Şimdi Ara

hat taşıma süresi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
6.790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben avealıyım aveanın hat taşımayla gelenlere bir tarifesi var ondan yararlanmak için hattımı vodafona taşıttıracam vodofana geçince beklemeden hemen tekrar aveaya geçebilirmiyim yani hat taşımada belli bir süre varmı ?

• 3 ay beklemelisiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguz3838

arkadaşlar ben avealıyım aveanın hat taşımayla gelenlere bir tarifesi var ondan yararlanmak için hattımı vodafona taşıttıracam vodofana geçince beklemeden hemen tekrar aveaya geçebilirmiyim yani hat taşımada belli bir süre varmı ?

Hattı yeni aldıysanız, 3 ay taşınamıyor. Eski ise dilediğiniz zaman taşıyabilirsiniz.

avea nın hangi kampanyası acaba. bazı kampanyalar 90 gün süre sınırlı. dikkat edin.
  • quote:

arkadaşlar ben avealıyım aveanın hat taşımayla gelenlere bir tarifesi var ondan yararlanmak için hattımı vodafona taşıttıracam vodofana geçince beklemeden hemen tekrar aveaya geçebilirmiyim yani hat taşımada belli bir süre varmı ?

aveadan gidip gelmek için süre yok. 90 gün bekleme sadece ilk abone olduktan sonra

avea tarifelerinde gidip hemen dönenlere avantaj kullandırmıyor, dikkat edin buna. En az 3 yadır, 6 aydır vs avea dışında olmanızı istiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: selocan5

quote:

aveadan gidip gelmek için süre yok. 90 gün bekleme sadece ilk abone olduktan sonra

avea tarifelerinde gidip hemen dönenlere avantaj kullandırmıyor, dikkat edin buna. En az 3 yadır, 6 aydır vs avea dışında olmanızı istiyor.

Aynen. En az 90 gün geçmesi gerekiyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.