Bildirim
Hat değerlerim nasıl?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Büyük ihtimal saha dolabina uzaksın .Hat zayiflaman bu hıza göre fazla çünkü.
İkinci ihtimal bulunduğun saha dolabında çok fazla aktif vdsl kullanıcısı var.
Snr değerine bakilirsa 50 mbit alabilmen lazim ama maximum 48 gösteriyor, ilginç.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ejder2323 -- 20 Mayıs 2020; 12:46:39 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Total Attenuation: 6.0 dB 17.1 dB
Bencede dolaba baya uzağım 17.1 dB . SNR değerim 18 sizce düşük değil mi? -
50 mbite kadar olan pakete geç. Snr 12 dB civarına düşer ama kopma yaşamazsın ve maksimum hiz olan 48 mbiti alıp kullanırsın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bugün geçtim bu pakete ve 1 sene taahhütüm var 50 mbps olan pakete geçebiliyor muyum taahhüt bozmadan?
Kullandığım kampanya:bireysel.turktelekom.com.trSelfy Evde İnternet Kampanyası > Kampanyalar > Bireysel > Evde İnternet > Türk Telekomhttps://bireysel.turktelekom.com.tr/evde-internet/web/kampanyalar/sayfalar/selfy-evde-internet-kampanyasi.aspx
-
Üst pakete geçişte sıkıntı olmuyor diye biliyorum. Sen yine de müşteri hizmetlerini ara sor. Geçtikten sonra hat değerlerini paylaşırsan sevinirim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X