Şimdi Ara

Hat Değerlerindeki Dengesizlik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, hattım normalde 69-70 mbps'e kadar internet alabiliyormuş ve bundan dolayı da paket olarak 50 mbps HIPERNET paketini seçmiştim.

Fakat nadir de olsa arada kopma sorunları yaşıyordum ve hızım sürekli 32-33 mbps'e sabitleniyordu.

Hat değerlerimin resmini de paylaşıyorum sizinle. Sizce ne gibi bir sorun var şu an?

Çok anlamıyorum bu konulardan fakat bir sıkıntı olduğu belli. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Hat Değerlerindeki Dengesizlik

• Yardımcı olabilecek birileri var mı ?

• SNR değeri 10'un üstünde olması tercih edilen bir durum, downstream bağlamında sizde 5 olarak görünüyor. Ve attainable rate line rateden fazla olmalı. Bina içindeki kablolarda daire kablolarında veyahut kutudan binanıza gelen hatta bir sıkıntı olmalı. Şikayet oluşturun eğer TT'den kaynaklı bir sıkıntı yoksa regletten daireye kablo çekme hakkındaki konulara bir göz atın.

• quote:

Orijinalden alıntı: sarumana

SNR değeri 10'un üstünde olması tercih edilen bir durum, downstream bağlamında sizde 5 olarak görünüyor. Ve attainable rate line rateden fazla olmalı. Bina içindeki kablolarda daire kablolarında veyahut kutudan binanıza gelen hatta bir sıkıntı olmalı. Şikayet oluşturun eğer TT'den kaynaklı bir sıkıntı yoksa regletten daireye kablo çekme hakkındaki konulara bir göz atın.

Anladım, çok teşekkür ederim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    VDSL hat değerleri nasıl?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.