Şimdi Ara

Hata Hata Hata Bune Ya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya arkadaşlar Olympus'a giricem orda yazıyor hiç pacth yükleme diye direk kurdum oyunu hosts dosyasının olayını yaptım ve system in içindeki la2 yi çalıştırdım ve karşıma çıkan hata şu.

http://img155.imageshack.us/my.php?image=ads305z7fs.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sarldur -- 4 Temmuz 2006; 1:26:29 >

• Yardımları lütfen esirgemeyin bakın olympos un online kişisi bir daha artıcak.
  • muhtemelen kullandığın oyun dosyalar c4 diil bundan olabilir yada oyun dosyalarına başka bir system patch yüklemiş olabilirsin ondan bu hatayı veriyor olabilir (olympusa girebilmen için c4 oyun dosyaların kurulduğu gibi olması gerekir) başka bir neden bulamıyorum
  • C4 nereden indirebilirimwww.lineage2.com adresinde var fakat boyutu 2,3GB diyor sanırım yani indirmem mümkün değil.Peki CX yani kaç olduğunu nereden öğrenebilirim.
  • bende giremiyorum ama bende kayıt lduğum halde şifreniz ile id niz uyuşmuyor diyo LÜTFEN YARDIM EDİN LÜTFEEN
  • o adresten c4ü mutlak indirmen lazım başka çaresi yok mümkünse flashget yada getright la indirmeyi dene telekom okusluk yaparsa sağlama almış olursun zaten fazla sürmez en fazla 2 güncük
  • quote:

Orjinalden alıntı: gokberg

bende giremiyorum ama bende kayıt lduğum halde şifreniz ile id niz uyuşmuyor diyo LÜTFEN YARDIM EDİN LÜTFEEN

gokberg sende extremeden biktin demi dostum sen doğru acc aldığına emınsın dimi aldıysan o zaman birde şu host olayı var onuda miharbi arkadaş bir konuda belirtmişti biraz araştırsan bulursun muhtemelen ondandır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hata falan yok
    12 yıl önce açıldı
    iTunes (2) hata kodu nedir yahu ??
    13 yıl önce açıldı
    hata veriyor
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yaw bu oyunun her serverinde farklı farklı sorunlar çıkıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: St.LuCiFeR

o adresten c4ü mutlak indirmen lazım başka çaresi yok mümkünse flashget yada getright la indirmeyi dene telekom okusluk yaparsa sağlama almış olursun zaten fazla sürmez en fazla 2 güncük

Ehü eühü ehü bir sitede kota dolmadan istediğini indirme taktiği varda şimdi msj bekliyorum foruma bişi yazdım ona cevap gelsin yapıcam USB modemlerde denenmiş ve olmuştur yazıyor.O olsun indiricem.
  • evet yaf hemde ne sıkılma artık yüzünü görmek istemiyorum l2x in.sen nerdesin ben bnb ye gelemem c3 çünkü bilirsin kota var indirememde bu ay.ben şuan biraz pvpx serverında takılıyorum şunu açabilirsem echokineticse geçmeyi düşünüyorum bilmem sen ne dersin
  • Ben şimdi C3 ü indiriyorum 1, küsür gb mı ne bana uyuyor C4 çok fazla ağır gelicek bu yüzden C3 te çalışan sorunsuz lagsız lugsuz,bugsuz bir server varmı varsa söyleyin bende geleyim.
  • var evet ismini verdim işte c3 için en ii free yani bedava server BnB biraz araştır bulursun lagsuz lugsuz sağlam bi server ama ben giremem o ayrı
  • quote:

evet yaf hemde ne sıkılma artık yüzünü görmek istemiyorum l2x in.sen nerdesin ben bnb ye gelemem c3 çünkü bilirsin kota var indirememde bu ay.ben şuan biraz pvpx serverında takılıyorum şunu açabilirsem echokineticse geçmeyi düşünüyorum bilmem sen ne dersin

yahu ne bilim forum milleti acaip bir şekilde olympusa merak saldılar l2ex ten ayrılan oraya zıplıo bizde halen l2exteyiz birşeyleri yapmadan bu l2exten çıkmam yoksa gözüm açık gider
  • Yok indiremedim ikisinide yemedi yahu dediğim gibi benim oyunun adı The Chaotic Chronocile mi ne sitesindede full size c4 bölümünde bu isim var yani benimki c4 mü.
  • quote:

Orjinalden alıntı: St.LuCiFeR

quote:

evet yaf hemde ne sıkılma artık yüzünü görmek istemiyorum l2x in.sen nerdesin ben bnb ye gelemem c3 çünkü bilirsin kota var indirememde bu ay.ben şuan biraz pvpx serverında takılıyorum şunu açabilirsem echokineticse geçmeyi düşünüyorum bilmem sen ne dersin

yahu ne bilim forum milleti acaip bir şekilde olympusa merak saldılar l2ex ten ayrılan oraya zıplıo bizde halen l2exteyiz birşeyleri yapmadan bu l2exten çıkmam yoksa gözüm açık gider

yaw extreme ne kadar laf solesekte bence free server lar arasinda en iyisi simdi formatladilar server i fln lagda kalmadi gibi.Bi kac gun pvpx gecim dedim skilller calismiyor zart zurt extremden sasma.bende birakmam a grade giymeden stariste valla goz acik gider dedigin gibi

takilmak isteyen varsa nickim darksoth staris te

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metalic_wampire -- 4 Temmuz 2006; 22:01:28 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Sarldur

Yok indiremedim ikisinide yemedi yahu dediğim gibi benim oyunun adı The Chaotic Chronocile mi ne sitesindede full size c4 bölümünde bu isim var yani benimki c4 mü.

Yardım yahu.
  • allah yardım etsin kardeş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.