arkadaslar bu hata kod larının anlamını bılen varmı yaw oyuna gırıyorum 5-6 dakıka sonra bılgısayar reset atıyor oyun kurarkende oyle lutfen bı yardım
Walla biraz zorladım ama olmuyor kasmayalım
diyorki nerden geliyor nereye gidiyorsun ey yolcu
kurtarın beni bu adamın elinden diyor o hata mesajı!
AMd sistem mi kullanıyorusun..Ekran kartları konusunda 9800 serisimi var sistem özelliklerini yazarsan sana yardımçı olalım...
BCCode : ea BCP1 : 81EECAB8 BCP2 : 81DEC750 BCP3 : 81FC6260 BCP4 : 00000001 OSVer : 5_1_2600 SP : 2_0 Product : 256_1 C:\DOCUME~1\YasiKa\LOCALS~1\Temp\WERd87a.dir00\Mini010406-01.dmp C:\DOCUME~1\YasiKa\LOCALS~1\Temp\WERd87a.dir00\sysdata.xml Buna benzer hatalar alıyorum. Hatadan sonra ''olay görüntüleyicisi>sistem'' altında hata raporu bu şekilde.
dostum sorunun ekran kartından fakat sen böyle sadece hata kodunu yazarsan microsot tan adam getirsek çözemez.. donanım özelliklerini de söylersen yardımcı olabiliriz..
bi kaç hafta önce halflife 2 portal a girerken oluyodu o gün en son ati driver ını yükledim sonra hiç olmadı, bugün infernal oyununu yükledim yine başladı hatta oyuna hiç girmesemde oluyo bi süre sonra.. 1-2 yıldır var bu sorun donanımsal galiba.
aynı nalet hata bende herhangı bı grafıksel oyuna gırerken yapıyor
ekran kartım g-force fx5200 ram 1gb cpu = AMD 2500+ 1.8mhz oynadıgım oyun kasacak bı oyun degıl pc shotdown ı cakıo uzun zamandır yoktu ama 1 yıldır var acaba cpu ilemı ılgılı yada ekran kartı
Bu Ne Hatasıdır Valla Bualadım
sanırım bu hata elektiriksel olmakta yani güc kaynaklı bir hata dananımları kaldırmıyor alablir
mesela ben harici cep baglıyorum işletim sistemli kasınca kapıyor daha öncede böyle sorunlar oldu güc kaynagını saglam aldım düzeldi denemenizi tyafsiye aderim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme