Şimdi Ara

hat kursu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar hat sanatını öğrenmek istiyorum bildiğiniz yerler varsa yazın.ücretde olursa çok iyi olur

• hangi şehir ?
  • Eğer İstanbul'da bir yer soruyorsanız Kubbealtı Vakfı'nın kurslarını tavsiye edebilirim. Gçen yılki ücret bir dönem için 300 YTL idi.

Selamlar
  • Evet İstanbul
  • Hat sanatı en sevdiğim sanatlardan. Sultanahmet'te bir adam vardı, anahtarlıkların, tabakların üstüne alıcıların istediklerini yazıp satıyordu.
  • hat sanatının ne oldugunu sorabilirmiyim ??
  • quote:

Orjinalden alıntı: pagan_chris

hat sanatının ne oldugunu sorabilirmiyim ??

http://tr.wikipedia.org/wiki/Hat_sanati

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bidesen -- 26 Eylül 2008; 18:22:42 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ehliyet Kursu Fiyatları
    7 yıl önce açıldı
    ehliyet kursu değiştirme
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hat sanatı Osmanlı'ya ait değil mi ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: SiyahLeke

Hat sanatı Osmanlı'ya ait değil mi ?

Evet.
  • Bende merak sardım,öğrenmek istiyorum şu anda hala devam ediyormudur o Kubbealtı Vakfı'nın kursları.Birde bu Kubbealtı Vakfı nerede oluyor ?
  • Samsun'da Büyükşehir Belediyesi bünyesinde babam hat kursu veriyor. Yaş olarak genelde yolun yarısındakiler ve biraz daha yaşlılar tercih ediyor, elit bir kesim yoğun ilgi gösteriyor. Babamı birkaç kez almaya geldiğim için inceleme şansı buldum, oradan biliyorum.

Ayrıca kendisi Özel Feza Koleji'nde Osmanlıca ya da yine Hat ile ilgili bir ders vermektedir bunun hakkında kesin bir bilgim yok.

Kendimi bildim bileli babamın hat, süsleme, ebrû gibi hobilerini izlediğim için söyleyebilirim ki yalnızca merak sarmak en basit kompozisyonları bile yapabilmek için yetmiyor. Çok zor, bir o kadar da güzel bir sanat gibi geliyor bana yoksa şüphen mi var?

Fiyat konusunda yamulmuyorsam çok cüz'i bir miktar ödeniyordu. Belki de ücretsize bile dönmüş olabilirler. Ben ilgisizim bu konuya.
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.