Şimdi Ara

Hat zayıflaması&SNR Margin (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Bina ankastresinden nasıl ölçüm yapacağım?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • @akanzii CRC download : 28736 - internet'e girerken sitelere bağlanma gecikme-yavaşlık-bağlanamama- online oyun oynasan daha cok hissettirir kopmuyor ama hat stabil değil. işini görüyorsa kurcalama daha beterde olabilir :)
  • Ergenekun E kullanıcısına yanıt
    Crc ne oluyor hocam?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gooerge2 forum konularını google arama yapabilirsiniz
  • onur5545 kullanıcısına yanıt
    Çok basit, modeminizi ankastrenizde size ayrılan reglete bağlayarak.
    Önemli olan başkasının hattını bozmamak. Daireden uzatma ile elektrik almanız gerekiyor, bir tane de crone bıçağı/pensesi.

• quote:

Orijinalden alıntı: onur5545

İç tesisatta ek yok ama şöyle bir durum var regletten dairedeki rj11 portuna bağlı oraya da rj11 kablosu takılı o kablo da modeme bağlı.

1 AY önceki değerler ile şu an ki değerler arasında fark var. Hat koparken Max hız 102.000 mbps idi tanımlanan hız ise 99998 idi ve snr değeri de 8.2 idi. Ben de millenicom u arayıp durumu izah ettim hattınızda herhangi bir sorun görünmüyor hızı düşürüp snr yi 14 civarına çekelim bu esnada da üst birime mail atayım ben dedi.

Değerler şu an o yüzden böyle.
    Hocam bende Turknet kullanıyorum benim de 99998

Hat zayıflaması&SNR Margin

• rehber_ R kullanıcısına yanıt
    İlk bağlantı yapıldığında benim de öyleydi zaten. Tam olarak aynıydı hat değerlerimiz. Ama son bir kaç gündür maximum rate yazan yer 120.000 den 100.000 e düştüğü için snr çok düştü ve kopma yapmaya başladı.

• NT2L N kullanıcısına yanıt
    O iş biraz beni aşar. Hem ankastre çok ters bir yerde hem de yeni taşındım buraya. Ufak bir hatamda bir de ev sahipleri ve yönetici ile uğraş dur.

Millenicom detaylı inceleme başlattı bakalım. Normalde kopmayan bağlantı kopmaya başladı. Bakalım ne yapacaklar.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.