Büyük ihtimal hat zayıflamasında mesafeninde etkisi olabilir. Etiketlediğim arkadaşa yazın, belki birşeyler çıkar. https://forum.donanimhaber.com/acik-kapi-port-ve-altyapi-taleplerinizi-iletebiliyorsunuz--140709091 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hat Değerlerini Yorumlayalım [ANA KONU] (285. sayfa)
-
-
Merhaba
https://onlineislemler.turktelekom.com.tr/bize-ulasin/internet
Buradan VDSL kullanmak istiyorum ama port yok şeklinde kayıt açar mısınız hocam bakalım ne yanıt gelecek
Gelecek olan yanıta göre yeniden konusuruz
-
Dediğiniz gibi yazdım,
Birde bugün köyümüzde kaldırım çalışması yapılırken
Turuncu fiber kabloları da, tahta direklerdeki çoklayacı kutulara kadar çektiklerini gördüm
Anladığım direklere kadar fiber
Evlere Vdsl alabileceğiz inşallah
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hayır, evlere kadar fiber şeklinde olacak.
-
Fotoğraflama şansınız olursa daha net anlayabiliriz hocam çalışmaların ne olduğunu.
-
tamamdır. fotoğrafnı çekicem.
Yalnız bir şey dikkatimi çekti. Cadde üzerindeki bazı 2-3 katlı evler var. Birisinde diş hekimi var onun evine binasına turuncu kablonun çekildiği gördüm.
-
Bina kat sayısı önemli değil hocam eskidendi o. Şimdi talep sayısına bakıyorlar daha çok. Öncelikleri talep sayısı yani mesela bir bölgeden gelen, bir sokaktan gelen, bir binadan gelen gibi.
Diyelim sizin binada talep yok mesela, yan binalarla ortak talep de yapabiliyorsunuz.
-
bu telefon direklerindeki bakır kablolardan hiçbir zaman kurtulamayacak mıyız ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bülent61 sol -- 28 Eylül 2024; 9:33:15 > -
Arkadaşlar kablonette infinty modemi bridge modda kullanıyorum routerım oldukça kaliteli bir model ama son 1-2 aydır ciddi anlamda sık kopmalar ve stabilite sorunu yaşıyorum internet hızında acaba değerlerim normal mi yorumlayacak birileri var mı aranızda?
-
Altyapı 73 iken modeme gelem 91 görünüyor o kadar hız alabilirmiyim ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
80 bile alırsın.
-
merhabalar iss değiştireceğim en yüksek ve stabil ne kadar hız alırım.
-
Sizin binaiçı kablonuzda bir problem var. Hızınız düşük ve hat zayıflamanız fazla.
43 mbps maksimum gözüküyor. Stabil 24 mbps, hızlı olarak da 35 mbps paket düşünebilirsiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
35 garanti; 50 de kurtarır.
-
değerler nasıldır
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShowNeverEnds -- 5 Ekim 2024; 16:3:13 > -
Bugün sokakta çalışan ekipleri gördüm, sordumquote:
Orijinalden alıntı: blackhorse_gttamamdır. fotoğrafnı çekicem.
Yalnız bir şey dikkatimi çekti. Cadde üzerindeki bazı 2-3 katlı evler var. Birisinde diş hekimi var onun evine binasına turuncu kablonun çekildiği gördüm.
Eve kadar fiberleri çekicez ama yılbaşına kadar sadece alt yapı , sonra evlere çekilecek dedi
Hayırlısı bakalım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhabalar,
Sorgulamada upload genelde çok iyi ama download sıklıkla tıkanıyor. Teşhis koyabilirmisiniz. En kısa zamanda kablolarımı kontrol edeceğim gerekirse modem de alıcam.
Mevcut modem zte
İşin ilginci download tıkandığı vakit uploadta hiç sıkıntı yok. 13-15mb devam ediyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yigit8084 -- 18 Ekim 2024; 16:12:11 > -
Hat zayıflaması var; snr de düşük. Kablo değişiminin faydası olabilir. Olmadı hızı biraz düşürün.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X