Hat zayıflaması düşük, snr iyi. 75 e kadar gideri var. |
Hat Değerlerini Yorumlayalım [ANA KONU] (288. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Teşekkürler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba, kablolarda biraz değişiklik yaparak ulaştığım değerler bu şekilde. 2-3 gün kullanım yaptım fakat hatalar günde 300-400 adet olmak üzere gene oluşuyor. Adaptörde değiştirdim fark etmedi.
Aşağıdan eve cat5 kablo geliyor ek vs var mı durumları bilmiyorum. Kablo değişikliği maalesef yapamam binadan eve duvar içerisinden geliyor tamamen. 5 metre mesafede bu değerler kötü sanıyorum ki. Türk telekoma şikayet oluştursak yetkili gönderip kontrol ederler mi acaba
-
İlk attığınıza göre değerler daha iyi. Kablolarla oynayınca değişim olmuş. 300-500 hata çok önemli değil. Bağlantınızda donma, kopma ,hantallaşma yoksa çok önemli değil. Modemi aç kapa yapın, sıfırlanır. Bir de bina içi kutudan kablonuzu kontrol edin temassızlık olabilir, korozyon ,gevşeklik gibi. İç tesisatta sorun varsa mecburen yenilemek gerekir ya da böyle kullanmaya devam edeceksiniz. Şikayet oluşturun; gelip baksınlar. Belki portunuzda sorun vardır.
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X