Şimdi Ara

Hata mı ettim beyler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: jo_be

quote:

Orijinalden alıntı: srht5555

Ya ne alaka arkadaş itü boğaziçi bilken hariçi bitiren adamların ben 900 lira aldığına falan inanmıyorum açıkcası ama yinede kanıtım olmadıüı için bişey diyemiyorum.Amcamın torunun torunun teyzesinin oğlu v.s muhabbettine hiç girmeyelim

ben o üniversitelere gidenler tıpa puanı yetiyor diye örnek verdim nerenle okuyorsun sen alırlar tabii işi bulurlarsa

Bende en iyi mühendis çıkaran okullar oldukları için yazdımHaklısın reyis bulamazlar.Uzatmayalım tamam tartışma çıkması için açmadım konuyu

• Kendin demissin zaten merakli bir insanim , aktif olmam lazim falan diye. Sen hic merak etme sadece ingilizceyi cok iyi derecede , orta-iyi derecede de almancan olsun hic sikinti yasamazsin. Bakma o foruma insanlar oraya bakip muhendislik soyle muhendislik boyle diye yorumlar yapiyor , gerceklik payi olan seyler tabiki ama efsane mubalaga var. Abim de dahil olmak cevremde suruyle muhendis var , hicbiri de oyle ahim sahim yerlerden mezun degil. Karsi komsumuz cukurova makine mezunu mesela adamin kendi sirketi var. Takilma boyle seylere fark yarat belli bir alanin uzerine kendini gelistir , aranan eleman olursun zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3nokta

Kendin demissin zaten merakli bir insanim , aktif olmam lazim falan diye. Sen hic merak etme sadece ingilizceyi cok iyi derecede , orta-iyi derecede de almancan olsun hic sikinti yasamazsin. Bakma o foruma insanlar oraya bakip muhendislik soyle muhendislik boyle diye yorumlar yapiyor , gerceklik payi olan seyler tabiki ama efsane mubalaga var. Abim de dahil olmak cevremde suruyle muhendis var , hicbiri de oyle ahim sahim yerlerden mezun degil. Karsi komsumuz cukurova makine mezunu mesela adamin kendi sirketi var. Takilma boyle seylere fark yarat belli bir alanin uzerine kendini gelistir , aranan eleman olursun zaten

Cok saol hocam sizin gibi dusunuyorum

• Kardeşim üzme canını . Bazı şerefsizler rakip elemek için öyle yapıyor, muhtemelen o haysiyetsiz de öyle yapmıştr. Artık hayrlısı diyleim. Ama olaya i yönünden bak , buradan da bir ders çıkar "tanımadığın hiçbir insana güvenme"
  • adam eleme çabaları işe yarıyormuş lan oha :D
  • memurlar.nettekilerin hepsi dandik üniversitelerden mezun olanlar , sonra çıkıp orada yazmayın mazmayın diyorlar.sakın kanma onlara
  • İşini iyi yapan her zaman iş bulur. Merak etme parasını da iyi verirler. dediğin adam forumda kac tane öğrenciyi etkilemiştir senin gibi. herkesin geleceğiyle oynuyor boş adam
  • Yok 900 bul yine işsiz kalmaktan iyiymiş.

Yav he he diyin geçin, bizin bina görevlisi de MIT mezunuydu zaten.
  • Haklisiniz beyler. 1 tane bile adam gibi yorum okumayinca gozum korktu acikcasi. Peki kendimizi gelistirmek adina neler yapmaliyiz. Dil ogrenecegiz onu anladik arti olarak neler yapmaliyiz okudugumuz surece

• Kimsenin aç kaldığı falan yok, ne yaptığını bil dil öğren, dayının kayınçosu da torpil yaparsa neden olmasın.Torpil cidden önemli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KorsaN01

Kimsenin aç kaldığı falan yok, ne yaptığını bil dil öğren, dayının kayınçosu da torpil yaparsa neden olmasın.Torpil cidden önemli.

Ne için peki? staj falansa kolay samsunda en iyi yerlerde staj yapabilirim.
  • son yillarda butun bolumlerin kontenjani artti. ama bununla beraber ulke de buyuyup gelisti ve sosyal alanlar olsun teknik alanlar olsun hepsinde kalifiye kisilere daha fazla ihtiyac duyulmaya baslandi. ha tabi bundan 10 sene once muhendis olan birinin is bulmasi gunumuze gore daha kolaydi buna bir sey diyemeyiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: schumacher075

son yillarda butun bolumlerin kontenjani artti. ama bununla beraber ulke de buyuyup gelisti ve sosyal alanlar olsun teknik alanlar olsun hepsinde kalifiye kisilere daha fazla ihtiyac duyulmaya baslandi. ha tabi bundan 10 sene once muhendis olan birinin is bulmasi gunumuze gore daha kolaydi buna bir sey diyemeyiz.

Tamam haklısınız kontenjanlar haddinden fazla arttı ona diyecek laf yok.Farzmış gibi açılan bütün üniv. makina-bilgisayar v.s bölümler mutlaka açıldı.
    Hatta fizikten 2 net yapan arkadaşım gümüşhane makina müh. okuyo.
    Biz neler yapabiliriz kalifiye eleman olmak adına ?asıl soru bu bence.
  • quote:

quote:

Kimsenin aç kaldığı falan yok, ne yaptığını bil dil öğren, dayının kayınçosu da torpil yaparsa neden olmasın.Torpil cidden önemli.

Tamam işte bak büyük bir artı senin lehine, dersine çalış yabancı dil öğren sağa sola sürtme gerçekten iste.Ben orta derece bir anadolu lisesinden 4600. oldum yani kimin ne zaman parlayacağı hiç belli olmuyor çalışıp isteyeceksin olay bundan ibarettir sanıyorum.
  • quote:

quote:

quote:

Tamam işte bak büyük bir artı senin lehine, dersine çalış yabancı dil öğren sağa sola sürtme gerçekten iste.Ben orta derece bir anadolu lisesinden 4600. oldum yani kimin ne zaman parlayacağı hiç belli olmuyor çalışıp isteyeceksin olay bundan ibarettir sanıyorum.

Çok iyi bi derece tebrikler.Pek sürtme karı kız peşinde koşma hevesim yok hatta hiç yok.Adam gibi dersime çalışacaım.Hatta bunun için ailemle birlikte gidicem düzügün bi ortam için.

• 4 sene boyunca mal gibi sadece sınıf geçip hiç bir şey katmazsan kendine ve mezun olur olmaz 3000 4000 e iş başlıyacam sanarsan evet işsiz kalırsın.onun dışında korkma işsiz falan kalmazsın.ayrıca memurlar .nete de çok bakma ben daha bir şeyi beğendiklerini görmedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tgy05

4 sene boyunca mal gibi sadece sınıf geçip hiç bir şey katmazsan kendine ve mezun olur olmaz 3000 4000 e iş başlıyacam sanarsan evet işsiz kalırsın.onun dışında korkma işsiz falan kalmazsın.ayrıca memurlar .nete de çok bakma ben daha bir şeyi beğendiklerini görmedim.

Öyle bi amacım yok zaten ilgim olan bi alan o yüzden gerektiğinden bile fazla çalışmayı düşünüyorum.Haklısınız diğer konularada baktım ama hiç bi şey beğenmemişler memnun olmamışlar.
  • Bende karabük ee müh (ing) yazacaktım memurlar.net ten okuyunca vazgeçtim. Bu kadar mı olumsuz yorum yapılır arkadaş. Aslında bu yüzden çok düşündüm ve iyi oldu zaten matematik ve fiziği sevmiyordum
  • Üniversiteyi sadece bitirmek amacıyla giderseniz umutlanmayın potansiyel işsizsiniz makina okuyan bir tanıdığım şirket şirket gezip staj için uğraşıyor asosyal iletişimi zayıf özgüvensiz biriyseniz hayatın her kulvarında kaybedersiniz.

• Yukarda yazdığım üzere öyle bi insan değilim zaten.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.