Şimdi Ara

HATA!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya id ve şifremi giriorm...şifre yanlış olunca şifrenin yanlış olduğunu söylüyo hadi bu normal
    ama şifreyi doğru girince böyle bi id olmadığını söylüo bilen arkadaşlar warsa yardım etsinler lutfen site açıkken baktım bi siteye giriliodu ama oyuna hala girilmio yardımmm
    bu arada bu id deki char da hack yemişti rollback için bi sürü ticket yollamıştım pek doyurucu yanıt gelmemişti rollback olma ihtimali warmıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trash3r -- 13 Ekim 2006; 18:21:18 >

• uppppp
    bilgili olan arkadaşlar ya da bilgili gosukenler yardım!!!!
  • arkadasım pek fazla bilgim yoq ama galiba ban yemissin
  • ii dene koxp ne dupe ne exp bug hiç bişi yapmamıştm we charda sadece 1m para wardı we char çıplaktı:S
  • siteye login olup şifreni değiştirmeye çalış
  • KARDESİM SİTEDEN SİFREYİ DEİŞTİ,R ÖLE DENE
  • bu hatayı werdikten sonra şifreyi deiştirdm fakat bişi deişmedi hata açısından we şu an girilmio siteye:S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trash3r -- 13 Ekim 2006; 19:05:31 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AÇILIŞTA HATA
    10 yıl önce açıldı
    Hata
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • uppppp yardım1111
  • quote:

Orjinalden alıntı: trash3r

ya id ve şifremi giriorm...şifre yanlış olunca şifrenin yanlış olduğunu söylüyo hadi bu normal
    ama şifreyi doğru girince böyle bi id olmadığını söylüo bilen arkadaşlar warsa yardım etsinler lutfen site açıkken baktım bi siteye giriliodu ama oyuna hala girilmio yardımmm
    bu arada bu id deki char da hack yemişti rollback için bi sürü ticket yollamıştım pek doyurucu yanıt gelmemişti rollback olma ihtimali warmıdır?

ARKADASIM BEN DE AYNI SORUNU YASIYORDUM,BUNUNLA İLGİLİ YAZI DA YAZDIM,GÖRMEDİN HERHALDE..
    SİTEYE ADIN VE ŞİFRENLE LOGİN OLMADAN SİFREMİ UNUTTUM SECENEĞİ İLE DEĞİŞTİR,SORUN KALMIYOR.SANIRIM BAZI HESAPLAR ANLAMADIĞIM BİR GARİP SORUNDAN DOLAYI KİTLENMİŞLER.bEN BU YÖNTEMLE YEĞENİMİN HESABINI VE KENDİMİNKİNİ DÜZELTTİM.2 GÜN OYUNA GİREMEMİŞTİM :( SENİN GİBİ BURALARDA,GENEL OLARAK İNTERNETTE ARADIM AMA ÇÖZÜM BULAMAMISTIM,DENEYEYİM DEDİM OLDU :) EĞER HESABIN BANLANMAMISSA YA DA BASKA BİR SORUN YOKSA (KO DA SORUN BİTMEZ GİBİ GELİYOR) BU ŞEKİLDE ÇÖZÜLÜR,GÜZEL GÜNLER DİLERİM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yunuscan -- 13 Ekim 2006; 21:08:05 >

• quote:

Orjinalden alıntı: yunuscan

quote:

Orjinalden alıntı: trash3r

ya id ve şifremi giriorm...şifre yanlış olunca şifrenin yanlış olduğunu söylüyo hadi bu normal

ARKADASIM BEN DE AYNI SORUNU YASIYORDUM,BUNUNLA İLGİLİ YAZI DA YAZDIM,GÖRMEDİN HERHALDE..
    SİTEYE ADIN VE ŞİFRENLE LOGİN OLMADAN SİFREMİ UNUTTUM SECENEĞİ İLE DEĞİŞTİR,SORUN KALMIYOR.SANIRIM BAZI HESAPLAR ANLAMADIĞIM BİR GARİP SORUNDAN DOLAYI KİTLENMİŞLER.bEN BU YÖNTEMLE YEĞENİMİN HESABINI VE KENDİMİNKİNİ DÜZELTTİM.2 GÜN OYUNA GİREMEMİŞTİM :( SENİN GİBİ BURALARDA,GENEL OLARAK İNTERNETTE ARADIM AMA ÇÖZÜM BULAMAMISTIM,DENEYEYİM DEDİM OLDU :) EĞER HESABIN BANLANMAMISSA YA DA BASKA BİR SORUN YOKSA (KO DA SORUN BİTMEZ GİBİ GELİYOR) BU ŞEKİLDE ÇÖZÜLÜR,GÜZEL GÜNLER DİLERİM

aynısını yaptm şifremi unuttum dan deiştirdim şifreyi gizli cwp la falan fakat bişi olmadı ama site açılsn yine deniyecem teşkkrler ii akşamlar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.