Bildirim
hata (yardım luten)
adidas TERREX ANYLANDER R.RDY Spor AyakkabıErkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CKXSV2QW
11 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
hata evam ediyo ve su hatada cıktı
yardım lutfenn -
bi sorum daha olucak bu temaları nasıl silebilir bildiğim kadarıyla prog./ekle kaldır dan 925... bi sayıydı yapım olmadı -
Program Ekle/Kaldır dan silemediğiniz programları Your Unistaller programı ile tek tıklamayla kaldırabilirsiniz ;) -
Acer firmasının bir uygulaması olan "eRecovery" programının yüklü olduğu Acer marka bir dizüstü bilgisayarı mı kullanıyorsunuz?.. Şayet yanıtınız "Evet" ise; eRecovery programına sistem kurtarma amaçları için ait ve gerekli olan, sabit disk üzerindeki 2nci disk bölümününü kaldırmış, kısmen veya tamamen içeriğini silmiş ve/veya bu bölüme başka bir işletim sistemi (Linux v.b.) kurmuş olabilir misiniz?.. Bu sorunun da şıklarından herhangi birisi için yanıtınız "Evet" ise, yaşadığınız sorunun kaynağı yukarıdaki "neden/sonuç" ilişkileri olabilir.
Yine, sorununuzun yukarıdaki gerekçelerden kaynaklandığını tesbit etmeniz halinde, eRecovery programının sistemdeki varlığının da bir anlamı kalmıyacağından, programı sistemden tamamen kaldırabilir veya ilgili programa ait olan sistem izleme (Monitor.exe) aracının işlevini tamamen durdurabilirsiniz. Bunu yapabilmek için; Windows'a ait olan "MSConfig.exe" sistem yapılandırma aracı ile, bilgisayarın her açılışında otomatik olarak çalıştırılan programlar/servisler listesinden bahse konu izleme (Monitor.exe) aracını çıkarabilirsiniz.
Sorununuzun başkaca nedenlerden kaynaklanması halinde, ilgili açıklamalarımın benzer soruna maruz kalabilme ihtimalinde olabilecek arkadaşlar için açıklayıcı olabilmesi ümidim ile...
Es'en kalınız.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- eski tip telefon prizi internet bağlantısı
- sink to receive asynchronous nedir
- laptop şarj ışığı yanıp sönüyor açılmıyor
- bu eylemi gerçekleştirmek için izne gereksiniminiz var
- cs 1.6 tam ekran yapma
- suya düşen telefon
- bağlantı sıfırlandı hatası
- 0xc00007b hatası
- udf nedir
- modem kurulumu
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X