Şimdi Ara

Hat değerlerim hk. yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Önceden Türk telekom vdsl 24mbit kullanıyordum fiber adı altında ve ping değerim genelde 40-50 + herhangi bir kopma dengesizlik olmuyordu. Yaklaşık 7 aydır Türknetteyim ve en başından beri bu sorun var, pingim 70 altına düşmeyi bırakın 100 ün altına düşünce mutlu oluyorum + çok dengesizlik oluyor hızda. Altyapım vdsl altyapısı ve Türk telekomun altyapısından 35mbit veriyorlar. Hattım 100mbit kaldırabilecek düzeyde Ttnet Roket zamanında kullanıyordum. Arıza kaydı açtım bu gece bir de hat değerlerimi size sormak istedim, nasıl sizce ?

10 tl daha verip 100mbit'e geçmek istiyordum fakat bu durumlar yüzünden geçmeyi bırakın Türknet'i bırakmayı planlıyorum, ne diyorsunuz bu işe ?

Modem arayüz hat değerlerim;
    Lightshot
    Screenshot
    https://prnt.sc/qpyaix

Arıza kaydında verdikleri hat değeri bilgileri;
    Arıza kaydı açıldığında Teknik Durum Bilgileri
    Hat Fiziksel Durumu : AÇIK
    Hat Yönetimsel Durumu : AÇIK
    NmsHızProfil : 35840/3072/V
    Upload Çıkış Gücü : -1.9
    Download Çıkış Gücü : 14.3
    Upload Kapasite Hızı : 20323 kbps
    Download Kapasite Hızı : 98066 kbps
    Upload Mevcut Hızı : 3070 kbps
    Download Mevcut Hızı : 35833 kbps
    Upload Noise Margin : 23.4 dB
    Upload Attenuation : 12.0 dB
    Download Noise Margin : 27.2 dB
    DownloadAttenuation : 3.6 dB

Yorumlarınızı, önerilerinizi bekliyorum, teşekkürler.

• Merhaba,https://turk.net/online-islemler/ web sayfamızdan performans kaydı açarak tracert testinizi açık olan kaydınızın içine ekleyin. Kontrol ederek size bilgi verelim.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Merhabalar, dediğiniz şekilde yaptım fakat ilgilenen arkadaş tracert testinde sorun olmadığını söyledi, ona rağmen pingim 30'dan 80'e saniyesinde çıkıyor google'ı pinglediğimde :D

Ayrıca durumun detaylarından biri şu şekilde,

Örneğin bir online oyun oynarken, önceden olmayan bir sorun olması sebebiyle belirtiyorum;

Oyuna giriş eu yani avrupa sunucuları üzerinde yapılıyor, Aynı altyapı, 24mbit vdsl Türk Telekom hizmetindeyken 58-60 sabit ping alıyordum, Şu an sizinleyim ve sabit 80 ping alıyorum, sabit pinge razıyım fakat en rahatsız edici sorun şu, oyuna her giriş yaptığımda yani internet konusunda yüklenme olduğunda Türk telekom 58 pingten 70 e çıkıyordu ve hemen geri düşüyordu, şu an ping'im 800 lere çıkıyor ve parça parça düşerek 80'e geliyor. O düşüş arası yaklaşık bi 7-10 saniye arası sürüyor, kısa gibi gelebilir fakat çok rahatsız edici, o sıra hiçbir şekilde sesli konuşma programlarından sesim gitmiyor - takıla takıla gidiyor ve karşı tarafların sesi gelmiyor.

Destek numaramı burada belirtmemde bir sakınca yoksa eğer buraya yazabilirim, teşekkürler.

• Rayjon32 kullanıcısına yanıt
    Merhaba. Hat değerleriniz iyi gözüküyor.
  • XpressMusic34 kullanıcısına yanıt
    Ben de onu anlamış değilim açıkçası, hat değerlerim iyi olduğu halde üstte son yazdığım mesajdaki durum TürkNet'e geçince oldu ve aşırı rahatsız edici. Bir kaç saat öncesinde eu serverlarda oyun oynuyoru başka oyunlar, bazı günler aynı sunucuda 80-85 ping alırken az önce 150 pingle oynadım. Twitch yayını yapmaya kalksam 200 ping ile ışınlanacağım artık çok rahatsız etmeye başladı.
    Mesai saatleri içerisinde size dönüş yapacaktır Türknet yetkilisi. Bakalım ne diyecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rayjon32

Ben de onu anlamış değilim açıkçası, hat değerlerim iyi olduğu halde üstte son yazdığım mesajdaki durum TürkNet'e geçince oldu ve aşırı rahatsız edici. Bir kaç saat öncesinde eu serverlarda oyun oynuyoru başka oyunlar, bazı günler aynı sunucuda 80-85 ping alırken az önce 150 pingle oynadım. Twitch yayını yapmaya kalksam 200 ping ile ışınlanacağım artık çok rahatsız etmeye başladı.
    Turknete destek kaydı açıp oyun moduna almalarını söyle.
    Merhaba, kontrol edebilmem için GSM numaranızı PM üzerinden iletebilir misiniz?
  • İbrahim Kaypakkaya kullanıcısına yanıt
    Hazırda var olan destek kaydıma oyun moduna alın diye yazı yazdım, bakalım bu oyun modu ne işime yarar mı ? Teşekkürler.
    Merhaba, hizmetiniz yapa altyapımızda olsaydı oyuncu moduna alacaktım. Ancak vae altyapısı üzerinden hizmet alıyorsunuz. Vae'de tanımlara müdahale edemediğimizden dolayı oyuncu moduna alamıyoruz. Detaylı kontrol edebilmemiz için tracert test sonucunuzu kayıt içerisine ekleyebilir misiniz?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.