Şimdi Ara

Hatalar hep Galatasaray’a mı? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
185
Cevap
1
Favori
3.547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Drogba konusu hakem ile ilgiliydi. Bu hakem tuttuğu takımı saha içinde belli etmesine rağmen hala görev yapabiliyor ve üstüne hala takımını koruyor demek istemiştim. Bunu anlamak o kadar zor olmamalıydı bu bir.

İkincisi; Bruma bir kez de basmıyor iki üç kez rakibinin bileğine ve ayağına kasıtlı olarak basıyor. Yok orada adamı görmüyor yok bilmem ne diye savunmaya kalkanlar tarafsızlığını kaybetmiş fanatikler ne yazık ki. İyi ben hava topuna çıkarken gözüm topta rakibe dirsek geçireyim, yok adamın bileğine basayım, olur mu? Hem de bir kez de değil aynı pozisyonda birden fazla basma var.

Üçüncüsüsü; tarafsız bir kişi pozisyonları futbol kurallarına göre yorumlamalı, başka maçlara göre değil. Bence Quaresma' nın pozisyonu net kırmızı kart, Mehmet Topal' ın pozisyonu da penaltı değildir. Sen kendi takımının maçındaki pozisyonları gitmişsin bu pozisyonlar üzerinden değerlendiriyorsun. Kimin objektifliğini kaybettiği çok açık bence. Hayırlı günler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Patavatlı

quote:

Orijinalden alıntı: u.r.k.

hakemler ittirmeyince olmuyor değil mi? Yıllardır diğer takımları hakem diye ağladıkları için dalga geçiyordunuz.

Galatasaray Canaydın zamanından beri ligde doğranıyor kardeş, bu yeni olan bir olay değil.

Biz hakeme karşı da şampiyon olabilen takım olduğumuz için sizin gibi algı oluşturmuyoruz.

Galatasaray'san hakemi de yeneceksin diye bir söz var.

Şu yazdığına kendin inandın mı gerçekten? bana cevap verme tartışma çıkmasını istemiyorum kendi kendine ver bu cevabı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Demiourgos

Drogba konusu hakem ile ilgiliydi. Bu hakem tuttuğu takımı saha içinde belli etmesine rağmen hala görev yapabiliyor ve üstüne hala takımını koruyor demek istemiştim. Bunu anlamak o kadar zor olmamalıydı bu bir.

İkincisi; Bruma bir kez de basmıyor iki üç kez rakibinin bileğine ve ayağına kasıtlı olarak basıyor. Yok orada adamı görmüyor yok bilmem ne diye savunmaya kalkanlar tarafsızlığını kaybetmiş fanatikler ne yazık ki. İyi ben hava topuna çıkarken gözüm topta rakibe dirsek geçireyim, yok adamın bileğine basayım, olur mu? Hem de bir kez de değil aynı pozisyonda birden fazla basma var.

Üçüncüsüsü; tarafsız bir kişi pozisyonları futbol kurallarına göre yorumlamalı, başka maçlara göre değil. Bence Quaresma' nın pozisyonu net kırmızı kart, Mehmet Topal' ın pozisyonu da penaltı değildir. Sen kendi takımının maçındaki pozisyonları gitmişsin bu pozisyonlar üzerinden değerlendiriyorsun. Kimin objektifliğini kaybettiği çok açık bence. Hayırlı günler.

he yavrum he topa bakarken rakibime tekme dirsek atarım mı diyorsun 3. gözün nerede acaba senin arkandaki rakibini nereden görüyorsun brumanın pozisyonundaki gibi yoksa düşündüğüm yerde gözün mü var

podolskinin penaltı veya değil hakem aynı mı aynı pozisyon aynı mı aynı niye birine penaltı veriyor diğerine veremiyor bunu konuşacağına değil diyor o zaman niye birine verildi birine verilmedi

birşey değişmedi takımların üzerinde ki formalar değişti bunu sende biliyorsun ama mirkelamın güzel bir şarkısı var onu öneririm kıvır kıvır aşağıdan yukarıdan

• Ulan konunun yarısı 2 yıldızlı trollerden geçilmiyor. Bunları kaale alıp cevap vermekle uğraşmayın. Bloklayın geçin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: salagil

Gassaray önce iyi top oynasın

Besiktasta once top oynasin sizi arenaya gomdugmuzu ne cabuk unuttunuz serefli ucunculer neyse Hahahah sanki biz suan besiktastan cok daha iyi top oyniyoruz bunz gecen haftaki mac sonucunda soyliyim simdi bas git serefli ucuncu ve 2 yildizli ezikler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RoNNiE-

Gene mi mağdursunuz

Mağdur mu? Beşiktaşlı mı yazıyor bunu? Ulan şampiyon olamadığınız her sezon hakemler yüzünden diye bahane üreten sizsiniz.

• quote:

quote:

hakemler ittirmeyince olmuyor değil mi? Yıllardır diğer takımları hakem diye ağladıkları için dalga geçiyordunuz.

Galatasaray Canaydın zamanından beri ligde doğranıyor kardeş, bu yeni olan bir olay değil.

Biz hakeme karşı da şampiyon olabilen takım olduğumuz için sizin gibi algı oluşturmuyoruz.

Orjinali burada.

Sen Beşiktaşsan hakemide yeneceksin. -Vedat Okyar.

Bir diğer örnek.

Beşiktaş'ın şampiyonluğunu alıp G.Saray'a verdim. -Ahmet Çakar

Diğeri.

Çaldığım haksız penaltı yüzünden şampiyonluğu Beşiktaş'tan alıp Galatasaray'a verdim. - Vahap Beyaz

Arif Erdem. Nam-ı Diğer penaltıcı.

Ama ben acıyla kıvranırken bir baktım ki hakem penaltı noktasını gösteriyor. Aslında pozisyonun kesinlikte penaltıyla uzaktan yakından hiçbir alakası yoktu. Ben orada ‘Hocam bu pozisyon penaltı değil’ diyemezdim ki. Şimdiki aklım olsa da ‘penaltı değil’ diyemezdim. Bütün stat dolu, takım şampiyonluğa gidiyor. Maç 2-2 ve son saniye. Nasıl derim bunu. Bu temdit penaltısıyla adım ‘Penaltıcı Arif’e çıktı.

Şampiyonluktan eden maçta hakem gol atıyor. Şaka gibi değil mi?

Hatalar hep Galatasaray’a mı?

Fenerbahçe cephesinden geliyor.

Galatasaray tarihine bakarsa 1 yıldızı Beşiktaş’a vermelidir, çaldıkları şampiyonluklar o kadar ediyor. -Mahmut Uslu

Fenerbahçe boş durur mu durmaz.

https://eksisozluk.com/entry/8300852

Meşhur 03\04 sezonu.

Daha fazla belge ve kanıt istersen her zaman buradayım. Bu ülkede hakemler hakkında konuşacak son takım sizsiniz. Sadece net şekilde çaldığınız 3 şampiyonluğumuz var. Bizim yarışta olmadığımız dönemlerde de yapılan şikeler teşvikler ortada.

• tamam bu kadar delilleri deliliniz varsa mahkemeye gidin mahkemeler açık bakın trabzona hem cas hem isviçre mahkemesinde davası devam ediyor böyle konuşturmanın yolları var yada yola hiç gerek yok sempatizanlıkta yeter anladın sen onu
  • Ortada bir takım var, taraftarları durmaksızın konuşuyor hatta el etek durmaları gereken Galatasaray'a laf atmaya çalışıyorlar. Gerçekler ortada, tarihler ortada, başarılar ortada ancak bitmek bilmeyen yüzsüzlükleri ; tıpkı ufak sineklerin insan midesini bulandırması gibi bizim de midemizi bulandırıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: kalahamari

tamam bu kadar delilleri deliliniz varsa mahkemeye gidin mahkemeler açık bakın trabzona hem cas hem isviçre mahkemesinde davası devam ediyor böyle konuşturmanın yolları var yada yola hiç gerek yok sempatizanlıkta yeter anladın sen onu

Eskiden şike adı altında yapılan teşvikler ceza sayılmıyordu. Zaten bu ülkede adalet felan mı var sanki dava açsak ne olacak ? Adamlar çıkıp rahat rahat şampiyonluğu çaldım şöyle şike yaptım böyle yaptım vs. diyor.
  • evet biz o şikeci LERİ biliyoruz önümüze geçmek için yaptılar ama yemedi
  • Bileklik sat arsa sat belki sampiyon olursun. Parasizliktan altyapi hocasi calistiran takim taraftarina bak sen butcen bitti transfer yapacak durumun yok. Bu senede hedefin besinci olup uefaya gitmek olur. Bundan sonra gs nin seviyesi bu alistir kendini. Formani kaldirirken naftalinide unutma uzun sure sandikta kalacak

• quote:

Orijinalden alıntı: brandnew

Bileklik sat arsa sat belki sampiyon olursun. Parasizliktan altyapi hocasi calistiran takim taraftarina bak sen butcen bitti transfer yapacak durumun yok. Bu senede hedefin besinci olup uefaya gitmek olur. Bundan sonra gs nin seviyesi bu alistir kendini. Formani kaldirirken naftalinide unutma uzun sure sandikta kalacak

Bkz. 500 milyon dolarlık geliri "arsa satıyorlar" diye alaya almaya çalışan şahısın komik halleri.

• O 500 milyon dolarlik (!) gelir bitince ne satacan bakalim

• quote:

Orijinalden alıntı: Mutlak.Sıfır

quote:

Orijinalden alıntı: brandnew

Bileklik sat arsa sat belki sampiyon olursun. Parasizliktan altyapi hocasi calistiran takim taraftarina bak sen butcen bitti transfer yapacak durumun yok. Bu senede hedefin besinci olup uefaya gitmek olur. Bundan sonra gs nin seviyesi bu alistir kendini. Formani kaldirirken naftalinide unutma uzun sure sandikta kalacak

Bkz. 500 milyon dolarlık geliri "arsa satıyorlar" diye alaya almaya çalışan şahısın komik halleri.

O trol ar arsanın değerini biliyorda dalgaya alıyor. Kendi klübünü satın alır o arsa adı gibi biliyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: 1881

quote:

quote:

quote:

quote:

Hagi, Bülent Korkmaz, Emre Belözoğlu olaydı hakemleri ittire kaktıra şampiyon olurdunuz di mi?

O günler geride kaldı artık. Arif Erdem de yurda giriş yapabilse belki bedavadan penaltı aldırır ama o da olmuyor artık.

Bu argüman da sağdan soldan biyerden okunmuş ve tüm Beşiktaşlıları ağzında olan saçma bir argüman.
    Bülent Korkmaz ne alaka diye sorarlar adama ? Hadi Emre'yi geç, Hagi'nin de son zamanlarında hakemlerle bi kaç olay yaşadı onu da o yüzden yazdın desek Bülent Korkmaz ne alaka cidden ?

Sağdan soldan bi yerlerden bişeyle okuyup sallamaya çalışıyorsunuz, kaynaklar hatalı beyler değiştirin.

Futbol Türkiye'de 2002'den sonra başlamadı. Küçümsemek için söylemiyorum, yaşın tutmadığı için hatırlamayabilirsin Bülent'in ''sevgi kelebeği'' oyun tarzını, hakemlerle iletişimini.

Bülent Korkmaz 18 yıl Galatasaray'da 15 yıl da milli takımda görev yaptı, hakeme özellikle Avrupa maçlarında itirazlarında inatçı olmasından başka ne yanlışı vardı adamın ?

Avrupa'da Türk takımlarının kıtır kıtır doğrandığı, Uefa kupasından sonra bazı yabancı gazetelerin "Galatasaray Uefa'yı ve hakemleri yendi" diye başlık attığı dönemlerden bahsediyoruz. Uefa kadrosunda ne kadar topçu varsa hepsine sallıyorsunuz amacınız neyse artık.

Hacı abi UEFA Kupası'nı bu ülkeyi almış tek kulüp olmanız sizi ve o kadroyu kutsal, dokunulmaz mı yapıyor? Bu nedir ya bir kupa alındı diye (kupayı küçümsemiyorum hemen atlama) o kadrodan bir allahın kulu eleştirilemez mi?
    Bülent Korkmaz ve saydığım diğer oyuncular hırslı olabilir ama bu ''çirkeflikleriyle'' hakemi sonuna kadar etki altına aldıkları gerçeğini değiştirir mi?

Eleştirilen isimlerin hep Uefa kupasını kaldırmış futbolcular olması tesadüf mü ? Bi Melo kart görmüyor diye, Burak'ta kendisini yere atıyor diye eleştirilirdi Quaresma ve Cenk'le aynı şeyleri siz de yaşadığınız için onları eleştiremiyorsunuz full uefa kadrosuna sallıyorsunuz. Bazıları utanmasa uefa'yı da hakemle aldınoz diyecek

Yedek kulübesinin futbolculara topluca "yere yat yere" diye bağırdığı, futbolcuların kendini yere atmada birbiriyle yarıştığı bi kulüp haline geldi Beşiktaş . O yüzden Bülent, Hagi falan diyeceğinize azıcık özeleştiri yapsanız.

Sergen, Fernandes, Quaresma gibilerini kulüp efsanesi yaptınız gerçi kime ne anlatıyorsam.

• O geliri borcu sıfırlamak için harcayacağını ve her sene ödediğin faiz direkt kulübün kasasına kalacağını bilmiyorsan bir şey demiyorum artık, artan yayın ihalesindeki gelir, localar vs gelirleri saymıyorum bile. Ayrıca şu muhaha gifini kullanma bu kadar çok 8 yaşındaki çocukla konuşuyormuş gibi hissediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Demiourgos

Algı oluşturmuyoruz diyorsun ama yöneticiniz her hafta kamera karşısında konuşuyor, sosyal medyada algı operasyonunun kralını yapıyorsunuz. Bu listedeki maçlarda hakkımız yendi diyorsun ama bu maçların bazılarında bile Galatasaray' ın rakipleri doğrandı hakem tarafından:

6. hafta: Antalya' nın net golü ve tartışmalı penaltısı verilmedi. Özgür Yankaya zaten bu ülkede GS gol atınca sevincini belli etmiş ve başka bir maçta Drogba için bu ülkenin gördüğü en komik penaltıyı çalmıştır.

8. hafta: Golde ofsayt olmadığı net olmasına rağmen ısrarla ofsaytmış gibi algı oluşturulmaya çalışıldı. Maçtaki en önemli hata Bruma' ya kırmızı kartın çıkmamış olmasıydı(Ek: Bruma bir sonraki maçta takımının da tek golünü attı.) Podolski' nin pozisyonu penaltı değildi(Mehmet Topal'ın pozisyonu da değildi hakem hata yaptı.)

Ayrıca süper kupa maçında GS' nin tek golünü atan Hakan Balta da az bir farkla ofsayttı.

GS'nin birçok maçlarını izlemememe rağmen lehine yapılan bir sürü hata var işte, belki aleyhine daha çok yapılmıştır belki de lehine. Bunlar zaten tartışmalı konular. Ama şu anda bu konuların hergün gündeme getirilmesinin tek sebebi var, o da şu: İşleri iyi gitmeyen takımın gündem değiştirme ve algı operasyonu yaparak avantaj elde etme çabaları.

Levent Nazifoğlu Şenol Güneş gibi her maç sonunda fikstür yada hakem diye dert yanmıyor yada başkanımız Fikret Orman gibi sabah başka akşam başka programa koşup hakem de hakem demiyor.

Gerektiği yerde çıkıp konuşuyor.

6.Hafta Antalya ofsayttan gol atıyor, ondan önce penaltımız da verilmiyor Antalya'nın golü nizamiydi ona bişey diyen yok hakem taraflı olmasın bizim penaltımızı da Antalya'nın golünü de versin.

8.Hafya net penaltımız verilmedi ayrıca maçta hakem insiyatiflerini hep Trabzon'dan yana kullandı. Penaltı nerde?

Bruma'ya arkasından kayıyor adam oda bileğine basıyor napsın uçsun mu ? Adamın ayaklarının altında o futbolcunun ne işi var ? Bruma arkasına bakarak mı top oynayacak ?

Maçları izlememişsin ama ne hikmetse lehimize 2 hata yapılan maçları izlemişsin sadece. Gerisi yok.
    Azıcık objektif olun be.

• Şimdi bikaç şey sorucam;

1- Bu insanların 20 sene önce aklı neredeymiş de şimdi söylüyorlar bunları ?

2- Madem bu kadar (sözde) deliliniz var neden mahkemeye falan gidip hakkınızı aramadınız/aramıyorsunuz ? Yurtiçi ve yurtdışı mahkemlere neden hiç başvuru yapmadınız ?
    Alın bu iddia sahiplerini gidin hakkınızı arayın çok mu zor ?

Mahmut Uslu algı oluşturmak için, şikeden akşanmak için her yalanı söyler. Varsa iddiası doğru mahkemeye.

Ayrıca 2003'te Beşiktaş Genel menajeri Sinan Engin "100. Yılımda şampiyonluğumda Aziz Yıldırım bana yardım etti" dedi bu ne ayak ?

3 şampiyonlukları çalınmışmış, e hani niye hakkını aramıyorsun ? Ensenize vurup ağzınızdaki lokmayı aldıran bi takım mısınız ? Hani duruşunuz havanız civanız nerede ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Vict0ry

quote:

quote:

Şu yazdığına kendin inandın mı gerçekten? bana cevap verme tartışma çıkmasını istemiyorum kendi kendine ver bu cevabı.

Evet neden inanamayayım ? (Sesli düşünüyorum)

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.