Şimdi Ara

Hat taşımak için kimliğin fotoğrafını çekmek istediler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
7.356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • imzayı da tablete attık. bunda sıkıntı olur mu?
  • bim markete gidip. bimcell e geçseydim. her şey eski usul olurdu diye tahmin ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: coolman7

teknoloji kullanması dert değil. sorun kimliğimin orijinalinin yüksek çözünürlüklü fotoğrafını çekmesi. amaç bayinin eline kimliğin kopyası geçmesin ise kimlik fotokopisinin resmini tablet ile çek, server'a gönder. benim de içim rahat olsun, senin de işin görülsün. sözde kişisel verilerin korunması kanunu var, herkes dilediği gibi kişisel verilerimizi elde etmek için türlü yöntemler geliştiriyor. kullanıcılar da buna alkış tutuyor, itiraz etmiyor, itiraz edene garip cevaplar veriyor.
    Arkadaşım turkcell alt bayi, o işlem yapılan tableti turkcell satıyor. Bütün işlemler tablet üzerinden yapılıyor. Turkcell de bir kez işlem yapacaktık. Kimlik resmini whatsappdan attım, whatsapp da fotoğrafı açmış, tabletle çekmiş fakat uygulama bunun orijinal kimlik olmadığını algılayıp kabul etmemişti. Fotokopiyi de kabul etmediğini belirtmişti. Ve fotoğrafı işlem yaptığı an yüklemesi gerektiğini, sonradan ekleme falan yapamadığını söylemişti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• metin0 kullanıcısına yanıt
    Merdiven altı olmasa bile. Niyeti kötü olan personel her türlü bilgini alır tabletten.
    Bu iş böyle olmaz. Başka türlü olması gerekiyor. Edevletten falan kendimiz yapmamız gerekiyor.

• quote:

Başkasının Kimligiyle şirket açıp batırırsin, kimliğin sahibi öder borcunu.
    Sen çok dizi izliyorsun galiba
  • quote:

teknoloji kullanması dert değil. sorun kimliğimin orijinalinin yüksek çözünürlüklü fotoğrafını çekmesi. amaç bayinin eline kimliğin kopyası geçmesin ise kimlik fotokopisinin resmini tablet ile çek, server'a gönder. benim de içim rahat olsun, senin de işin görülsün. sözde kişisel verilerin korunması kanunu var, herkes dilediği gibi kişisel verilerimizi elde etmek için türlü yöntemler geliştiriyor. kullanıcılar da buna alkış tutuyor, itiraz etmiyor, itiraz edene garip cevaplar veriyor.
    Yüksek çözünürlüklü olmasa ne olur. Fotokopi de bilgin var mı. Var.
    Sahte kimlik mi cikaracak. Zaten bu bilgilerle çıkarır.
    Fotokopi mi çekecek zaten fotokopinin fotokopisi de çekilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: eagleoneye

Merdiven altı olmasa bile. Niyeti kötü olan personel her türlü bilgini alır tabletten.
    Bu iş böyle olmaz. Başka türlü olması gerekiyor. Edevletten falan kendimiz yapmamız gerekiyor.
    E devletten başvurunuzu yapıp. (hat taşıma yada yeni hat açma hatta hat devri) çıktıyı alıp karekod vasıtası ile bayide dogrulatip almak en iyisi
    Ama bundan daha iyisi sadece kimlik bilgileri ile bir şeyler yapılamayacak bir düzen kurmak

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.