Bildirim
''Hata Kodu 80048820''
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
Teşekkür ederim yardımın için arkadaşım baya bi aradım googleda bu sayfada denilenleride yaptım .. formatta attım fakat değişmiyor -
http://blicca.com/programlar/indir/105/2/ burdaki programı indirdim kurdum ve çalıştırdım yine derman olmadı.. Beyler yokmu bilen acaba bu işin ilmini? Kaç aydır kriz geçiriyorum -
up lütfen
Edit: Msn 2009 beta yayınlanmış onu yüklesem sorunum çözülürmü acaba?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi interperez -- 19 Kasım 2008; 1:52:08 > -
up -
saatin ayarına bakmayı hiç düşündün mü ? -
Hatayı bundan 2ay 21 gün önce aldığımda ilk işim saate bakmak oldu ama nafile... -
bende bu hatayı yaşamıştım pc 2003 yılını gösteriyordu o tarihde msn 8.5 olmadıgı için açmıyordu :D -
Anlıyorum ama bu hatayı aldığımdan beri 3 kez format atmama rağmen ve anlatılan her yolu denememe rağmen sorunu çözemedim
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X