Şimdi Ara

HATALI BAŞLIK !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sorunum şu bi tane anakart var elimde ECS KA1 MVP CROSSFİRE Destekli bir anakart.. Bayadır kullanmıyordum bu anakartı açmıyor diye belirli bir zaman sonra tekrar denedim ekran kartı ilk slotu arızalıymış bende ikinci slota taktığımda bilgisayar açılıyor formatıda perfect xp ile attıktan sonra aygıt yöneticisinden görmediği driverleri baktım ekran kartı ve pci köprüsü diye birşey vardı pci köprüsünü kurdum ekran kartı driverini da ekran kartımın marka modelini yazıp ( hd4350 ) ati amd sitesinden indirdim ve kurdum tanıdı bilgisayar ve pcyi yeniden başlattım 1920 çözünürlük ile açıldı onu 1024 yaptım ama dosya açışları çok ağırlaştı bende driverini kaldırdım yeniden başlattım dosya açışları hızlandı herşey hızlandı yani anlamadığım driverini yükledikten sonra yavaşlıyor driverini kaldırınca makina hızlanıyor dosya açışlarında internette gayet hızlı sadece ekranda birşey oynatınca dalgalanma oluyor ama hafif oluyor sorunu anlamayamadım.. daha önce bilgisayar teknisyeni olarak belirli bir zaman çalıştım ve kendimi devamlı eğitiyorum bu konuda yani az çok bilgim var ama bunu anlayamadım bi yardım ederseniz sevinirim arkadaşlar..

arkadaşlar cpu fanına baktım temiz biostanda baktım işlemci sıcaklığı 42 derece fan dönüş hızı 2466 rpm olarak gösteriyor bi sorun yok gibi.. Olmazsa videoda atarım daha sonra..Arkadaşlar önerilerinizi bekliyorum cevaplayan dostlarıma şimdiden tşkler..

bilgisayar özellikleri.

amd athlon: 3200 64 bit 2.20 ghz

anakart: Ecs ka1 mvp

harddisk: 320 sata

ekran kartı: ati radeon hd4350

power supply: 300w
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Sanırım yanlış ekran kartı güncellemesi olmuş.Bende aynı ekran kartını kullanıyorum ve 4350 olarak driver yok ama 43 serisi olarak var.O dalgalanmalar zaten varsa,driverin kurulmadığı görülüyor.
  • hocam ilk önce cevap yazdığın için tşk ederim sana.. ama sorun şöyle ekran kartının driverini yükledikten sonra dalgalanma yok ama internete giriş ve dosya açışları çok yavaş ama driveri kaldırıyım bu sefer internete giriş ve dosya açışları hızlı ama hafiften dalgalanma söz konusu.. yani driver yüklüyken bilgisayar yavaş 3 saniyede açılıyor dosyalar driver kaldırınca dosya açışları 1 saniyeyi geçmiyor zaten farkına varabiliyorsun fark var yani.. anlamadım nasıl bir iştir bu olay ilk defa rastlıyorum çakışma da var acaba sorun ondanmı kaynaklanıyor ve ne yapmam gerektiği konusunda bilgim yok.. ARKADAŞLAR Bİ EL ATIN RİCA EDİYORUM.. Fikri olan yokmu arkadaşlar?

dostum bi de şunuda söylicem driver tanımış olmasa 1900 çözünürlükte çalışmaz bildiğim kadarıyla driver değil gibime geliyor ve 4300 seri olan driver indirdim driver kaynaklı gibime gelmiyor artı aygıt yöneticisinde ekran kartı tanınmış olarak görünüyor ama ne biliyim anlamadım valla arkadaşlar düşüncelerini yazarsa sevinirim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dj_durgun -- 7 Ocak 2011; 20:48:28 >

• Enteresan bir sorun fakat aklıma birşeyler geliyor. 2. slota taktınız bu slotun hızı kaç acaba x4 - x8 - x16 hangisi , ayrıca biosta buna ek ayar varmı bir bakın tekrardan.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.