Şimdi Ara

Hatalı Etiket olabilir, Denemek isteyen kaçırmasın. (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
357
Cevap
14
Favori
33.706
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Burada etiket fiyatı ile kasa fiyatı arası fark fiziki alışverişte geçerli değil mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cokbaska kullanıcısına yanıt
    Adam yazmış ya bizim de satıcı hesabımız var diye.

Valla o zaman satıcı firmada problem.

• quote:

Orijinalden alıntı: aenescan1994

Burada etiket fiyatı ile kasa fiyatı arası fark fiziki alışverişte geçerli değil mi?
    Hayır fiziksel olması gerekmiyor.Sonuçta hepsiburada bir sanal market.
  • Galatas4ray kullanıcısına yanıt
    Varmı bi gelişme?

• quote:

Orijinalden alıntı: cokbaska

Varmı bi gelişme?
    THH başvurdum beklemedeyim.
  • bende 3 ayrı siparişte 9 parça ürün almıştım. ayakkabı mont ve çanta. hepsi için tek başvuru yeterli sanırım. ayrıca ürünlerin satış fiyat ekran görüntülerini almadım bu sefer. birde iptal için aranma ve mail gönderimi olmadı. o nedenle iptal maili görütnüsü vs eklemeden basvurabilirmiyim?
  • Campolist C kullanıcısına yanıt
    İptal görüntüsünü siparişlerim sayfasından alabilirsin

Ben aldığım ürünlerin resmini satıştayken çektim siz ne aldınız bilmiyorum elimde sadece montların resmi var

Hatalı Etiket olabilir, Denemek isteyen kaçırmasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cokbaska -- 21 Eylül 2018; 14:54:0 >

• bende şimdi başvurumu yaptım.bakalım ne olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cokbaska

İptal görüntüsünü siparişlerim sayfasından alabilirsin

Ben aldığım ürünlerin resmini satıştayken çektim siz ne aldınız bilmiyorum elimde sadece montların resmi var

Çok teşekkürler, montlardan almıştım ilave dağcı çantası ve Salomon ayakkabı almıştım.

• Hepsiburada yi thh verdim artık sonucu bekleyeceğim.

• Gelişme kaydeden var mı

En az 1 2 ay sürer sonuçlanırsa bilgilendirrim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dün e devletten aldığım ürün isteğim dışında iptal edildi tarafına gönderilmesini istiyorum diye online tüketici hakem heyetine başvurdum.Bu sabah hakem heyetinden aradılar.Ücreti iade etmişler daha ne istiyorsun.Firma isterse 30gün içerisinde iptal edip paranı geri iade edebilir dedi.Anlattiğına göre bu onun yasal hakkıymış.Bense bu gibi alınmış birçok karar var dedim satıcı sattığı ürünü etiket fiyatı üzerinden satmak ve temin etmekle yükümlüdür.Aynısını temin edemiyorsa müdehail ürün temin etmelidir dedim.Benim işim bu benden iyimi biliyorsun dedi.Tamam ozaman reddet dedim bende.Sende istersen hakkını bir üst mahkemede ara dedi :) sanki Hepsiburadanın firma yetkilisi ile konuştum.

• ramses-59 kullanıcısına yanıt
    Resmen gel beni de şikayet et demiş. Bence firmayı değil de isini düzgün yapmadığı hatta firmayla anlaşmalı olduğunu düşünerek bu arkadaşı şikayet edin de açıp kanunları tekrar okusun.

Thh başvuru durumu ne yazıyor? Başvurduğun yerdeki thh den sonuç çıkmayacak galiba başka thhye başvur

• Grip bakmadım Bakınca yazarım.Başka bir yerden başvuru yapabiliyor muyuz.

Hocam şikayet başvurusunda tek taraflı iptal edildiğini açık açık ürünleri istediğini belirttin mi?

Benim başvuru durumum : Savunması istendi

Evet.Siparisim isteğim dışında bans haber verilmeksizin iptal edildi diye belirttim.almış olduğum ürünün aldiğım fiyattan trafına gönderilmesi talep ettim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ramses-59

Evet.Siparisim isteğim dışında bans haber verilmeksizin iptal edildi diye belirttim.almış olduğum ürünün aldiğım fiyattan trafına gönderilmesi talep ettim.
    Bak devlet baba ne diyor ne saçmalıyor thh yetkili kendiside kanunları bilmiyor bu mesaj at ona yda telefonla ara oku bakalım ne diyecek.Sen devletin kanunlarını yok mu sayıyorsun de.

“Yazılımsal veya sistemsel hatalardan kaynaklanan fiyat yanlışlıklarından Firmamız hiçbir şekilde sorumlu olmayıp, Firma Tüketiciye e-mail yolu ile haber vererek siparişi iptal edip Tüketiciye bedel iadesi yapma hakkına sahiptir.” yazmaktadır. Sitedeki bu maddeye göre yazılan tümü veya bazı fiyatlar sistemsel olarak yanlış olabilir, fiyat yanlış yazılmış ise siparişinizi iptal ederiz gibi bir ucu açık genel bir ifade olarak yazılmakta, bu ifade ise Tüketici Hakları ile ters düşmektedir.

4822 Sayılı Kanunla Değişik 4077 Sayılı Tüketicinin Korunması Hakkında Kanununun Fiyat etiketi başlıklı 12 maddesinde ….. “Etiket, fiyat ve tarife listelerinde belirtilen fiyat ile kasa fiyatı arasında fark olması durumunda tüketici lehine olan fiyat üzerinden satış yapılır.” denmektedir.

• Galatas4ray kullanıcısına yanıt
    Şimdi e-devlet ten baktım savunması istendi yazıyor.Ama benimle konuşan tüketici hakem heyeti reddedicez diye açık bir şekilde söyledi.Hakkını istersen bir üst mahkemede ararsın deyip kapattı.Umudum yok yani.Adam işimi banamı öğreticen firma 30 gün içerisinde siparişi iptal edip paranı geri yatırabilir. Daha ne istiyorsun diyor. Gelde buna birşey anlat.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.