Merhaba arkadaşlar, Sorunum şu daha öncede olan birşey olay görüntüleyicisinden baktım ve şu hataları aldım sorunun neyden kaynaklandığını bilmiyorum.Yardımcı olabilirseniz sevinirim. pc res attıktan sonra baktığımda şu 6 hata vardı cihazda. [Daha önce açtığım konuhttp://forum.donanimhaber.com/m_82650065/f_//tm.htm#82650065 buradaki resimdeki gibi oldu ve res atıp olay günlüklerine baktım] Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim. Olay Türü: Hata Olay Kaynağı: SideBySide Olay Kategorisi: Yok Olay Kimliği: 32 Tarih: 23.01.2014 Saat: 00:54:49 Kullanıcı: Yok Bilgisayar: PC Açıklama: Syntax error in file "%11"; line %12; element %13; language %14; processor %15; ver=%16; requestVer=%17; Dependent Assembly %1 could not be found and Last Error was %2
-------------------------------------- Olay Türü: Hata Olay Kaynağı: SideBySide Olay Kategorisi: Yok Olay Kimliği: 59 Tarih: 23.01.2014 Saat: 00:54:49 Kullanıcı: Yok Bilgisayar: PC Açıklama: Resolve Partial Assembly tarafından başarılamayan Microsoft.VC90.CRT. Başvuru hata iletisi: Başvurulan kurgu sisteminizde yüklü değil.
--------------------------------------- Olay Türü: Hata Olay Kaynağı: SideBySide Olay Kategorisi: Yok Olay Kimliği: 59 Tarih: 23.01.2014 Saat: 00:54:49 Kullanıcı: Yok Bilgisayar: PC Açıklama: Generate Activation Context tarafından başarılamayan C:\Program Files\GameforgeLive\ssleay32.dll. Başvuru hata iletisi: İşlem başarıyla tamamlandı. . ----------------------------------------------------- .Olay Türü: Hata Olay Kaynağı: SideBySide Olay Kategorisi: Yok Olay Kimliği: 32 Tarih: 23.01.2014 Saat: 00:54:52 Kullanıcı: Yok Bilgisayar: PC Açıklama: Syntax error in file "%11"; line %12; element %13; language %14; processor %15; ver=%16; requestVer=%17; Dependent Assembly %1 could not be found and Last Error was %2
Olay Türü: Hata Olay Kaynağı: SideBySide Olay Kategorisi: Yok Olay Kimliği: 59 Tarih: 23.01.2014 Saat: 00:54:52 Kullanıcı: Yok Bilgisayar: PC Açıklama: Resolve Partial Assembly tarafından başarılamayan Microsoft.VC90.CRT. Başvuru hata iletisi: Başvurulan kurgu sisteminizde yüklü değil. . -----------------------------------------------------------
Olay Türü: Hata Olay Kaynağı: SideBySide Olay Kategorisi: Yok Olay Kimliği: 59 Tarih: 23.01.2014 Saat: 00:54:52 Kullanıcı: Yok Bilgisayar: PC Açıklama: Generate Activation Context tarafından başarılamayan C:\Program Files\GameforgeLive\ssleay32.dll. Başvuru hata iletisi: İşlem başarıyla tamamlandı. . --------------------------------------------------------------------
up up up up up up up upup upup up
ekrna kartının son driverini yükledinizmi ? yada eski olanı tamamen kaldırıp yeniyi yükleyin
Evet ekran kartımı güncelleyince genelde böyle bir sorunu alıyorum önceki sürümü yardımcı programlarla bilgisayardan kaldırıyorum ve tekrar yüklüyorum.Fakat artık güncellemeyincede olmaya başladı ama diğerine oranla %1 gibi bir oranla yapıyor.Güncellemeyince de tam verim alamıyorum.
Bu hataların ne anlama geldiğini bilen biri yok mu?
Format denedinizmi?
quote:
Orijinalden alıntı: sepkov
Format denedinizmi?
Evet denedim şimdi fırınlıyorum ekran kartını
sepkov
kullanıcısına yanıt
Neden Hemen Format Yöntemine Başvuruyorsunuz ki Kestirmeden En Kolay Yöntem Tabii Belki Format Atmak İstemiyorum Çözümü Yok mu Şimdi Bu Hata'nın Saygılar :( Al Sana Kocaman Bir ( EKSİ )
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme