Bildirim
Hat cekildi modemi nasil baglicam ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ucu açık olan bu kabloya once telefonlara çekilen kablodan bağlaman lazım akabinde o kabloyu splitterin (kutudan çıkmış olması lazım) phone kısmına takın sonrada splitterin lan kısmı ile modeminizin line in kısmına kutudan çıkan kısa kabloyu takın.
umarıkm yardımcı olabilmişimdir -
hmm resmine bakınca daha detaylı yardımcı olayım dedim.şimdi o splittera takılı olan kısa kabloyu ortadan kes o kabloyu sıyah hat kablosuna bağla sonra o beyaz tel ile rulolanmış kabloyu al splitterın lan ve modemin line in arasına tak -
Tesekkurler hocam evde telefon kullanmiyoruz yani telefon takili degil sorun olmaz demi ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Toscu
Tesekkurler hocam evde telefon kullanmiyoruz yani telefon takili degil sorun olmaz demi ?
hayır zaten kutudanda o kablo çıkmamış sadece splitterdan modeme :) -
Tesekkurler hocam birazdan eve gidip denicem su beyaz kabloyu nereye takcagimi pek anlamadim yapamazsam pm den yardimci olurmusun
-
Merhaba hocam modemin modeli nedir?
Bende internet almayi dusunuyorum lakin ttnetin verdigi modem pek icime sinmedi.
Valla ismi aklimda degil ama guzel gibi 300 e kadar cekiyo 4 ethernet girisi var usb girisi var benim hosuma gitti
Zahmet olmazsa bakip söyler misiniz?
Hocam suan diger evde degilim bakamiyorum markasi zytel olmali
quote:
Tamam teşekkür ederim
quote:
Orijinalden alıntı: blue_hayaller
quote:
Tamam teşekkür ederim
VMG3312-B10B
3 ay önce aldım ttnet.
modem baya iyi.
ama hdd çalıştıramadım.
varsa airties 5650 alın derim.
ama zyxel de kötü değil
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X