< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Hat değerleri. Upload değeri çok düşük.
-
-
-
35 mbit paketin uploadı zaten 6 mbittir. Siz 6 mbiti alıyorsunuz. Hattınız şu an kullandığınız paketin hızlarını tam olarak karşılıyor. Daha yüksek hızlar alamazsınız. 35 mbit kullanan herkesin upload hızı 6 bu size özgü değil.
-
Ben donwnloada göre upluadın desteklediği hızın düşük olduğu çıkarımı yaptım. Yani download 60 destekliyorsa up 20 civarı çıkması gerekmiyor mu? 2. resimde attığım gibi hat değerleri 35-6 olsada oyunlarda paket loss ve ani duraksamalar görüyorum.
Hatalar çok artıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gulnare -- 2 Mayıs 2022; 20:17:56 > -
Uploadın 20 desteklese bile sen 6 alacaksın, senin için değişen bir şey olmayacak.
Aldığın hatalar çok fazla, kabloların bir yerinde kopukluk olabilir. İç tesisattaki tüm bağlantı noktalarını elden geçir. Eğer düzelme olmazsa Turk Telekoma kayıt aç ve devre değişimi iste. Sokağında boş bir hat varsa seni o hatta alırlar, belki sorunun o zaman çözülür.
-
Lokal aktarma isteyin sorun çözülebilir çözülmezse enterferans sorunu olabilir. Ayrıca modem de hatalı ölçüyor olabilir, modemin yazılımıyla o kadar oynanmış ki Çapraz bağlantı desteğine "Üzerinde" yazacak kadar yeni bir terim bile uydurulmuş. Oysa Çapraz bağlantı desteği varsa vardır (Açık) yoksa yoktur (Kapalı) yazar. Mesafede uzak anlaşılan ki hat zayıflaması çok yüksek. O değerde tabloda 0 yazsa da aşağıdaki istatistiklerde durumun vehameti gözüküyor.
-
Oy oy farklı modem ile deneyin modeme göre bağlantın hiç olmaması lazım.
-
Üstatlar cevaplarınız için teşekkürler. Geç gördüm kusura bakmayın. Ekip geldi diyorumki upload düşük. Hatta problem var. Desteklenen hız bu deyip gittiler. Devre değişimini talep ettim yapmadı. Uplad düşük olduğundan bu sorun yaşanıyor ve hatalı paket fırlıyor. Hatlar havadan geliyor. Bir kısmı yere düşmüş arabalar üstünden geçiyordu. Söyledim sorun olabilir bir bakılsın diye. Kaldılarmı onardılar mı bilmiyorum.
@AMC
@miskindvd Devre değişimini tekrar istiyeceğim. Upload düşük olduğundan büyük ihtimal kesinti yaşıyorum.
-
Hattınız download paket hataları vermiş, upload paket hataları vermemiş ve desteklenen download hızı yanlış daha doğrusunu demek gerekirse olması gerekenden fazla gösteriyor. 50 Mbps lik pakete geçseniz bile 50 Mbps ile bağlantı kuramaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drahmizm -- 7 Mayıs 2022; 18:3:11 > -
Hat çok sınırda, tavsiyem sakın 35 mbit üstü çıkmayın 24 mbit inebilirsiniz ama 35 üstü bu hat kalp krizi geçirir ve hayatını kaybeder
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Benzer içerikler
- dsl kablosu nasıl bağlanır
- hgw fiber güçlü modem
- turkcell taahhüt bitimine kaç gün kala numara taşınır
- fiziksel wan bağlantısı bulunamadı
- no wan ip warning ne demek
- internet hızlandırıcı
- modem kurulumu
- statik ip öğrenme
- türk telekom e-sim nasıl alınır
- türk telekom ev interneti fiyatları 2024
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X