Şimdi Ara

Hata Vista'da mı yoksa DVD Rom'da mı??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Uzun bir süre 8800GT bekledikten sonra en sonunda muaffak oldum ve yeni sistemimi eve getirdim. İşletim sistemi Lisanslı 32 bit Vista (Türkçe) . Fakat hiçbir oyunu kurup da keyfini süremedim zira ne zaman DVD'den dosyaları kopyalamaya veya CD'den install etmeye çalıştığımda bu işlem anormal derecede uzun sürüyor. Ara ara takılmalar oluyor ve hatta dosyaların bazılarını "hata" vererek kopyalayamıyor. Sizce sorun Vista'da mı yoksa DVD writerda mı? DVD writerın markası ASUS. Yoksa sorun başka birşey mi? Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Syg.

• DVD leri başka bir sistemde denedinmi.. Çünkü bazı DVD sürücüler çiziğe karşı çok hassas oluyorlar...
  • Ben de bundan korkuyordum işte. Henüz başka bir sistemde denemedim, mesela bir heves Crysis instal ediym dedim fakat bazı dosyalarda hata verdi " Level-1" "Level-2" gibi dosyalar. Bir de eski sistemimde Compay of Heroes Opposing Fronts install etmiştim. Şimdi bu yeni sisteme install ediym dedim tam 1 saat oldu hala install ediyor. Eğer dediğin gibiyse ne yapmak lazım??

Teşekkürler şimdiden
  • Çok mullak bir durum.
    CD lerin çizik olup olmadığına kesin bak.
    Yani sistemindeki cd sürücü sıfır mı?
  • Herşey DVD'lerde bitio. Yane dediğim gibi eğer DVD sürücün hassas ise çizik DVD leri okumaz. Deneme yanılma sistemiyle anlayabiliriz bunu. Başka bir dvd dene varsa. Ama oyun olmasın. VArsa film DVD si. Yoksa baişka bir cd. Dvd olmayan...
  • Bütün sistemi sıfırdan topladım. 5+1 speaker'ına kadar. Ruhalimi düşünün artık heves güves eve gel 7 saattir uraşıyorum tek yapabildiğim 5+1 müzik dinlemek oldu. Bakalım şimdi biyerden "Unstopable Copier" diye bi program duydum. Onunla bir deniyorum kopyalama işlemini
  • Biliyorum hevesini tabi.. İnşallah sorunu halledersin..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.