Turkcell için 200 TL istendi. Bu miktar çok fazla değil mi? |
HAT DEVİR ÜCRETİ 10.75 TL OLDU (27. sayfa)
-
-
-
Turkcell yeni hat almanın daha mantıklı olacağını söyledi. Ttelekom 118 lira istedi ve fatura yenileme zorunlu tuttu. Ne saçma. Benim naklimi yap gideyim ne tutuyorsun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Turkcell güncel fiyat nedir?
-
Geçen hafta 216 lira dediler
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Vodafone resmi sitesinde yazan ücretleri kabul etmeyen bayiyi Vodafone Müşteri Hizmetlerine şikayet edin. Resmi sitede yazılan fiyata işinizi yaptıramazsanız, btk'ya şikayet edin. Diğer operatörler de yazılandan fazla ücret istiyorsa aynı yol izlenmelidir.
-
Türk telekom mobil den hat devri yapan oldu mu yakın bir zamanda? ücretsiz olduğu sadece kanuni vergilerin (yeni hat alımı gibi) faturaya yansıdığı yazıyor web sitesinde
-
yeni hat almış gibi vergi ödüyorsunuz çünkü Vodafone un masrafı sadece sitede yazan
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Turkcell faturasız hat devir ücreti güncel 220₺
Turkcell genel müdürlüğünden teyitli bilgi.
-
2 bayiye sordum faturasız 350 tl
Tim miydi gittiğiniz yer?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
TİM nedir bilmiyorum yalnız koskoca bayiydi iki tanesi biri oturduğum semtin meydanı diğeri avm içinde ki Türkcell bayisi. Yani cadde üstünde ya da ara sokaklarda olan küçük telefoncular gibi değil.
Turkcell İletişim Merkezi olup olmadıklarını sorun, genel müdürlükle görüştüğünüzü ve faturasız devir ücretinin 220TL olduğunu söyleyin. Israrcılarsa müdürlerini sorun çağırın ve şikayet kaydı oluşturacağınızı söyleyin.
Herkes keriz avı peşinde.
25 kasım da Türkcell uygulamasından böyle cevap almıştım. Bugün 0532 532 00 00 müşteri hizmetlerini aradım 300-350 civari bir şey dedi. Sanırım bayi değil Türkcell de keriz avında
20TL gibi bir şey de sim kart ücreti mi ne alıyorlar.
220 kesin ücret, 1 ay içinde 2 kere faturasız hat devrettim çünkü.
bana yeni hat vermediler bile...
merhabalar,
turkcell faturali bir hat devri icin bayiden 700tl ucret cikardilar, turkcell musteri hizmetlerini aradim toplamda 500-550 civari bir rakam soyledi (tam dikkat etmedim ama 29 devir icin vergi 400 kusur yeni sim kart, TGM vs. bisiler)
2023 yilinda devir yapan var mi guncel fiyat nedir? bir de baska operatore aktarip daha mantikli bir fiyata devir yapmak mumkun mudur?
-
Yeni hat ücretleri ve devir ücreti alınıyor. Yani kabaca yeni hat alma fiyatının üstüne yaklaşık olarak bir 80TL daha ekleyin o civarda bir masrafı olmalı.
450-500 civarı olması mantıklı diye düşünüyorum. Hattı Türk Telekom’a taşırsanız fiyat biraz daha az çıkabilir ama yine de 400 den az olmaz sanırım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X