Merhaba, hattım normalde 69-70 mbps'e kadar internet alabiliyormuş ve bundan dolayı da paket olarak 50 mbps HIPERNET paketini seçmiştim. Fakat nadir de olsa arada kopma sorunları yaşıyordum ve hızım sürekli 32-33 mbps'e sabitleniyordu. Hat değerlerimin resmini de paylaşıyorum sizinle. Sizce ne gibi bir sorun var şu an? Çok anlamıyorum bu konulardan fakat bir sıkıntı olduğu belli. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. |
Hat Değerlerindeki Dengesizlik
-
-
Yardımcı olabilecek birileri var mı ?
-
SNR değeri 10'un üstünde olması tercih edilen bir durum, downstream bağlamında sizde 5 olarak görünüyor. Ve attainable rate line rateden fazla olmalı. Bina içindeki kablolarda daire kablolarında veyahut kutudan binanıza gelen hatta bir sıkıntı olmalı. Şikayet oluşturun eğer TT'den kaynaklı bir sıkıntı yoksa regletten daireye kablo çekme hakkındaki konulara bir göz atın.
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: sarumanaSNR değeri 10'un üstünde olması tercih edilen bir durum, downstream bağlamında sizde 5 olarak görünüyor. Ve attainable rate line rateden fazla olmalı. Bina içindeki kablolarda daire kablolarında veyahut kutudan binanıza gelen hatta bir sıkıntı olmalı. Şikayet oluşturun eğer TT'den kaynaklı bir sıkıntı yoksa regletten daireye kablo çekme hakkındaki konulara bir göz atın.
Anladım, çok teşekkür ederim
Benzer içerikler
- fiziksel wan bağlantısı bulunamadı
- 50 mbps internet hızı nasıl
- zte modem güncelleme
- 444 0 375 sürekli arıyor
- elektrik kesintisi sonrası internet yok
- cep magnet nedir
- ağda kayıtlı değil ne demek
- türk telekom e-sim nasıl alınır
- 1 yıldan uzun taahhüt cayma bedeli
- kapanan hat nasıl açılır
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X