Şimdi Ara

Hata hata lütfen delireceğim :D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • pc yi yeni kurdum adobe air yüklü ekran kartı driverları yüklü herşey yüklü fakat alıyorum.
    lütfen kafayı gömcem duvara :D

• quote:

Orijinalden alıntı: de4dpc

pc yi yeni kurdum adobe air yüklü ekran kartı driverları yüklü herşey yüklü fakat alıyorum.

Sil yükle yavrum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: healheal

quote:

pc yi yeni kurdum adobe air yüklü ekran kartı driverları yüklü herşey yüklü fakat alıyorum.

Sil yükle yavrum.

nasıl düşünemedim denedim hacım olmadı heralde

• .Net Frameworks problemi diye dusunuyorum. .Net Frameworks 3.5 veya .Net Frameworks 4.0 yüklümü bilgisayar da? genelde formattan sonra unutulan programlardandır da eger yuklu degılse onları yükleyip öyle dene derım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slnt -- 23 Mart 2012; 14:05:48 >
  • Deniyim 1dk
  • işe yaramadı malesef :(
  • Olmazsa exe'yi admin olarak calıstırmayı dene. Oda olmadıysa indirilen dosyalar da eksik dosya vardır, oyunu tekrar download et.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Garip bir sorun yardım lütfen
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • patch ten sonramı hata vermeye başladı ?
  • directx yenile
  • quote:

Orijinalden alıntı: healheal

patch ten sonramı hata vermeye başladı ?

hayır indirdim calıstırdım böyle
  • az once arattımda son patch ten sonra bu sorunu yasayan baya var, riot kaynaklıda olabılır, bi araştır derim.
  • quote:

beklemen gerekiyo bendede 2 kere oldu birinde 20dk ya yakın bekledim öbüründe 35 40 dk arası düzeldi :D bnde soruna yanıt bulamamıştım ama kendiliğinden düzeldi
  • tamam
  • DirectX, DotNet3.5+, Adobe Air reinstall yapmak, Admin olarak çalıştırma işe yaramadıysa forumdan pek fazla yardım bulamazsın ne yazık ki. Ticket atmak daha mantıklı olucaktır, errorlog bakarak çözüm üretmeye çalışıcaktır sonuçta çalışanlar.

Ancak yine de oyunu tamamen silip, kalıntıları da herangi bir software ile temizleyip, sonrasında tekrar kurarsan -Dx ve .net önceden kurulu iken- bir ihtimal ile çalışabileceği görüşündeyim ben. (PC de exelere atlayan virüs tarzı bir şey olması da benzer bir soruna yol açabilir, ama bana pek öyle bir durummuş gibi görünmedim.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: PhTx3

DirectX, DotNet3.5+, Adobe Air reinstall yapmak, Admin olarak çalıştırma işe yaramadıysa forumdan pek fazla yardım bulamazsın ne yazık ki. Ticket atmak daha mantıklı olucaktır, errorlog bakarak çözüm üretmeye çalışıcaktır sonuçta çalışanlar.

Ancak yine de oyunu tamamen silip, kalıntıları da herangi bir software ile temizleyip, sonrasında tekrar kurarsan -Dx ve .net önceden kurulu iken- bir ihtimal ile çalışabileceği görüşündeyim ben. (PC de exelere atlayan virüs tarzı bir şey olması da benzer bir soruna yol açabilir, ama bana pek öyle bir durummuş gibi görünmedim.)

Programları yükledim 2.kez indirdim aynı hatayı alıyorum koca forumda çözen yokmu ya :(

• Tamam arkadaslar çözdüm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.