Şimdi Ara

Hat değerleri. Upload değeri çok düşük.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: admLive Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hat değerleri. Upload değeri çok düşük.

4 gün oldu bağlatalı. Ama hatalı paket arada zıplıyor. Upload download'a göre çok düşük. Modem sıfır. İç hatta sorun yok. Dışarıdan gelen kablo direk bağlı. Bugün ekip tekrar geldi. Baktılar ama sorun yok. Mesafeden dolayı desteklenen hız bu dediler. Upload lazım olduğundan 8 olsa en azından iyi olacaktı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 35 mbit paketin uploadı zaten 6 mbittir. Siz 6 mbiti alıyorsunuz. Hattınız şu an kullandığınız paketin hızlarını tam olarak karşılıyor. Daha yüksek hızlar alamazsınız. 35 mbit kullanan herkesin upload hızı 6 Hat değerleri. Upload değeri çok düşük.  bu size özgü değil.

• miskindvd kullanıcısına yanıt

Ben donwnloada göre upluadın desteklediği hızın düşük olduğu çıkarımı yaptım. Yani download 60 destekliyorsa up 20 civarı çıkması gerekmiyor mu? 2. resimde attığım gibi hat değerleri 35-6 olsada oyunlarda paket loss ve ani duraksamalar görüyorum.

Hat değerleri. Upload değeri çok düşük.

Hatalar çok artıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gulnare -- 2 Mayıs 2022; 20:17:56 >
  • Uploadın 20 desteklese bile sen 6 alacaksın, senin için değişen bir şey olmayacak.

Aldığın hatalar çok fazla, kabloların bir yerinde kopukluk olabilir. İç tesisattaki tüm bağlantı noktalarını elden geçir. Eğer düzelme olmazsa Turk Telekoma kayıt aç ve devre değişimi iste. Sokağında boş bir hat varsa seni o hatta alırlar, belki sorunun o zaman çözülür.

• Lokal aktarma isteyin sorun çözülebilir çözülmezse enterferans sorunu olabilir. Ayrıca modem de hatalı ölçüyor olabilir, modemin yazılımıyla o kadar oynanmış ki Çapraz bağlantı desteğine "Üzerinde" yazacak kadar yeni bir terim bile uydurulmuş. Oysa Çapraz bağlantı desteği varsa vardır (Açık) yoksa yoktur (Kapalı) yazar. Mesafede uzak anlaşılan ki hat zayıflaması çok yüksek. O değerde tabloda 0 yazsa da aşağıdaki istatistiklerde durumun vehameti gözüküyor.

• Oy oy farklı modem ile deneyin modeme göre bağlantın hiç olmaması lazım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Üstatlar cevaplarınız için teşekkürler. Geç gördüm kusura bakmayın. Ekip geldi diyorumki upload düşük. Hatta problem var. Desteklenen hız bu deyip gittiler. Devre değişimini talep ettim yapmadı. Uplad düşük olduğundan bu sorun yaşanıyor ve hatalı paket fırlıyor. Hatlar havadan geliyor. Bir kısmı yere düşmüş arabalar üstünden geçiyordu. Söyledim sorun olabilir bir bakılsın diye. Kaldılarmı onardılar mı bilmiyorum.

@AMC

@miskindvd Devre değişimini tekrar istiyeceğim. Upload düşük olduğundan büyük ihtimal kesinti yaşıyorum.

• Hattınız download paket hataları vermiş, upload paket hataları vermemiş ve desteklenen download hızı yanlış daha doğrusunu demek gerekirse olması gerekenden fazla gösteriyor. 50 Mbps lik pakete geçseniz bile 50 Mbps ile bağlantı kuramaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drahmizm -- 7 Mayıs 2022; 18:3:11 >
  • Hat çok sınırda, tavsiyem sakın 35 mbit üstü çıkmayın 24 mbit inebilirsiniz ama 35 üstü bu hat kalp krizi geçirir ve hayatını kaybeder

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Hat değerleri. Upload değeri çok düşük. benim hat durumum nasıl kaçlık pakete geçeyim altyapı sorgudan 59 mbps çıkıyor 100 lük pakete geçsem kaç alırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.