Şimdi Ara

Hata 0x8007045D: Bir G\Ç aygıt hatası nedeniyle istek yürütülemedi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
18.928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hata 0x8007045D: Bir G\Ç aygıt hatası nedeniyle istek yürütülemedi

Arkadaşlar dizüstü bilgisayarımda yerel disk D de bazı dosyaları başka bir yere kopyalamak istediğimde bu hatayı alıyorum. acaba kopyaldığım usb mi bozuk mu diye düşündüm ama başka harddisk veya usb lerde de aynı hatayı veriyor. yani anlayacağınız sıkıntı Yerel disk D de
    açaba bu sorunu nasıl çözerim???

• D'nin yedeğini alıp biçimlendirmeyi dene.
    Yedeğini farklı hotmail hesapları açarak SkyDrive'a uplayabilirsin.Eğer masaüstüne kopyalanabiliyorsa tek bir klasör içine atarak biçimlendiredebilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: R410

D'nin yedeğini alıp biçimlendirmeyi dene.
    Yedeğini farklı hotmail hesapları açarak SkyDrive'a uplayabilirsin.Eğer masaüstüne kopyalanabiliyorsa tek bir klasör içine atarak biçimlendiredebilirsin.

yedek felan olmaz çünkü zaten (d de sadece 10gb lık verim de bu hatayı veriyor) kopyalarken ve yedeklerken bu hata alıyorum. yani harddisk bozukken yedekleme olmaz. bazı yerlerde okudum biçimlendirsemde sıkıntı devam ediyormuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: alieryil

quote:

yedek felan olmaz çünkü zaten (d de sadece 10gb lık verim de bu hatayı veriyor) kopyalarken ve yedeklerken bu hata alıyorum. yani harddisk bozukken yedekleme olmaz. bazı yerlerde okudum biçimlendirsemde sıkıntı devam ediyormuş

Üstadım SkyDrive'a uplayamıyomusun?

• quote:

quote:

quote:

Üstadım SkyDrive'a uplayamıyomusun?

kopyalananları kopyaladım zaten başka bir yere ama
    kopyalanmayanları HERHANGİ bir yere kopyalamaya çalıştığım zaman önce o hatayı veriyor. sonra bilgisayar kafayı yiyiyor. yeniden başlatmak zorunda kalıyorum.

cmd.exe de chkdsk \r d: yapıyorum belli yere kadar tarıyor sonra zannedersem hatalı yere gelince mavi ekran geliyo ve yeniden başlıyor bilgisayar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alieryil -- 31 Ocak 2013; 16:50:52 >

• Biraz araştırma yaptımda 1 T hdd li insanlar bile sonunda biçimlendirmiş.HDD repair programları ile düzeltmeye çalışmanı, olmaz ise biçimlendirmeni tavsiye ederim.

• quote:

Biraz araştırma yaptımda 1 T hdd li insanlar bile sonunda biçimlendirmiş.HDD repair programları ile düzeltmeye çalışmanı, olmaz ise biçimlendirmeni tavsiye ederim.

1- Biçimlendirince düzelmişmi
    2- Hdd generator ile taratmıştım bişey değişmemişti bildiğin program varmı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Biraz araştırma yaptımda 1 T hdd li insanlar bile sonunda biçimlendirmiş.HDD repair programları ile düzeltmeye çalışmanı, olmaz ise biçimlendirmeni tavsiye ederim.

1- Biçimlendirince düzelmişmi
    2- Hdd generator ile taratmıştım bişey değişmemişti bildiğin program varmı

Büyük ihtimal düzeldi çünkü konu sahibi konunun devamına daha birşey eklememiş.

IObit Smart Defrag

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.