arkadaslar 97d serverda oynarken yazılar cok degisik cıkıyor okuyamıyorum cozumunu bilen varsa acıklayabilir mi?
quote:
Orjinalden alıntı: malyec
arkadaslar 97d serverda oynarken yazılar cok degisik cıkıyor okuyamıyorum cozumunu bilen varsa acıklayabilir mi?
launcher dan çözünürlüğü 1024*768 olarak ayarla eğer win mode programını kullanıyorsan onuda aynı şekilde 1024*768 olarak ayarla Muhtemelen düzelir
Düzelmezse oyuna bi gir cık yap öle dene
Ekrana sag tıkla Özellikler/Görünüm/Efektler e tıklıyorsunh orda acılan sayfada işaretlenmiş tüm kutuların işaretlerini kaldırıp uygula diyorsun sonra oyuna baglanıyorsun sorunun ortadan kalkıyor... Kolay gelsin.
quote:
Orjinalden alıntı: _Lee01
Ekrana sag tıkla Özellikler/Görünüm/Efektler e tıklıyorsunh orda acılan sayfada işaretlenmiş tüm kutuların işaretlerini kaldırıp uygula diyorsun sonra oyuna baglanıyorsun sorunun ortadan kalkıyor... Kolay gelsin.
Oldu Bi Yazı Probleminden Dolayı Formar Atacak Oyle Mi?
Usta 1024/768 Yap Düzelir Bende de Oldu Oyle Yapmıştım Düzelmişti Fakat 3-4 Yıl Önce
yukarda yazdıklarımın aynısın yapıcaksınız işte tekrardan burda post yazmamın ne mantgı varki orda yazılanları yapın egerki muonline girerken ekran mavileşmişse ekran kartıınızın sürücülerini kaldırın pc den sonra pc ye reset atıp tekrardan yükleyin ama tam ve dogru olarak buldugunuz ekran kartlarını.. Ekran kartınızın adını ögrenmek icinde masa üstüne sag tıkla özellikler ordan ayarlara gel oradan Gelişmişe tıkla ve Bagdastırıcıyı ac. sonra orada markası ne ise o yazar ATI ie ATI NVIDIA ise o yazar ona göre google dan arama tarama yaparsınız ve buldugunuz sürücüyü yükleyip pc ye reset attıkdan sonra muonline ve diger oyunları normal bir şekilde oynayabilirsiniz.. Eren in dedigi gibi bir ekran ayarı icin formata gerek yok .. Kolay Gelsin.