Bildirim
Hata Mesajı(Can not find graphics card infotmation?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Driver sorunu tahminimce. Güncel driverleri kurmayı deneyin.. -
başlat -> çalıştır -> msconfig yazıp "başlatma" sekmesinin görüntüsünü koyarmısınız. Oyunlarda bir problem oluşuyor mu? -
quote:
Orjinalden alıntı: emreonal69
başlat -> çalıştır -> msconfig yazıp "başlatma" sekmesinin görüntüsünü koyarmısınız. Oyunlarda bir problem oluşuyor mu?
Hayır oyunlarda sorun yok
-
quote:
Orjinalden alıntı: master44
quote:
başlat -> çalıştır -> msconfig yazıp "başlatma" sekmesinin görüntüsünü koyarmısınız. Oyunlarda bir problem oluşuyor mu?
senin pc baya dolmuş , listede göremedim ama , bir program başlangıçta gpu bilgisi istiyor, Program ekle/kaldır dan nvidia driver ını silip pc yi yeniden başlattıkdan sonra güncel driver i kurup dener misin.
-
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: master44
quote:
senin pc baya dolmuş , listede göremedim ama , bir program başlangıçta gpu bilgisi istiyor, Program ekle/kaldır dan nvidia driver ını silip pc yi yeniden başlattıkdan sonra güncel driver i kurup dener misin.
Driver i kaldırdım ve dediğiniz gibi kurdum ancak değişen bişey yok malesef
Açılışta da pencerede görülen programlar çalışıyor aşağısı tikli değil
-
siz en iyisi format atin.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X