Şimdi Ara

Hat Zayıflaması ve İnternet Hızı Arasındaki Bağlantı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben 16 m bite kadar internet kullanıyorum modem değerleri normalde maksimum hız 14 çıkıyor, snr 10 a kadar düştüğü için modem ayarlarından bağlantı hızını düşürdüm, 8 mbit hız kullanıyorum 18 civarı snr ile yoksa bağlantıda kopma oluyor, ekteki ekran alıntısında da göreceğiniz gibi benim hat zayıflaması değerleri çok düşük ama ttnetten gelen bakım elemanı saha dolabı ile bizim bina girişindeki kutu arasındaki kabloların eski olduğunu o yüzden benim bağlantım bu şekilde düşük geldiğini, sıraya alındığını ve sırayla kabloların değiştiğini söyledi fakat kablodan kaynaklı olsa problem benim hat zayıflaması değerlerim yüksek çıkmaz mı, eylül ayında taahütüm bitiyor ve vdsle geçmek istiyorum, telefonla aradığım müşteri hizmetleri vdsl desteklediğini söyledi vdsle geçsem hat değerlerim düzelir mi acaba vdsl 24 mbit hız alabilir miyim? şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim. Hat Zayıflaması ve İnternet Hızı Arasındaki Bağlantı

• Çok acayip geldi kablolamada o kadar sıkıntı olmasına rağmen düşük hat zayıflaması, o hat zayıflamasına rağmen aşırı düşük hız.

Snr değeri altyapı iyiyse çok sıkıntı olmuyor, İstanbul'daki evde durum böyle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ttne görevlisinin söyledigi bana mantikli gelmedi o yuzden, sizin hat zayiflamasi yüksek hiz ve snr ile örtüşüyor, benim bu kadar düşük hat zayiflamasinda neden hizim dusuk onu anlayamiyorum açıkçası, altyapi sorgulamasinda 53 mbitw kadar baglanti alabilecegim gösteriyor vdsl ile ama gecsem mi ne kadar saglikli olur bilemiyorum

• DSL setting kısmından herşeyi default'a alın ve sadece Annex'i A yapın. Annex M bağlanmışsınız nedense hiçbir faydası yok size download'u düşürür M olması.
  • quote:

Orijinalden alıntı: poopsy

DSL setting kısmından herşeyi default'a alın ve sadece Annex'i A yapın. Annex M bağlanmışsınız nedense hiçbir faydası yok size download'u düşürür M olması.
    teşekkür ederim öneriniz için dediğiniz gibi yapınca hızım yükseldi, airties modemimdeki görünen değerleri de ekledim, sizde hattım vdsl i kaldırır mı acaba?

Hat Zayıflaması ve İnternet Hızı Arasındaki BağlantıHat Zayıflaması ve İnternet Hızı Arasındaki Bağlantı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahi1i -- 23 Ağustos 2018; 21:40:15 >

• sahi1i S kullanıcısına yanıt
    Kaldırır ama hala garip değerleriniz. SNR'ın daha yüksek olmasını beklerdim o zayıflama değerine göre.

Annex'i değiştirdikten sonra kopma yapmayabilir. -10 db ayarı yapmışsınız galiba, onu kapatıp kullanın. Hat koparsa AGC ve ESNP seçeneklerini stable yapın.
    VDSL Alır sıkıntı olmaz. VDSL geçince, hat değerleri değişecek, VDSL sinyal ile ADSL sinyal farklıdır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kablo ve Wifi Hız Farkı
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar merhaba. Dsmart 16 mb 75 gb tarifesindeyim. Şubat 1 de sözleşme bitecek. Alabileceğim hiz 18 mb gorunuyor. Ben 24 veya ustu bir hiz istesemde alamayacak miyim başvursam?

• gallagher2001 kullanıcısına yanıt
    Hat değerleri, çok iyi durumda ve 85 MBps bile alır sıkıntısı olmaz.

• poopsy kullanıcısına yanıt
    dynamic line adjustment default olarak açık olduğu için -10 db oluyormuş disabled yaptım bu ayarı hız 16 mbit geliyor ve AGC ve ESNP seçeneklerini stable yaptım snr değerim 7.9 olmasına rağmen kopma olmuyor çok saolun
  • çok teşekkür ederim yardımlarınız için eylül ayında taahütüm bitince vdsle başvuracağım
    Müşteri hizmetlerini, ara sor VDSL geçersiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.