Şimdi Ara

hata varmi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ark bişey aradim ve bunlari bundum isteen bakar... oyuna Girerken Performans ½200 lerde olmasi lazimken bu seviye ½30 'lara kadar inmekde
    kopsuz girerken bu hata ama kops da hata yok oyun donmakda

http://img293.imageshack.us/img293/2552/hatazr0.png

KOPSla Girdim de oyunun Performansi ½200 ler çikiyur bizar zor oldu ama bu hatayi vern makina oyuna girmiyur

http://img137.imageshack.us/img137/8820/llluq7.png

• ne demek istediğini tam anlayamadım. başka bir program kasıyor olamazmı ?

edit: oyunu sil baştan yukle eğer giremiyosan yada once xtrapı sil baştan yukle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Niccotine -- 8 Kasım 2006; 11:44:51 >
  • sende verdiği hatayı bendede veriyor bana xtrap klasorünün içindekileri sil sadece klasör kalsın dediler
  • ama olmuyor gene hatayı veriyor oyunun içinde ne yapmalıyım ??
  • sil oyunu baştan yukle nabalım
  • oyunu silmekle alakasi yok belli bir sure bunu yapiyur ve oyunu kasan çok buyuk Faktur var bulmaya uraşiyurum bulamadim ama kafayi siyirdim sildim dedin gibi Reset + Format attim ayni baska bir sorun var belki anlamişinizdir
  • yaptım oyuna bi kere giriyo çıkıyom sonra tekrar girmiyo oyuna
  • quote:

Orjinalden alıntı: Legend_Bri@n

sende verdiği hatayı bendede veriyor bana xtrap klasorünün içindekileri sil sadece klasör kalsın dediler

Koxpla girerken dosyayı tamamen silmen lazm dosyanın kalmasıyla alakası yok oyunu xtarp,sound,Show weapon effect kasar bunları kapatır xtrapı silersen(koxpsuz giremezsin) o zaman kasmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeLLo_1905isBacK -- 8 Kasım 2006; 12:01:11 >
  • Ne iş ya açılan 10 topicten 4 tanesinde koxp var
  • yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: yilmazeest

Ne iş ya açılan 10 topicten 4 tanesinde koxp var

artık kops la yatıp kops la kalkacaz
  • silip yukledim calişti girdi belki sizdede olur Silip Yeniden kurun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.