dumura uğrattı. Hadi hala i7 4790 kullanılırmı derseniz inanırım ama ne bu şimdi...
-
Al bir tane celeron işine bak.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ezik intel taparlar çok olunca...
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Kimse de ekran kartı alabilecek para olmadığından artık pek önemi kalmamıştır.
Ekran kartı alamadıktan sonra i5 olsa ne olur i7 olsa ne olur. |
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X