Şimdi Ara

Hata mı ettim beyler (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: HurtLocker

Bende karabük ee müh (ing) yazacaktım memurlar.net ten okuyunca vazgeçtim. Bu kadar mı olumsuz yorum yapılır arkadaş. Aslında bu yüzden çok düşündüm ve iyi oldu zaten matematik ve fiziği sevmiyordum

İsabet olmuş hocam o zaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: srht5555

quote:

Orijinalden alıntı: HurtLocker

Bende karabük ee müh (ing) yazacaktım memurlar.net ten okuyunca vazgeçtim. Bu kadar mı olumsuz yorum yapılır arkadaş. Aslında bu yüzden çok düşündüm ve iyi oldu zaten matematik ve fiziği sevmiyordum

İsabet olmuş hocam o zaman

Aynen denk geldi bahanesi oldu diyebilirim bir insanın ilkokul 3. sınıftan beri matematiği hiç mi 4 ün üstüne çıkmaz.

• meslek lisesi mezunları bile 1 milyardan fazla alıyor burda bunlar örgütmüdür nedir internet üzerinden sürekli böyle şeyler paylaşıyolar inanmayın beyler.
  • Kardeşim içini ferah tut ben hukuk fakültesine gidicem benim için de aynı şeyleri söylüyorlar. İyi, kendini geliştiren insan her zaman iş bulur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3nokta

Hayatinin hatasini yapmissin kardes

Selam petrik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cegaunist

quote:

Beyler nicotell benzeri nickli bi mühendis var forumda sürekli mühendisler işsiz kalacak yok çok fazla mühendis kontenjanı var yok piyasa mühendis kaynıyo dedi durdu.Tamam adam haklı dedim ama 4 yıl adam gibi okuyan adam nasıl 900 liraya çalışsın beylerNeyse bugün açıklanacak davasına uyuyamadım kalktım dolaşırken
    http://forum.memurlar.net/konu/1217740/ konuyu gördüm allahım bu nasıl bi konu adamı soğutur yeminle.Yüzde 90 osmangazi makina olacak bilseydim gmim üste yazardım hem parası var hemde iş garantisi odtüden mezun oluğ kpssye çalışmak nedir la ?Ben mi çok abartıyorum yoksa çok mu safım inanıyorum hemen ?

Ben de okudum içim bi kötü oldu yav İlk sayfanın hepsini okudum şimdi.

Ama ortak noktalarını buldum.
    Bu yakınan adamların %80i inşaat, makina ve elektrikelektronik mühendisi. Gene %80i ingilizcenin i'sini bilmiyor, eh adam 5 yıl üniversite okumuş bi yerde bile tecrübe edinmemiş. İnsan gider bi iş öğrenmek amaçlı parttime çalışır falan. Bunlar biraz fazla tembelmiş gibime geldi.

gibime geldi fazla olur bunlara, bunlar armut piş ağzıma düş ekıbınden o yuzden bunları dınlemek sadece meslekten hayattan soğutur ınsanı haa eğer gerçekten bunların dediği gibi olacaksa da bunu kendımız yaşayıp görelım daha okul okumaya başlamdan soğursak ne o 4 ya da 5 yıl bıter ne de onlardan bı farkımız kalır meslek hayatında. sadece çevremızde muhendıslık düşünenlerın kafasını karıştırır hayattan soğuturuz.
    neyse biz isteyelım dedıklerı gıbı stajları tam anlamıyla yapalım ha bı de hayattan ümidi kesmeyelım Allah buyuk vesselam..

• quote:

Ya ne alaka arkadaş itü boğaziçi bilken hariçi bitiren adamların ben 900 lira aldığına falan inanmıyorum açıkcası ama yinede kanıtım olmadıüı için bişey diyemiyorum.Amcamın torunun torunun teyzesinin oğlu v.s muhabbettine hiç girmeyelim

evet hocam ama sağlık sektörünü de bi doğru düzgün anlatan gerçekleri dürüstçe aktaran yok
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.